خرید یک بازی مشترک برای PS4

خرید یک بازی مولتی پلیر مشترک برای سال اول عرضه کنسول

• مجموع رای دهنده‌ها
    278
من اگه موقع لانچ بتونم ps4 بگیرم(که 99% نمیتونم:d) همون اول فقط یه اکانت ps plus میگیرم میرم warframe / planetside2 رو به صورت مفتی بازی میکنم(free2play)+نسخه مجانی drive club هم میاد تو اکانتم:bighug:.ولی بین بازی های غیر لانچ حتما infamous رو میگیرم چون به معنی واقعی گرافیک نسل بعدی داره.ویتچر3 هم خیلی عالی هست.

یه نظرسنجی بزارید و چند تا از بازی هایی که مولتی خوبی و سینگل خوب دارن و همون یک ماه اول عرضهPS4در دسترس هستن رو معرفی کنید این طوری همه میفهن که چه بازی به صرفه تره و بچه های همینجا بیشتر چه بازی رو انتخاب کردن و انتخاب کردن خیلی آسون میشه.

سلام
اگه قرار باشه دوتا بازی بخرم صددرصد بتلفیلد و واچ داگز - در ضمن باید بفکر خرید فیفا هم باشیم
راستی یکی از دوستان گفت گران توریسمو 6 - مگه واسه نسل بعد هم قراره بیاد؟

منم اولین بازی ای که خواهم خرید، بدون شک Killzone خواهد بود! البته امیدوارم باندل کیلزون هم فروشنده ها بیارن که شاید به صرفه تر باشه.

اونایی که مولتر پلیر هستن زمان بیش تری میشه بازیشون کرد و به نظرم ملت اونا رو تکی می خرن خودشون، به هر حال بتونیم با هم دیگه بازی کنیمشون. مثلا من The Elder Scrolls Online می خوام بگیرم به کسی هم نمیدمش(:دی!)، اما تاکید خرید گروهی رو بذارید رو بازیهای یه بارمصرف، بازیایی که مولتی خیلی قوی ای ندارن. کار شما برعکسه!

اونایی که مولتر پلیر هستن زمان بیش تری میشه بازیشون کرد و به نظرم ملت اونا رو تکی می خرن خودشون، به هر حال بتونیم با هم دیگه بازی کنیمشون. مثلا من The Elder Scrolls Online می خوام بگیرم به کسی هم نمیدمش(:دی!)، اما تاکید خرید گروهی رو بذارید رو بازیهای یه بارمصرف، بازیایی که مولتی خیلی قوی ای ندارن. کار شما برعکسه!
دیجیتالی این بازیارو بخری قیمتش نصف میشه برای هر خریدار

آخه اینجا برای بحث تبادل بازی و Share (اگر هنوز باشه:-" ) و ... نیست مثل اینکه! :d
میخوان یه بازی مولتی بگیرن،که دور همی همه بازی کنند! :d مثل الان که هرکی رو تو PSN میبینی داره TLOU میزنه! :d (یا یه زمانی آنچارتدها و کلیزون2 و ... ) در کل میخوان جمعشون،جمع باشه تو یه بازی که احساس غربت نکنند! :d

به پست بالایی توجهت رو جلب میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or