خرید کنسولهای ps1 , ps2 مدل اسلیم ودرایو هیتاچی xbox 360.

ps lover

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من همانطوری که از عنوان تاپیک هم پیداست دنبال دستگاههای ps2 ,ps1 مدل اسلیم هستم.(هم ps1 و هم ps2 ازاین کوچیکا میخام.)از بچه ها هر کی داره من خریدارم.در ضمن دستگاه باید حتما سالم وتمیز باشه وکارتن هم داشته باشه. وگرنه قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
یه درایو هیتاچی هم واسه 360 میخام که اونم هر کی داره من با قیمت مناسب خریدارم.
با تشکر
امیر

مشخصات دقیق دستگاهتون رو بهمراه عکس ومدت کارکرد اونو بهم pm کنید.سر قیمت با هم صحبت میکنیم.الان قیمت من وشما خیلی بهم نزدیکه.

بچه ها تاپیک پنچر شد چرا؟!!!پس کوشن این فروشنده ها؟!!بابا ps2 اسلیم هاتون رو بیارین میخرم ازتون .درایو هیتاچی هم اگه کسی داره بیاره ازش میخرم.ps1 اسلیم از این کوچیکا هم میخرم.بیان بابا پولش نقده.

بچه ها تاپیک پنچر شد چرا؟!!!پس کوشن این فروشنده ها؟!!بابا ps2 اسلیم هاتون رو بیارین میخرم ازتون .درایو هیتاچی هم اگه کسی داره بیاره ازش میخرم.ps1 اسلیم از این کوچیکا هم میخرم.بیان بابا پولش نقده.

كوچولو منظورت كي بود ؟
ببين من ميخوام بفروشم ولي 50 تا بازي كه مفت نيومده !!!
ولي انصافا بالاي بازياش حد اقل 40000 پول رفته
نو هم هست ببينيش ميفهمي
حيف نميتونم عكس بگيرم !!!
مدلش 75004
بدش اگه بخواي من مسوليتي براي تو راه نمي پذيرم
الان سالمه هو ماشالا هزار ماشالا مثله شير كار ميكنه !
هزينه ي پستم با خودته
پال هم هستش
اگه بخواي از بازياشم برات ليست ميگيرم
يه كيف سيديم باشه
يه قيمت خوب براش بگو تا روش فكر كنم
البته اگه ميخوايش
فعلا

کوچولو منظورم شما نبودی.من که اصلا با شما پای معامله نرفتم.با یکی دیگه از دوستان قرار شد معامله بزنیم وبعد از هزار جور قول و دادن تلفن وشماره حساب و... ایشون دبه در اوردندو ...
من قیمت عرف بازار رو میگم.قیمت خوب نمیدونم چیه؟!شاید شما بخای دستگاهت رو قیمت یه دستگاه نو بفروشی ولی من که نمیتونم بخرم.لطف کنید قیمت رو خودتون بگید تا اگه قیمتتون مناسب بود من بخرم.

من هر چقدر با اون شماره زنگ میزنم کسی برنمیداره.من ساعت 10 تا 10:30 امشب بهت زنگ میزنم.اگه فروشنده هستی گوشی رو بردار تا معامله کنیم.

ps1 اسلیم اگه کسی داره من با قیمت مناسب میخرم.ps2 اسلیم هم به همین ترتیب خریدارم.درایو هیتاچی xbox360 هم میخام .هر کی هر کدوم این 3 مورد رو داره بیاره من خریدارم.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or