خون آشام بیدار می شود!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_news__blood1%5Bw200h200mresizeByMaxSize%5D.jpg

اگر از گیمر های قدیمی باشید باید باران خون را به یاد داشته باشید. دختری با موهای قرمز و لباس چسبان سیاه با دو تیغه برزرگ بسته شده به دستانش. اگر از طرفداران این کاراکتر خون آشام بودید، باید خوشحال باشید چون، حالا این خون آشام از قبر برخواسته تا این بار به صورت 2 بعدی به دیدار شما بیاید.

با توجه به تریلر پخش شده، بازی شباهت بسیاری به سری Castlevania دارد. گرافیک بازی بسیار زیباست و کم و کاستی در آن دیده نمی شود. سبک گرافیکی بازی حالت سل شید و انیمه ای دارد و اوووه بله تا دلتان بخواهد بازی دارای خون است تا احتیاجات این خون آشام محبوب را برطرف کند.

لینک منبع

کلا به بیراهه کشیده شد این IP ! دنباله ی مضخرف + فیلم های زباله ی اوه بول دیگه چیزی ازش نزاشته شاید یه ریبوت بتونه کاری کنه ...

ممنون از خبر
یادش بخیر اون موقع-ها کنترل بازی خیلی سخت بود واسم !
فیلمهاش هم که داغون بود . فقط نسخه-ی اول رو من خیلی خوشم اومد 2 هم خوب بود ولی نه به اندازه اولی.
از نسخه-ی 2 بعدی هم استقبال میشه

خیلی خوشحال شدم.
فقط نسخه PC در کار باشه و از طرفی این کارگردان آشغاله نیاد بگه من میخوام دوباره از رو بازی فیلم بسازم.

اگر از گیمر های قدیمی باشید باید باران خون را به یاد داشته باشید.
فردین راین اسم دختره بود، بارون کجا بود؟ :d

مرسي فردين! واقعا خبر خوبي بود! خيلي! من عاشق Blood Rayne هستم. البته شماره دومش خيلي رو مخ بود و اصلا بازي خوبي نبود اما من در مجموع خيلي اين بازي رو دوست داشتم. سر قطع كردن هاش محشر بود! اصلا خود رين توي مرحله اولش كه ان لباس سياهه تنش بود خيلي cool بود. وجود خارجي داشت ميگرفتيمش!:d

پ.ن: فردين باران خون چيه؟!:d رين (rayne) اسم دختره هست!:d

دمشون گرم. bood rayne. اتفاقا چند روز پیش یادش افتاده بودم خیلی با این بازی حال میکردم خدا کنه درست از آب در بیاد . جدیدا هرچی میاد تو فکرم چند روز بعد اتفاق میفته. خدا به خیر کنه.

مرسي فردين! واقعا خبر خوبي بود! خيلي! من عاشق Blood Rayne هستم. البته شماره دومش خيلي رو مخ بود و اصلا بازي خوبي نبود اما من در مجموع خيلي اين بازي رو دوست داشتم. سر قطع كردن هاش محشر بود! اصلا خود رين توي مرحله اولش كه ان لباس سياهه تنش بود خيلي cool بود. وجود خارجي داشت ميگرفتيمش!:d

پ.ن: فردين باران خون چيه؟!:d رين (rayne) اسم دختره هست!:d
این رو که خودم هم گفتم. :d
مگه چند نفر هستی که میرفتین میگرفتینش؟ :d

این رو که خودم هم گفتم. :d
مگه چند نفر هستی که میرفتین میگرفتینش؟ :d
من به كنايه حرف تو اين رو به شوخي گفتم و تهش هم اسمايلي گزاشتم! اسم Rayne از عمد انتخاب شده كه با Rain تشابه آوايي داشته باشه و فردين هم به اين دليل گفت باران خون نه اينكه مثلا ندونه Rayne نميشه بارون! يعني من در واقع داشتم به تو تيكه مينداختم!:d منطورم اين بود كه "فردين چقدر خنگي كه نميدونستي Rayne نميشه بارون!" :d

انجا هم ميگرفتيمش جمع بستن براي خودم هست ديگه! مثلا خيلي وقت ها به جاي من ميگي ما كه هرچند غلطه اما رايجه و نشون دادن يك نوع ادبيات خاص كه بيشتر نشونه احترام هست.

پ.ن: وحيد اساسا نميگيريا!:d ان سري هم من گفتم منزل و اينا گفتي مگه زن داري!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or