با سلام
من با نظر آقا هوشنگ موافقم . چون اگه بخواین هر بازی single player رو ارجینال بخرید هزینه ها میره بالا و من دو راه کلی پیشنهاد می کنم :
1- استفاده از کنسول بن شده برای بازیهای کپی و single player و خرید یک کنسول جدید که توصیه میکنم با توجه به قیمت و شرایط مادربردها یه کنسول آرکید بگیرید.
2-فروش کنسول بن شده و حرید یه کنسول جدید از این سری که هدیه کریسمس دو تا بازی ارجینال هم همراهشون داره و خرید بازی ارجینال در کل و تعویض بازی های single player با بیه بچه ها برای متوازن شدن هزینه ها .
هر کدوم از این دو راه مزایای خاص خودشون رو دارند و نمیشه گفت یکی بهتره و بسته به شرایط ، هرکسی راه بهتر رو انتخاب میکنه .
مزایای و معایب راه اول اینه که میشه توی خونه به صورت شبکه local خیلی از بازیها رو بازی کرد که حال و هوای مخصوص به خودش رو داره

و همچنین هر بازی جدیدی رو به راحتی خرید و روی کنسول بن شده بازی کرد اما باید از خیر ثبت کردن اچیومنتها در لایو گذشت چون عوض کردن هارد کنسول بن شده با کنسول بن نشده برای ریکاور کردن گیمرتگ و ثبت آنلاین اچیومنتها کلا یه جور ریسک بزرگه و ممکنه باعث بن شدن کنسول جدید شما بشه . من از هر منبعی در مورد انتقال اطلاعات هارد بن شده یا استفاده از هارد کنسول بن شده روی کنسول جدید سوال کردم ( forum xbox - microsoft corporation ) هنوز به من جوابی ندادند .
مزایا و معایب راه دوم اینه که شما همیشه اچیومنتهاتون رو با خیال راحت ثبت میکنید و هزینه خرید یه کنسول اضافه رو نمیدید اما در عوض هر بازی رو نمیتونید با 5 هزار تومان بازی کنید و تو خرید هر بازی باید خیلی دقت کنید و همینطور با چند تا از دوستاتون هماهنگ باشید که با هم بازیهاتون رو عوض کنید .
امیدوارم هر راهی رو که انتخاب میکنید بلاخره تو لایو به برسیم .
دوستدار همه شما
فریدون