خرید Trophies های NieR: Automata میسر شد!!!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
22532208986_bcb6be3cf7_o.jpg

عنوان اکشن/نقش آفرینی NieR: Automata قرار است به همراه قابلیت عجیبی عرضه شود.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

برای اولین بار، در بازی های پلی استیشن سازندگان قابلیتی به بازی اضافه کرده اند که شما می توانید تروفی های بازی را خریداری نمایید.

طبق تصویری منتشر شده توسط یکی از Reddit به نام youkatei، شما می توانید تروفی های بازی را براساس واحد پولی که در بازی وجود دارد خریداری نمایید نه پول واقعی. این کاربر نسخه ژاپنی بازی را انجام داده است.

لازم به ذکر است که، این خبر هنوز توسط Square Enix تایید نشده است.

عنوان Nier Automata قرار است 7 مارس برای پلتفرم PS4 عرضه شود.

nier-trophies.jpg

لینک منبع

اگه اينكار رو انجام ميدن حتما بايد بالانسش كنن . طوري كه مثلا تروفي x يه زحمت ٢ ساعته داره و براي خريدش قيمت ٣٠٠ در نظر گرفتن ، واسه جمع كردن اون ٣٠٠ هم بايد زحمت ٢ ساعته گذاشته بشه . البته اين مثال بود و نحوي عملش قطعا يه مدل ديگه باشه . در كل اگه تروفي هاش سخت باشه و خيلي ها نتونن پلات كنن و با پول پلات كنن ، اونوقت اصلا فرق بين پلير ها معلوم نميشه و اصلا مسخره ميشه و اصلا چرا تروفي گذاشتن

اون از my name is mayo که پلاتینوم داشت. اینم از این. از فردا هرکی بازی رو پلی کرد رفت تو منو براش همه تروفی ها وا بشه کسی به زحت نیفته. مسخره کردیم خودمونو. :|

فک کنم اینجا یکم سو‌ءتفاهم شده :D
همینطوری راحت نمیشه رفت توی منو و تروفی رو خرید! اولا که باید توی سومین دور بازیتون باشید و دوما اینکه این خرید با پول واقعی نیست...
من که با این حرکت مشکلی ندارم... ممکنه توی بازی دوست نداشته باشید یه کاری رو پشت سرهم انجام بدید...بجاش می‌رید یه کاری که بیشتر دوست دارید رو انجام میدید و پول بدست میارید و تروفی رو می‌خرید. به نظر من که ویژگی جالبیه :D در کل آزمایش جالبی میشه... باید بازی منتشر بشه ببینیم نتیجه‌اش چطور میشه و چطوری اجرا شده.

فک کنم اینجا یکم سو‌ءتفاهم شده :D
همینطوری راحت نمیشه رفت توی منو و تروفی رو خرید! اولا که باید توی سومین دور بازیتون باشید و دوما اینکه این خرید با پول واقعی نیست...
من که با این حرکت مشکلی ندارم... ممکنه توی بازی دوست نداشته باشید یه کاری رو پشت سرهم انجام بدید...بجاش می‌رید یه کاری که بیشتر دوست دارید رو انجام میدید و پول بدست میارید و تروفی رو می‌خرید. به نظر من که ویژگی جالبیه :D در کل آزمایش جالبی میشه... باید بازی منتشر بشه ببینیم نتیجه‌اش چطور میشه و چطوری اجرا شده.
بگو دور دهم!:-" از صدتا فحش بدتره :|
تروفی یک توضیحی داره، فلان کار رو انجام بدید! طرف یا میتونه یا نمیتونه، یا وقت میزاره براش یا نمیزاره!
یعنی چی پول(واحد پولی بازی) بدید و تروفی باز میشه:|

بگو دور دهم!:-" از صدتا فحش بدتره :|
تروفی یک توضیحی داره، فلان کار رو انجام بدید! طرف یا میتونه یا نمیتونه، یا وقت میزاره براش یا نمیزاره!
یعنی چی پول(واحد پولی بازی) بدید و تروفی باز میشه:|
نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی من تا خودم نبینم چه حسی داره و چجوری اجرا میشه نمیتونم فعلا باهاش مخالفت کنم. الان بنظرم یه ویژگی جالبه که ممکنه خیلی به درد بخوره... خیلی تروفی‌ها هستن که بخاطر یه باگ یا مثلا پیدا نشدن یه بازیکن آنلاین (توی بازیهای آنلاین)، عملا غیرقابل گرفتن میشن که این میتونه راه حل مناسبی براش باشه. بعضی موقع ها هم به یه تروفی Missable برخورد میکنی که تا قبل از انجام دادن یه کاری ازش باخبر نبودی (مگه اینکه کلا بازیو با خوندن Guide واسه خودت اسپویل کرده باشی) و دوست نداری به خاطر یه اشتباه کوچیک دوباره بازیو شروع کنی و این ویژگی می‌تونه خیلی به درد بخوره. در کل این حرکت اگه به خوبی اجرا بشه و خودش به یه مشکل تبدیل نشه بنظرم می‌تونه خیلی از مشکلات تروفی‌ها رو حل کنه.

نمیدونم شاید حق با تو باشه ولی من تا خودم نبینم چه حسی داره و چجوری اجرا میشه نمیتونم فعلا باهاش مخالفت کنم. الان بنظرم یه ویژگی جالبه که ممکنه خیلی به درد بخوره... خیلی تروفی‌ها هستن که بخاطر یه باگ یا مثلا پیدا نشدن یه بازیکن آنلاین (توی بازیهای آنلاین)، عملا غیرقابل گرفتن میشن که این میتونه راه حل مناسبی براش باشه. بعضی موقع ها هم به یه تروفی Missable برخورد میکنی که تا قبل از انجام دادن یه کاری ازش باخبر نبودی (مگه اینکه کلا بازیو با خوندن Guide واسه خودت اسپویل کرده باشی) و دوست نداری به خاطر یه اشتباه کوچیک دوباره بازیو شروع کنی و این ویژگی می‌تونه خیلی به درد بخوره. در کل این حرکت اگه به خوبی اجرا بشه و خودش به یه مشکل تبدیل نشه بنظرم می‌تونه خیلی از مشکلات تروفی‌ها رو حل کنه.
دقیقا .. مثلا بایوشاک اینفنیتی یه تروفی مضخرف داشت که کل اون بطری های ارتقا رو باید تو یه دور بگیری .. میدونی چقدر ادم مجبور شدن به خاطر همون تروفی یه بار دیگه کل بازی رو از اول برن.
یکی مثل من که از این راهنما های اینترنتی استفاده و یوتیوبی استفاده نمیکنه ..بعضی از این تروفی ها مجازاته الهی به حساب میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or