خرید کنسولهای ps1 , ps2 مدل اسلیم ودرایو هیتاچی xbox 360.

ps lover

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام
من همانطوری که از عنوان تاپیک هم پیداست دنبال دستگاههای ps2 ,ps1 مدل اسلیم هستم.(هم ps1 و هم ps2 ازاین کوچیکا میخام.)از بچه ها هر کی داره من خریدارم.در ضمن دستگاه باید حتما سالم وتمیز باشه وکارتن هم داشته باشه. وگرنه قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه.
یه درایو هیتاچی هم واسه 360 میخام که اونم هر کی داره من با قیمت مناسب خریدارم.
با تشکر
امیر

سلام
ps2 پنج ماه کار کرده(اسلیم و مشکی) فوق العاده سالم و تمیز و یک مموری کارد و یک عدد دسته اضافه و ریموت کنترل و بیشتر از 100 عدد بازی دارم و به قیمت مناسب همه را یکجا می فروشم.
ممنون

سلام
لطفا قیمت مرد نظرتون رو هم اعلام کنید.در ضمن شهر محل سکونتتتون و مدل دقیق دستگاه رو هم بگید.ممنون.

در ضمن اگر کسی درایو هیتاچی 360 داره به قیمت مناسب خریدارم.

من غرب تهران هستم مدل دستگاه هم SCPH-77004 CB است.قیمت را هم نمیدونم ولی برای خودم دستگاه و بازی ها و متعلقاتش در حدود 260 تمام شده.اگه تمایل به خرید داشتید پیشنهاد قیمت بدین.

سلام
با عرض معذرت از اینکه این دو روز انلاین نبودم ونتونستم جوابتون رو بدم.اخه بخاطر بی مسولیتی وسهل انگاری شرکتی که من ازش adsl میگیرم.در این دوروز تعطیلی نتونستم انلاین بشم.
عزیز جان قیمت مورد نظر شما اگر بر پایه 260 باشه که فکر نمیکنم ابمون با هم تو یه جوب بره.چون قیمت نو ps2 واقعا الان پایین تر از این حرفاست.اگر قیمت قطعی رو اعلام کنید ممنون میشم.

در ضمن درایو هیتاچی360 هم اگه کسی داره من میخام.

خاستی بگو هر چندتومن خاستی بهت می دم پولش برام مهم نیست.
سلام
والا این ps2 ها که بزرگن نه لنزشون پیدا میشه(هست ولی با قیمت 65 الی 70 هزار تومن) ونه بقیه لوازمشون.واسه همین هم من اصرار دارم که اسلیم بخرم.حالا اگه میتونی مدل دستگاهت رو بگو بیبینم راست کار من هست یا نه؟اسلیم هست یا ازاین بزرگاست؟
ممنون

دوست عزیز گفتم 260 برام کلا تمام شده نگفتم اینقدر میفروشم.نمیخوام که تجارت کنم.شما که بیشتر وارد هستید بفرمائید چقدر میارزه تا اگه دیدم فروشش ارزششو داره تقدیمتون کنم.

دوست عزیز گفتم 260 برام کلا تمام شده نگفتم اینقدر میفروشم.نمیخوام که تجارت کنم.شما که بیشتر وارد هستید بفرمائید چقدر میارزه تا اگه دیدم فروشش ارزششو داره تقدیمتون کنم.
سلام
والا من ریموت که بدردم نمیخوره.بدون ریموت من 100 میخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or