خرید یک بازی مشترک برای PS4

خرید یک بازی مولتی پلیر مشترک برای سال اول عرضه کنسول

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
36913472283512793822.jpg

سلام

با توجه به این که بازیای نسبتا زیادی اوایل لانچ ـه کنسول خواهند اومد و ما قطعا توانایی خرید یکی دو بازی بیشتر نداریم :دی

در مورد بازی که سینگل قوی داره هر کس خود مختاره مثلا من شاید Infamous رو خریدم ولی در مورد بازی مولتی این تاپیک رو زدم تا بین بچه ها به یه توافق برسیم

و با نظر اکثریت یکی از این بازیا که مولتی پلیر قوی دارن تهیه کنیم تا حداقل چند ماه اول همه یه بازی مولتیپلیر مشترک رو داشته باشیم تا دور هم آنلاین بازی کنیم .

من بین Destiny و BF4 موندم و از اونجایی که شوتر فضایی که رو به نظامی ترجیح میدم نظرم اینه که به عنوان اولین بازی Destiny رو تهیه کنیم واسه مولتی بازی کردن .

آخرین ویرایش:
مرد مومن تریلر مولتی BF4رو دیدی؟رسما آدم این شکلی میشه:o
فکر کنم میخوان تا 64 نفر تعداد پلیر هارو ببرن بالا که من هنوز سر این موضوع در حال هنکیدن هستم:-o
سینگل بازی هم که با تریلر هایی که نشون دادن معلومه خیلی پیشرفت کرده
پس دیگه دلیلی نداره BFرو نخریم با یه تیر دو نشون میزنیم هم سینگل هم مولتی:>
پس
فقطBF4\m/

Destiny مثل BF4 Competitive نيست بيشتر PVE (همون Coop با افراد بيشتر) هست:d
BF4 هم كه معلوم نيست براي نسل بعد كي مياد پس با KZسرتونو گرم كنيد:d

Destiny مثل BF4 Competitive نيست بيشتر PVE (همون Coop با افراد بيشتر) هست:d
BF4 هم كه معلوم نيست براي نسل بعد كي مياد پس با KZسرتونو گرم كنيد:d
منظورم کلا بازی مولتی پلیر هست . دیگه با رقابتی یا MMO کاری ندارم :دی کیلزون هم گزینه خوبیه :دی

DriveClub که با پلاس ردیف میشه. من KillZone:Shadow Fall رو میگیرم با Destiny . البته BF4 هم حتما میگیرم ولی احتمالا موقع لانچ عرضه نشه
منم منظورم موقع لانچ نیست . منظورم اوایل لانچ ینی تقریبا Q1 2014 که اکثر بازیای معرفی شده به احتمال زیاد میان .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or