خون آشام بیدار می شود!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_news__blood1%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

اگر از گیمر های قدیمی باشید باید باران خون را به یاد داشته باشید. دختری با موهای قرمز و لباس چسبان سیاه با دو تیغه برزرگ بسته شده به دستانش. اگر از طرفداران این کاراکتر خون آشام بودید، باید خوشحال باشید چون، حالا این خون آشام از قبر برخواسته تا این بار به صورت 2 بعدی به دیدار شما بیاید.

با توجه به تریلر پخش شده، بازی شباهت بسیاری به سری Castlevania دارد. گرافیک بازی بسیار زیباست و کم و کاستی در آن دیده نمی شود. سبک گرافیکی بازی حالت سل شید و انیمه ای دارد و اوووه بله تا دلتان بخواهد بازی دارای خون است تا احتیاجات این خون آشام محبوب را برطرف کند.

لینک منبع

يكي از اون بازيهايي هست كه هميشه دوست داشتم حالا حالا ها ادامه داشته باشه ولي نه دو بعدي:|
نسخه 2 بازي مخصوصا اون مرحله اي كه بايد چند نفر رو مينداختي توي شومينه واقعا روي اعصاب بود.ولي خيلي لذت بخش بود!
كلا به نظرم بازيهاي قديمي بهتر با گيمر رابطه برقرار ميكردن!

ای کاش سه بعدیش رو میساختن. ولی همین هم خبر خیلی خوبیه! بعد از این همه مدت.
2ش که خیلی قشنگ بود. 1ش هم همین ولی به خاطر مشکلاتی مثل از بازی بیرون اومدن و اینا (که اون موقع زیاد ازین مشکلات داشتیم!) زود پاکش کردم :( تازه دوبله فارسی بودش !!! فکر کنید!! :)) اون هم توسط دوبلور های معروف تلویزیون!!!

باوووو همونطور که ماکان توضیح داد اسم این بازی و اسم دختره تشابه آوایی دارن . یعنی دیگه اینقدر منگلم که ندونم Rayne بارون نیست ؟ :|

اسم بازی هم طوری گذاشته شده که با وجود اینکه رین اسم دخترست، اما اگر حالت نوشتاری اسم رو نبینید و فقط بشنوید به معنی باران خون میشه.

عشق کردم! نه از خبر، بلکه از خبر!
اگر بخوام بیشتر توضیح بدم اینکه تایید بلاد رین جدید خبر خوبی بود امّا چیزی که نظرمو جلب کرد اینکه فردین با اون درآمدی که گذاشتی اوّلِ خبر باعث به جوشش اومدن حس گیمر قدیمی بودن خلق الله شدی! (اما سربسته گفتم.)
پانوشت: اگه دوبعدی بشه؛ بخوان دقَت نکنن شبیه Dishwasher میشه فک کنم.

دمشون گرم. bood rayne. اتفاقا چند روز پیش یادش افتاده بودم خیلی با این بازی حال میکردم خدا کنه درست از آب در بیاد . جدیدا هرچی میاد تو فکرم چند روز بعد اتفاق میفته. خدا به خیر کنه.

میگم یکمی به XIII فکر کن !
یکمم به Commandos :))
---
حال کردم با این خبر اساسی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or