ممنون خوب نوشتی
دمت گرم
خیلی عالی بود مرسی.
خسته نباشی کسری جان و دستت هم درد نکنه،عالی بود!
دستت درد نکنه.واقعا خسته نباشی!منتظر پارت اخر هستیم...
خیلی خیلی ممنون... عالی بود..
مگه آخره بازی نانو سوت به کسه دیگه ای نرسید؟؟!!
وقتی داشت خودشو معرفی میکرد یه اسمه دیگه اٌورد از آلکاتراز حرفی نزد من فک کردم اینم مثله پرافته اصلی نانو سوتو کرده تنه یکی دیگه,پس اینجوری نیس!!؟نه دوست عزیز , آخر بازی از آلکاتراز پرسید خودتو معرفی کن و اون گفت : من پرافیت هستم.
این دلیل داره که این حرفو زد , نظر من اینه : 1 - تو جریان بازی پرافیت به آلکاتراز گفت من این شانس رو به تو دادم که کاری رو که من شروع کردم تو به پایان برسونی -2 یه جورایی پرافیت هم بخاطر ارتباطش با ناسوییت با آلکاتراز ارتباط برقرار میکرد یعنی دو روح در یک جسم واحد (البته اینا استنباط منه , چون هنوز کاملا روشن نشده )
بابا صذا که صدای الکاتراز نبود ! اصلا مگه الماتراز حرف میزد ؟ صدای پرافیت بود ! خود نا کسش بود ! فک کنم پریده بود تو بدن آلکاتراز ! هیچی معلوم نیست ! فعلا منتظر نسخه ی بعدی هستم اگه اکسپنشن پک نخوان روش بدن !از همه دوستان ممنونم
نه دوست عزیز , آخر بازی از آلکاتراز پرسید خودتو معرفی کن و اون گفت : من پرافیت هستم.
این دلیل داره که این حرفو زد , نظر من اینه : 1 - تو جریان بازی پرافیت به آلکاتراز گفت من این شانس رو به تو دادم که کاری رو که من شروع کردم تو به پایان برسونی -2 یه جورایی پرافیت هم بخاطر ارتباطش با ناسوییت با آلکاتراز ارتباط برقرار میکرد یعنی دو روح در یک جسم واحد (البته اینا استنباط منه , چون هنوز کاملا روشن نشده )
آره صداش خیلی شبیه پرافیت بود ولی ما هم تا اون موقع صدای آلکاتراز رو نشنیده بودیم , تو فوروم های خارجی هم خیلی در این مورد بحث و تردید وجود داره.کی بشه 3 رو بازی کنیم !
---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------
بابا صذا که صدای الکاتراز نبود ! اصلا مگه الماتراز حرف میزد ؟ صدای پرافیت بود ! خود نا کسش بود ! فک کنم پریده بود تو بدن آلکاتراز ! هیچی معلوم نیست ! فعلا منتظر نسخه ی بعدی هستم اگه اکسپنشن پک نخوان روش بدن !
این برای اینه که گیمر خودشو بجای شخصیت اصلی احساس کنه .یه سوال، Alcatraz لال بود ؟ خب اگه میتونست حرف بزنه که این همه مشکل پیش نمیومد
اونقدر بدم میاد از این بازی هایی که شخصیت اول بازی نمیتونه با کسی ارتباط برقرار کنه ...