خوب،بد،زشت! بررسی IP های این نسل از نگاه گیم اینفورمر.

متاسـفانه ما یک ایـرادی داریم اینه که وقتی از یک عنوان خوشمون بیاد قانع کردنمون برای پذیرش اتفاق متداول در جریان تقریبا سخــت است.
آمار فروش پرتال با اساسینز کرید اصلا قابل مقایسه نیست،خدا روشکر اینقدر هم که مرجع معتبر در اینترنت هست که با یک سرچ راحت میشه به این حرف رسید.
L4D هم که به دلیل تحریم بعضی از طرفداران اون فروشی که مد نظر والو بود رو نکرد.اگه بخواهیم طبق نظر شما برسی کنیم میتونیم بگیم تو ای لیست جای لیمبو هم خالی بود.

برای راحت درک کردن مطلب بالا من یک سوال دارم!
عرضه ی عنوانی مثل اساسینز کرید برای مخاطب عام جامعه هیجان انگیز ترــه،یا عرضه نسخه جدیدی از پرتــــال؟
شما مثه این که نمی خوای قبول کنی ! بنده برات مثال آوردم که همین L4D یا Portal بهتر از ME فروختن ! حالا هی بسط بده به اسَسینز کرید ربطش بده ! وقتی میگن عنوان موفق یعنی هم منتقدا رو راضی نگه داشته هم خوب فروخته ! پورتال 2 آخرین خبر ازش اومد 3 میلیون نسخه فروخته ، در صورتی که ME2 تا جایی که میدونم 2.5 میلیون با احتساب PS3 .
http://en.wikipedia.org/wiki/Left_4_Dead_2
http://en.wikipedia.org/wiki/Left_4_Dead

به خاطر این که سایت ها فیلن مجبورم به ویگی پدیا ارجاعتون بدم چون فیل کش ندارم من ، اما میتونین با یه سرچ ساده به نتیجه ای که مورد نظر هست برسین . قسمت Sales رو بخونین !

MAG ! Alan Wake ! Saboteur ! این 3 تا حیفشون بود ! خیلی هم حیفشون بود ! میتونستن با یه کم تلاش بیشتر به یکی از بهترین ها تبدیل شن ! ولی همه هم به دلایل مسخره ای ناوفق شدن ! مخصوصا Alan wake ! :|

• Like
Reactions: babak9
dark sector??????????????????????????????
alan wake???????????????????????????????
dead island?????????????????????????????????
واقعا جالبه عنوان اشغالی مثل dead island میره جزو خوبها اونوقت عنوانی مثل دارک سکتور ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الن ویک ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا جالب بود
heavy ran کجاست الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایونتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ونکویشششششششششش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........

شما مثه این که نمی خوای قبول کنی ! بنده برات مثال آوردم که همین L4D یا Portal بهتر از ME فروختن ! حالا هی بسط بده به اسَسینز کرید ربطش بده ! وقتی میگن عنوان موفق یعنی هم منتقدا رو راضی نگه داشته هم خوب فروخته ! پورتال 2 آخرین خبر ازش اومد 3 میلیون نسخه فروخته ، در صورتی که ME2 تا جایی که میدونم 2.5 میلیون با احتساب PS3 .

به خاطر این که سایت ها فیلن مجبورم به ویگی پدیا ارجاعتون بدم چون فیل کش ندارم من ، اما میتونین با یه سرچ ساده به نتیجه ای که مورد نظر هست برسین . قسمت Sales رو بخونین !

شما از مس افکت مثال زدی من هم از دو بازی دیگه.این هم مثال من در پست دومم:
یعنی اینقدر سود آوریش زیاد بوده که درکنار عناوینی مثل assasins cread و Geow قرار بگیره؟
چه طور مثال من قبول نیست و مثال شما قبوله؟ ;) بنده که این بررسی رو انجام ندادم که بخوام کور کورانه ازش دفاع کنم!
من هنوزم میگم شما منظور اون بنده خدایی که این لیست رو تهیه کرد رو متوجه نشدید،و هی دارید میگین فلان بازی فلان نمره رو اورد و فلان منتقد از فلان بازی تعریف کردِ!

بذارید من مطلبم رو اینطور بگم که این بحث تموم بشه! من به شخصه اگر یک تهیه کننده در صنعت گیم بودم،از اینکه IPـه مس افکت رو داشتم خیالم راحت تر بود تا زمانی
که IPـه بازی مثل پرتال در دستانم داشتم.

البته از لحاظ محتوایی هم مس افکت رو به بازی مثل پرتال ترجیح میدم. :دی

واقعا جالبه عنوان اشغالی مثل dead island میره جزو خوبها اونوقت عنوانی مثل دارک سکتور ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم از وجود DEAD ISLAND تعجب کردم.دارک سکتور بازی ضعیفی بود و در فروش هم خوب عمل نکرد،استدیوی سازنده هم بعد این بازی کلی ضرر کرد

کلا لیسته چرتیه :d
یعنی infamous از heavy rain بهتره؟
heavy rain بازی به این موفقی!!!!!
alan wake :|
یکی میشه دلایله موفقیته dead island توضیح بده؟

INFAMUS در مجموع خیلی بیشتر از HEAVY RAIN فروش کرد.
L.A و Portal که اصلا نیستن ، AW هم که جای خودش نزاشته ...
عجب !!! :d

اما دوستانی که درباره ی آلن ویک گفتند یکی از دوستان در صفح ه قبل خیلی خوب جواب داد
دوستانی که از جایگاه آلن ویک ایراد میگیرید: چند لحظه این طرز فکر که "من چقدر با بازی حال کردم" رو بذارید کنار و همه ی شرایط مثل : مدت زمان ساخت-اعتبار سازنده-میزان انتظاری که ازش داشتن-ایراداتی که داشت-فروش تقریبا نا امید کننده-نمرات نه چندان عالی و... رو در نظر بگیرید اونوقت عنوان "نه چندان موفق" براش زیاد دور از ذهن نیست.

واقعا جالب بود
heavy ran کجاست الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایونتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ونکویشششششششششش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........
1.بله بازی دارک سکتور با میانگین 72 یک بازی کاملا ضعیف هست. لینک
2. هیچ جای متن گفته نشده آلن ویک بازی ضعیفی بود.فقط گفته یک بازی نه چندان موفق. معنی کلمه ی نه چندان موفق ضعیف-آشغال و بدرد نخور نیست. معنیش اینه که باید از اینی که هست بهتر بود.
3 تا بازی آخری که گفتی هم بازی های موفقی بودند ولی اینجا فقط موفق ترین ها رو نام برده.
L.A و Portal که اصلا نیستن ، AW هم که جای خودش نزاشته ...
عجب !!! :d
بله بازی های مورد علاقه شما باید تو همه ی لیست ها حضور داشته باشن وگرنه اون لیست مردود هست...
میخوای بگیم BF3 رو هم به عنوان IP جدید تو لیست قرار بدن شما حال کنی؟
در ضمن L.A از نظر تجاری یک شکست کامل حساب میشه. تا اونجایی هم که من میدونم شکست متضاد موفقیت هست.

این لیست به خاطر نبود یک بازی کلا باطله:RDR
Red Dead Redemption یک IP جدید مربوط به این نسل نیست.نسخه ی قبلی این بازی یعنی Red Dead Revolver نسل قبل برای PS2 اومد.
بسیار جالب و خنده دار بود
yahoo_21.gif

Alan wake نچندان موفقه !!!
Resistance و Infamus موفق!!!!!!!!!!!!
رسیستانس و In2 هم از نظر فروش و هم میانگین نمرات از آلن ویک بهتر عمل کردند. ولی چون به اندازه عنوان X براشون هایپ نشد زیاد تو چشم نیومدن و به نظر شما خنده دار میان...
resistance : 86
resistance 2 : 87
resistance 3 : 83
---------------------------------
infamous : 85
infamous 2 :83
----------------------------------
alan wake : 83
متاسفانه آمار دقیق فروش رو ندارم....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: POOYA1989
Red Dead Redemption یک IP جدید مربوط به این نسل نیست.نسخه ی قبلی این بازی یعنی Red Dead Revolver نسل قبل برای PS2 اومد.
رسیستانس و In2 هم از نظر فروش و هم میانگین نمرات از آلن ویک بهتر عمل کردند. ولی چون به اندازه عنوان X براشون هایپ نشد زیاد تو چشم نیومدن و به نظر شما خنده دار میان...
resistance : 86
resistance 2 : 87
resistance 3 : 83
---------------------------------
infamous : 85
infamous 2 :83
----------------------------------
alan wake : 83
متاسفانه آمار دقیق فروش رو ندارم....

از نظر امتیازات و امار و ارقام نگفتم . موفقیت یک IP فقط به امتیاز و فروش نیست , اون چیزی که یک IP رو موفق میکنه ماندگاری و تاثیرش روی بازی بازه همچنین قدرت مانورش.
من توهین نمیکنم به Infamus و Resistance بیشتر دارم راجع به Alan wake میگم . درسته بازیه خوش ساخت انچنانیی نبود اما فکر خوبی پشت این IP بود و امیدوارم بازم ادامه داشته باشه .

از نظر امتیازات و امار و ارقام نگفتم . موفقیت یک IP فقط به امتیاز و فروش نیست , اون چیزی که یک IP رو موفق میکنه ماندگاری و تاثیرش روی بازی بازه همچنین قدرت مانورش.
من توهین نمیکنم به Infamus و Resistance بیشتر دارم راجع به Alan wake میگم . درسته بازیه خوش ساخت انچنانیی نبود اما فکر خوبی پشت این IP بود و امیدوارم بازم ادامه داشته باشه .
خب دوست عزیز نمیتونن برا یه لیست برن از کل گیمر های دنیا نظرسنجی کنن که بازی X بیشتر براتون تاثیر گذار بوده یا بازی Y.به خاطر همین مجبور میشن به عامل هایی مثل فروش و امتیاز و... که مستند هستند اکتفا کنن.
تاثیر گذاری هم یک مورد شخصی هست ممکنه بازی ای که روی شما بیشترین تاثیر رو میذاره روی یه نفر دیگه کوچک ترین تاثیری نذاره یا بالعکس.
این هم که بازی چقدر پتانسیل یا قدرت مانور داره هم فاکتور دقیقی نیست چون ممکنه به هر دلیلی دنباله ای برای بازی ساخته نشه یه مثلا به خاطر عوض شدن سازنده یه بازی متوسط یا ضعیف از آب در بیاد که قابل پیش بینی نیست.
اینجا بازی هایی ثبت شدن که امتحانشون رو پس دادن.
فک میکنم کامل توضیح دادم.

دوست عزیز game informer راجع به لیست فروش بازیها صحبت نکرده که شما هی میگی این انقدر فروخت اون انقدر فروخت . به ترتیب فروش IP مرتب نکرده ها , اگه اینجوری بود Call of duty black ops و Gta iv صدر جدول بودن.
هر کی میاد اینجا موفقیت Ip رو هر جوری دوست داره نشون میده ! موفقیت Ip فقط فروش و امتیاز نیست.

دوست عزیز game informer راجع به لیست فروش بازیها صحبت نکرده که شما هی میگی این انقدر فروخت اون انقدر فروخت . به ترتیب فروش IP مرتب نکرده ها , اگه اینجوری بود Call of duty black ops و Gta iv صدر جدول بودن.
هر کی میاد اینجا موفقیت Ip رو هر جوری دوست داره نشون میده ! موفقیت Ip فقط فروش و امتیاز نیست.
مطمئن باش اگر بحث محدود به این نسل نبود الان فرانچایز COD و GTA صدر جدول هم سوراخ کرده بودن رفته بودن بالاتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or