خرید کنسولهای ps1 , ps2 مدل اسلیم ودرایو هیتاچی xbox 360.

ps lover

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من همانطوری که از عنوان تاپیک هم پیداست دنبال دستگاههای ps2 ,ps1 مدل اسلیم هستم.(هم ps1 و هم ps2 ازاین کوچیکا میخام.)از بچه ها هر کی داره من خریدارم.در ضمن دستگاه باید حتما سالم وتمیز باشه وکارتن هم داشته باشه. وگرنه قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
یه درایو هیتاچی هم واسه 360 میخام که اونم هر کی داره من با قیمت مناسب خریدارم.
با تشکر
امیر

90 تومان واقعا کمه دوست عزیز !!! البته نمیخوام دخالت کنم . ولی قیمتی هم که به من پیشنهاد بودید 110 بود و واقعا اون هم کمه با این وجود فکر نکنم کسی حاضر بشه دستگاه نو و تر تمیز خودش رو بفروشه . حاضره بذاره خاک بخوره اما اینقدر پایین نفروشه ...

سلام
خوبید؟
عزیز من یه Ps2 مدل 740005 دارم
دسته فابریک باهاشه
یک دسته ژاپنی اضافه هم داره
رنگ مشکی
تا حالا خراب نشده و تعمیرگاه نرفته :love:
هنوزپلاستیک اون تیکه براغ بغل درش روشه
جعبه داره ولی یکم جعبش خرابه
البته موقع خرید اینجوری بوده و فروشنده هم گفت چون اینا رو با لنج میارن اینجوریه
ممویه اصل مجیک گیت 8 مگ داره که با خودش حصاب میکنم
بدشم اصل رین مموریا و لوازم جانبی ما شرکت magic gate هست و این رو هم میتونید هم از پشت جعبه و هم از روی پورت مموریه دستگاه بفهمید که اینا هم 16 بود 2 سال پیش فک نمیکنم الان 20 باشه که بعضیا میگن
مموری از اینایی نیست که سیو خراب میکنن
تا حالا هم به جز یه بازی که مشکل از خودش بود هیچ سیوی نپریده
دفترچه هاشم کامله
نزدیک 45 تا بازی داره
من تهران نیستم
اما میتونم برات پست کنم
قیمتی که تو نظرمه 120 ه
هواست باشه که مثل عروسک باهاش رفتار کردم
فعلا

سلام
خوبید؟
عزیز من یه Ps2 مدل 740005 دارم
دسته فابریک باهاشه
یک دسته ژاپنی اضافه هم داره
رنگ مشکی
تا حالا خراب نشده و تعمیرگاه نرفته :love:
هنوزپلاستیک اون تیکه براغ بغل درش روشه
جعبه داره ولی یکم جعبش خرابه
البته موقع خرید اینجوری بوده و فروشنده هم گفت چون اینا رو با لنج میارن اینجوریه
ممویه اصل مجیک گیت 8 مگ داره که با خودش حصاب میکنم
بدشم اصل رین مموریا و لوازم جانبی ما شرکت magic gate هست و این رو هم میتونید هم از پشت جعبه و هم از روی پورت مموریه دستگاه بفهمید که اینا هم 16 بود 2 سال پیش فک نمیکنم الان 20 باشه که بعضیا میگن
مموری از اینایی نیست که سیو خراب میکنن
تا حالا هم به جز یه بازی که مشکل از خودش بود هیچ سیوی نپریده
دفترچه هاشم کامله
نزدیک 45 تا بازی داره
من تهران نیستم
اما میتونم برات پست کنم
قیمتی که تو نظرمه 120 ه
هواست باشه که مثل عروسک باهاش رفتار کردم
فعلا
سلام
من دستگاه شما رو خریدارم.
ولی مموری کارت الان 8000 تومنه.شما لطف کن یه شماره تلفن برای من pm کن .تا سر قیمت با هم کنار بیایم.در ضمن شهر محل سکونتت رو هم بگو.

باشه
فقط یه چیزی
دسته اضافه رو نداره
من دزفولم
شماره هم برات گذاشتم
اگه خواستی تماس بگیر تا صحبت های نهایی رو بکنیم اما فکر نمیکنم بتونم کمتر بدمش اخه خدایی پولو میخوام بدم برا 360 و الا نمیفروختم

یه نکته ای رو من اینجا لازم دونستم که بگم واونم اینه که فقط کسایی که واقعا قصد فروش دارند پیام بفرستن ویا پست بدن.در ضمن از کوچولوهای عزیز که باید از والدینشون اجازه کتبی و شفاهی و وکالت محضری بگیرن خواهش میکنم یا اقدام به دادن پیام واسه فروش دستگاه نکنن ویا قبلا کارهای لازمه رو انجام بدن و اجازه نامه رو بگیرن.به خدا من الاف نیستم ووقت اضافه هم ندارم.جالبه بدونین من تا حالا با 8 نفر مذاکرات جدی انجام دادم که فقط یکیشون با موفقیت به اتمام رسید وبقیه به خاطر صغر سن و یا دبه دوستان نا موفق بوده .در کل میخام بگم اگر کاملا واسه فروش مطمن هستید بیاید پست بزنین و از این تاپیک واسه قیمت گرفتن وسیلتون استفاده نکنید.
در پایان اگه حرف تندی زدم از کوچولوهای عزیز معذرت میخام.:love:

من همانطور که گفتم حاضرم 100 تومان زیر قیمت یعنی 130 تومان بفروشم . اگر هم میخواهید از نو بودن دستگاه مطمئن بشید میتونم فیلم یا عکس بگیرم و براتون بفرستم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or