خرید ps5 یا کارت گرافیک 3070 ( خواهشا دوستان درست راهنمایی کنن )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با توجه به قیمت ارز و داستان سیستم بستن اگر برای دراز مدت تا آخر نسل ۹ می خوای پلی استیشن پنج بگیر بیمه هستی نیاز به هزینه دیگر نداری . همه بازی ها رو هم نمی ری فقط خفن ها می ری PS5 عالیه مخصوصا انحصاری هاش

اگر میخوای بازیها را ارجینال تهیه کنی حتما PS5

ولی اگر بازی غیر ارجینال بازی میکنی و نمیخوای برای هر بازی 60/70 دلار پول بدی حتما 3070

سونی توی بازیهای داستان محور کارش خیلی درسته ولی مقدار زیاد از این دست بازیها بصورت مولتی برای همه پلت فرمها موجوده
روی PC بعد یک مدت تقریبا همشون کرک میشن ولی روی PS5 باید برای اونها هزینه زیادی کنی.

من روی سری پلی استیشن همیشه فقط انحصاری را بازی میکنم و مولتی ها را روی PC
بهترین کار کنار کامپیوتر یک کنسول هست . من معمولا کنسول کرایه می کنم یک ماهه. ولی خب نظر من مایه می خواهد که هر دو داشته باشیم چون لذت موس یک چیز دیگه هست.

بهترین کار برای شما اینه پانصد تومان بده حدودا دو هفته PS4 کرایه کن باهاش لست یا دیزگان چیزی بزن روزی دو ساعت ببین با دسته چطور هستی . اگه اوکی بود تو بهمن بگیر چون نزدیک به عید دلال ها به خاطر تعطیلات قیمت بالا می برند. راحت نبودی برو کارت گرافیک بگیر

بهترین کار برای شما اینه پانصد تومان بده حدودا دو هفته PS4 کرایه کن باهاش لست یا دیزگان چیزی بزن روزی دو ساعت ببین با دسته چطور هستی . اگه اوکی بود تو بهمن بگیر چون نزدیک به عید دلال ها به خاطر تعطیلات قیمت بالا می برند. راحت نبودی برو کارت گرافیک بگیر
ببین اگه راحت هم نباشم چاره ای جز رفتن به ps5 ندارم
بنا به دلایلی چون بازیهای pc اکثرا محور مولتی پلیری دارن
بعدشم اگه 3070 بخرم یه سال بعد سری 4000 اگه بیاد باز میان بهبود گرافیک رو برای سری 3 هزار ها خراب میکنن
کارت گرافیکو ارتقا میدی دوباره میای cpu رو ارتقا بدی 8 سال داستان داریم فقط ارتقا
کلا تصمیم بر ps5 هستش
باز سونی به بازیهای داستانی ارزش زیادی قایله

به نظر بنده با هر کدوم که بیشتر حال میکنی برو سمت همون که شما مشخصا دنبال ps5 هستی .
برای گیم زدن هم خود من قبل از نسل هفت pc گیمر بودم و زمان ps3 خیلی برام سخت بود call of duty رو تموم کنم رو ps3 اما کم کم عادت کردم . اینم بدونین این همه کنسول گیمر دارن بازی ها رو با دسته بازی میکنن بدون مشکل.
و اینکه شما دنبال بازی داستانی هستی پس کنسول ps5 گزینه ی بسیار خوبیه براتون.

آخرین ویرایش:
توی این شرایط شک نکن PS5 انتخاب مناسب تریه به هر لحاظ. اگر خدای ناکرده کنسول هم مطلبی پیدا کرد تعمیرش هزار بار راحت تره و لاقل دو جا میتونن دستتو بگیرن.
بازار سخت افزار هم یک سال اخیر تو ایران متلاشی شده، فعلا هم PC گیمرا حسابی دارن با بهینه سازی محشر گیم ها دست و پنجه نرم میکنن. خلاصه که اصلا این سمتا نیا :D

سلام
من انتخابم هر 2 تا است
هیچ عجله هم ندارم
برای PC چون نیتیو 4K بازی میکنم منتظر 3080ti هستم
برای PS5 هم منتظر ورژن Pro اش هستم

علی جان ایشون کمک خواستن که خودشون چی بخرن، نه این که شما چی میخوای بخری :D بچه های قدیم فروم حتی کالکتورهای شما رو هم یادشونه، اصلا نگران نباش! :D

به نظر بنده با هر کدوم که بیشتر حال میکنی برو سمت همون که شما مشخصا دنبال ps5 هستی .
برای گیم زدن هم خود من قبل از نسل هفت pc گیمر بودم و زمان ps3 خیلی برام سخت بود call of duty رو تموم کنم رو ps3 اما کم کم عادت کردم . اینم بدونین این همه کنسول گیمر دارن بازی ها رو با دسته بازی میکنن بدون مشکل.
و اینکه شما دنبال بازی داستانی هستی پس کنسول ps5 گذینه ی بسیار خوبیه براتون.
دقیقا برا من داستان بازی مهمه یه چیز جالب هم بگم یه بازیو اونقدر کامل بازی میکنم با مراحل اصلی و فرعی و تروفی که ۱ ماه وقت میزارم همین هورایزن رو ۱ ماه طول کشید تمومش کردم
تو عمرم هم اصلا یه دقیقه مولتی پلیر بازی نکردم

• Like
Reactions: rosgod and kamyy
از اونجایی که میگین زیاد وقت بازی کردن ندارین و علاقه ای به گیم های مولتی پلیر هم ندارین بنظرم بهترین گزینه همون ps5 و انحصاریاش و عناوین AAA باشه ولی اگر این مسئله وقت رو فاکتور بگیریم، روی پی سی خیلی بیشتر و راحتتر به گیم ها دسترسی میباشد D: (ایندی ها و پایرت و بازیهای فری و...)
اون قضیه کنترلر هم عادت میکنی چیز نگران کننده ای نیس D:

داداش شما بدون شک PS5 رو بگیر چون هم سلیقت مثل خودمه و هم این کلا کنسول از نظر سرگرمی کارتو راحت میکنه مگه این که بخوای با PC کار دیگه ای انجام بدی . در ضمن چرا این قدر نگران کنترلر هستی اصلا حال نکردی موس و کیبرد مخصوص رو میگیری البته واسه PS4 بودش و حالا روی PS5 کارکنه یا واسش جداگونه بیاد رو خبر ندارم نمیدونم چرا کسی به موس و کیبرد مخصوص کنسول سونی اشاره نکرده . ولی خدایی دوئل سنس رو دلت میاد دستت نگیری. ندید میگم عاشقش میشی مخصوصا با فناوری Haptic Feedback که دیگه نگو

اینو بدون کلا بازیهای تاپ برای کنسول ها میاد. شما 100 میلیون هم داشته باشی و بهترین سیستم هم ببندی. نمیتونی بازیهایی مثل لست و گاد و انچارتد و اسپایدرمن و کیلزون و .....بازی کنی. مسلما PS5 بگیر

اگه همیشه پول تو جیبت داری pc بمون یه کنسول هم بخر
اما pc فقط برای بازی کردن اصلا ارزش هزینه نداره چون دلار قطعات کامپیوتر دلار دولا پهناست قشنگ
اگه کنسول بگیری حداقل از نظر سخت افزاری چندین سال راحتی از لحاظ نرم افزار هم فوقش میگی فعلا پول ندارم نمیخرم یا تو تخفیفات میخرم
درکل کنسول بشدت بصرفه تر هست هنوزم،انحصاری و.. ایناهم که به کنار...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

داداش شما بدون شک PS5 رو بگیر چون هم سلیقت مثل خودمه و هم این کلا کنسول از نظر سرگرمی کارتو راحت میکنه مگه این که بخوای با PC کار دیگه ای انجام بدی . در ضمن چرا این قدر نگران کنترلر هستی اصلا حال نکردی موس و کیبرد مخصوص رو میگیری البته واسه PS4 بودش و حالا روی PS5 کارکنه یا واسش جداگونه بیاد رو خبر ندارم نمیدونم چرا کسی به موس و کیبرد مخصوص کنسول سونی اشاره نکرده . ولی خدایی دوئل سنس رو دلت میاد دستت نگیری. ندید میگم عاشقش میشی مخصوصا با فناوری Haptic Feedback که دیگه نگو
همه بازی ها روی کنسول موس و کیبورد را ساپورت نمی کنند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or