خرید کنسولهای ps1 , ps2 مدل اسلیم ودرایو هیتاچی xbox 360.

ps lover

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من همانطوری که از عنوان تاپیک هم پیداست دنبال دستگاههای ps2 ,ps1 مدل اسلیم هستم.(هم ps1 و هم ps2 ازاین کوچیکا میخام.)از بچه ها هر کی داره من خریدارم.در ضمن دستگاه باید حتما سالم وتمیز باشه وکارتن هم داشته باشه. وگرنه قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
یه درایو هیتاچی هم واسه 360 میخام که اونم هر کی داره من با قیمت مناسب خریدارم.
با تشکر
امیر

شما فروشنده ای.قیمت پیشنهادی شما چقدره؟در ضمن به نظر من به تمیزی لنز ومدت زمان استفاده وکلا عوامل زیاد دیگری بستگی داره.شما لطف کن مشخصات درایوت رو واسه من pm کن .قیمت پیشنهادیت رو هم بگو تا من هم قیمتم رو بگم.
ممنون

سلام دوست عزیز . من یه دونه PS2 اسلیم دسته دوم ولی انصافا در حد نو کاملا تمیز دارم که اگر بخواید عکسش رو میگرم و براتون میذارم . یک Memory هم روشه که قیمتش 20 هزارتومان به همراه 8 بازی و یک دسته ی سفید اضافه . قیمت هم من خودم نظرم روی 190 تومان هست . نظر شما چیه ؟ ( با توجه به اینکه واقعا تمیزه )

سلام دوست عزیز . من یه دونه PS2 اسلیم دسته دوم ولی انصافا در حد نو کاملا تمیز دارم که اگر بخواید عکسش رو میگرم و براتون میذارم . یک Memory هم روشه که قیمتش 20 هزارتومان به همراه 8 بازی و یک دسته ی سفید اضافه . قیمت هم من خودم نظرم روی 190 تومان هست . نظر شما چیه ؟ ( با توجه به اینکه واقعا تمیزه )
جواب شما دوست عزیز رو با پیام خصوصی دادم.فقط نکتهای که یادم رفت اونجا بگم اینه که این مموری شما مگه چطوریه که 20000 تومن قیمت داره؟!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز Memory ارزون و تقلبی که بعد از یک ماه کار کردن بسوزه در بازار زیاده . این Memory از نوع 8MB و بهترین و بالاترین کیفیت رو در بین Memory های موجود در بازار داره . فکر نکنید میخوام تبلیغ کنم و بزرگ نمایی کنم . خودتون با کمی تحقیق متوجه میشید ( راستی Inbox خودتون رو چک کنید )

یه پی اس تو ی جدید(همون باریک ها نه قدیمی ها) به همراه 12 بازیشو به همراه مموری ذخیره سیوهاشو چند میخری؟(مدلش 7005 بود یا یه همچین چیزی ولی به نظرم آخرین مدلشه)

یه پی اس تو ی جدید(همون باریک ها نه قدیمی ها) به همراه 12 بازیشو به همراه مموری ذخیره سیوهاشو چند میخری؟(مدلش 7005 بود یا یه همچین چیزی ولی به نظرم آخرین مدلشه)
دسته هم داره یا نه؟اگه 79000 باشه من نمیخام.مدلهای 74001 و 75001 راست کار من هستند.شما مدل دقیق دستگاهت رو بهمراه کنترلر هاش رو بگو تا من قیمت بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or