اتفاقا این تاپیک هم برای اونایی که مایه دار نیستن زده شده تا بتونن یه بازی مشترک بخرن و با هم بازی کننتاپیک بچه مایه هاست دیگه...؟
من که خیلی هنر کنم یه کیل زون بگیرم...
آخه هر کی اومده اینجا بازی هایی که میخواد بخره رو اعلام میکنه...اصن حرفی از بازی خریدن مشترک دیده نمیشه...اتفاقا این تاپیک هم برای اونایی که مایه دار نیستن زده شده تا بتونن یه بازی مشترک بخرن و با هم بازی کنن![]()
آخه هنوز زوده . تا موقع لانچ به توافقی خواهیم رسید و به احتمال زیاد Destiny یا BF4 باشهآخه هر کی اومده اینجا بازی هایی که میخواد بخره رو اعلام میکنه...اصن حرفی از بازی خریدن مشترک دیده نمیشه...
منم منظورم اوایل لانچ هست . تو پست اول هم گفتم . تقزیبا Q1 2014 اکثر این بازیا میان دیگهنسخه نسل بعد Destiny سال 2014 میاد، گفتم در جریان باشی![]()
دیجیتالی این بازیارو بخری قیمتش نصف میشه برای هر خریداراونایی که مولتر پلیر هستن زمان بیش تری میشه بازیشون کرد و به نظرم ملت اونا رو تکی می خرن خودشون، به هر حال بتونیم با هم دیگه بازی کنیمشون. مثلا من The Elder Scrolls Online می خوام بگیرم به کسی هم نمیدمش(!)، اما تاکید خرید گروهی رو بذارید رو بازیهای یه بارمصرف، بازیایی که مولتی خیلی قوی ای ندارن. کار شما برعکسه!
آخه اینجا برای بحث تبادل بازی و Share (اگر هنوز باشهاونایی که مولتر پلیر هستن زمان بیش تری میشه بازیشون کرد و به نظرم ملت اونا رو تکی می خرن خودشون، به هر حال بتونیم با هم دیگه بازی کنیمشون. مثلا من The Elder Scrolls Online می خوام بگیرم به کسی هم نمیدمش(!)، اما تاکید خرید گروهی رو بذارید رو بازیهای یه بارمصرف، بازیایی که مولتی خیلی قوی ای ندارن. کار شما برعکسه!
) و ... نیست مثل اینکه! :d به پست بالایی توجهت رو جلب میکنماونایی که مولتر پلیر هستن زمان بیش تری میشه بازیشون کرد و به نظرم ملت اونا رو تکی می خرن خودشون، به هر حال بتونیم با هم دیگه بازی کنیمشون. مثلا من The Elder Scrolls Online می خوام بگیرم به کسی هم نمیدمش(!)، اما تاکید خرید گروهی رو بذارید رو بازیهای یه بارمصرف، بازیایی که مولتی خیلی قوی ای ندارن. کار شما برعکسه!