خرید و فروش یا تعویض بازی های اورجینال Xbox360

من که نتونستم صبر کنم 90 دادم یدونهCod4خریدم چون ارزشش رو داره باور نمیکنین وقتی اومدین بازیش کردین اونوقت میفهمین مزه اصلی لایو یعنی چی من که منتظر عرفانم که بیاد بشینیم کال بزنیم شما دوستان هم زود بیایین که منتظرتونم اگهgowهم نتونستین پیدا کنینهمونcod4بسه بعدا یه فکری هم به حال اون میکنیم منتظر یاری سبزتان هستم (سازمان حمایت از بن شدگان)

با سلام

من فعلا فقط gears of war دارم و با هوتن و محمد جان و برادرم هر روز لایو بازی می کنیم . البته بعضی اوقات هم که مازیار جان هست و درسهاش اجازه میده میاد و با ما هم بازی میشه . نیکنام و چند تا دیگه از بچه ها هم که Call of duty 4 بازی می کنن و گهگاه یه سری به ما می زنند.

من خودم هر روز از ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر و شب هم حدود 8 تا 12 شب هستیم . ( MRMx36082 )

موفق باشید
فریدون

سلام خدمت همه دوستان
من با این تعرفه های بالا فقط تونستم یک "حداقل 128 " بگیرم که تازه حجم دانلودش 10Gb ولی ترافیک شبانش نامحدوده یعنی فقط از 12 شب تا 8 صبح میتونم بیام لایو :mad:
یک سوال هم دارم : برای اولین بار که اکانت میسازیم خودش لایو گلد میده که اعتبارش یک ماه هست
درسته ؟؟ وقتی این یک ماه تموم شد میتونیم یک اکانت جدید ساخته و 1 ماه گلد رایگان دیگه بگیریم

سلام خدمت همه دوستان
من با این تعرفه های بالا فقط تونستم یک "حداقل 128 " بگیرم که تازه حجم دانلودش 10Gb ولی ترافیک شبانش نامحدوده یعنی فقط از 12 شب تا 8 صبح میتونم بیام لایو
یک سوال هم دارم : برای اولین بار که اکانت میسازیم خودش لایو گلد میده که اعتبارش یک ماه هست
درسته ؟؟ وقتی این یک ماه تموم شد میتونیم یک اکانت جدید ساخته و 1 ماه گلد رایگان دیگه بگیریم

با سلام
سرعت 128 با محدودیت حجمی 10 گیگ اگر از صبانت گرفته باشی ( سه ماهه ) برای بازی در روز هم کافی هست و من با همین اکانت الان بازی می کنم .
تا سه بار روی هر کنسول شما میتونید پروفایل جدید بسازید و برای هر کدوم یک ماه گلد رایگان دارید اما بعد از بار سوم پروفایلهای بعدی فقط سیلور دارن و باید به فکر خرید گلد باشید .

موفق اشید
فریدون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or