خرید و فروش یا تعویض بازی های اورجینال Xbox360

پس من هم پیشنهاد می کنم همه بریم بازیهای Gow و Cod 4 رو بگیریم

راستی اگر این تاپیک ر. انتقال بدن به بخش Xbox 360 بهتر نیست ؟

فریدون جان شما این 2 تا بازی Gow و Cod 4 رو چند گرفتی ؟

من نميخوام کنسول قبليم رو بفروشم اون رو نيگه ميدارم يکی ديگه از آلمان ميگيرم چند تا بازی هم که تو لايو بين بچه ها رايج هست ميگيرم به مانند Cod 4, Halo3,gow,
شما هم همينکار رو بکنيد چون فکرشو بکنيد اگر فردا چند تا بازی توپ با هم اومد نميتونيد بخاتر قيمتشون بگيريد بنابرين کنسول قبليتون رو هم نيگه دارين

سلام فریدون جان من خیلی حالم بده اگه نیام لایو فردا پس فردا فکر کنم میمیرم یجوری شده که فکر میکنم لایو از وجودمه اگه میشه برای منم دو تا بازی اورجینال cod4وgowپیدا کنی ممنون میشم پولش رو هم مشکلی نیست حواله میکنم چاکر همتون برم برو بچ لایو خیلی دلم براتون تنگه یاد جو صمیمی بخیر:(

فقط فعلا من برای لایو دو بازیه cod4 و gow رو خریدم . البته خود کنسول هم forza و ultimate alience رو همراهش داره. واسه بقیه بازیها هم هماهنگ میکنیم .
البته برای اینکه هممون بتونیم با هم بازی کنیم باید یک نسخه اورجینال Gears of War , Call of Duty 4 داشته باشیم.( حکم واجب میخوره بهش ! :دی )
ولی من تعریف Battlefield Modern Combat رو از نیکنام و C&C III : Tiberium Wars رو از مهرداد زیاد شنیدم باید به فکرشون باشیم.خودم هم از قسمت لایو Medal of Honor : Airborne خوشم اومد ، طرف با چتر رو هواست هدشاتش میکنی چه حالی میده ! :دی البته ADSL خفنی میخواد.در حد 512Mb ...
Virtua Tennis 3 هم احتیاجی به تعریف نداره.این یکی رو میتونیم بین خودمون Shared کنیم.
این Forza 2 هم که فریدون میگه خودم اولین بار که به لایو وصل شدم با امیر و سوان ( اگر اشتباه نکنم ) بازی کردم که خیلی خوب بود.فقط حیف اون موقع دستم راه نیفتاده بود که هی میزدم تو خاکی ولی الان اگر بن نشده بودم حال امیر رو می گرفتم.:دی حالا می خواست یه لامبورگینی خفن برداره یا یه Sky-Line R23 ... :)
ولی این Ultimate Alliance نمیدونم وضعش چجوریه ولی فکر نکنم برای آنلاین بازی کردن حال بدهد مگر اینکه واقعا عاشق کامیک بوک باشید که در اونصورت سر اینکه لوگن و اسپایدی رو کی برداره خفن دعوایی پیش میاد.:cheesygri

با سلام

من با نظر آقا هوشنگ موافقم . چون اگه بخواین هر بازی single player رو ارجینال بخرید هزینه ها میره بالا و من دو راه کلی پیشنهاد می کنم :

1- استفاده از کنسول بن شده برای بازیهای کپی و single player و خرید یک کنسول جدید که توصیه میکنم با توجه به قیمت و شرایط مادربردها یه کنسول آرکید بگیرید.

2-فروش کنسول بن شده و حرید یه کنسول جدید از این سری که هدیه کریسمس دو تا بازی ارجینال هم همراهشون داره و خرید بازی ارجینال در کل و تعویض بازی های single player با بیه بچه ها برای متوازن شدن هزینه ها .;)

هر کدوم از این دو راه مزایای خاص خودشون رو دارند و نمیشه گفت یکی بهتره و بسته به شرایط ، هرکسی راه بهتر رو انتخاب میکنه .
مزایای و معایب راه اول اینه که میشه توی خونه به صورت شبکه local خیلی از بازیها رو بازی کرد که حال و هوای مخصوص به خودش رو داره:love: و همچنین هر بازی جدیدی رو به راحتی خرید و روی کنسول بن شده بازی کرد اما باید از خیر ثبت کردن اچیومنتها در لایو گذشت چون عوض کردن هارد کنسول بن شده با کنسول بن نشده برای ریکاور کردن گیمرتگ و ثبت آنلاین اچیومنتها کلا یه جور ریسک بزرگه و ممکنه باعث بن شدن کنسول جدید شما بشه . من از هر منبعی در مورد انتقال اطلاعات هارد بن شده یا استفاده از هارد کنسول بن شده روی کنسول جدید سوال کردم ( forum xbox - microsoft corporation ) هنوز به من جوابی ندادند .
مزایا و معایب راه دوم اینه که شما همیشه اچیومنتهاتون رو با خیال راحت ثبت میکنید و هزینه خرید یه کنسول اضافه رو نمیدید اما در عوض هر بازی رو نمیتونید با 5 هزار تومان بازی کنید و تو خرید هر بازی باید خیلی دقت کنید و همینطور با چند تا از دوستاتون هماهنگ باشید که با هم بازیهاتون رو عوض کنید .

امیدوارم هر راهی رو که انتخاب میکنید بلاخره تو لایو به برسیم .:cool:

دوستدار همه شما
فریدون

اما باید از خیر ثبت کردن اچیومنتها در لایو گذشت چون عوض کردن هارد کنسول بن شده با کنسول بن نشده برای ریکاور کردن گیمرتگ و ثبت آنلاین اچیومنتها کلا یه جور ریسک بزرگه و ممکنه باعث بن شدن کنسول جدید شما بشه . من از هر منبعی در مورد انتقال اطلاعات هارد بن شده یا استفاده از هارد کنسول بن شده روی کنسول جدید سوال کردم ( forum xbox - microsoft corporation ) هنوز به من جوابی ندادند .
شما می تونی بجای اینکه هر دفعه هارد رو بین دو کنسول عوض کنی که خطر بن داشته باشه به راحتی اطلاعاتت رو که فقط شامل پروفایل می شه از طریق مموری کارت جابجا کنی و آپدیت کنی.
مدیر محترم
لطفا این پست تکراری من رو پاک کنید
با تشکر
شما می تونی به قسمت ویرایش بری و پسنتو پاک کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or