George Chapman
کاربر سایت
اخه از عمر این کنسول ۷ ساله که میگذره ( خودش یه نسله) بعدشم اینکه سوییچ هرچند تو تبلیغات نینتندو یه کنسول خونگیه ولی در عمل کنسول دستیه . پس دیگه نینتندو تمرکزشو فقط میذاره رو سوییچ و نکته بعدی این که سخت افزار ۳ds به شدت ضعیفه و واقعا تو سال ۲۰۱۷ نینتندو کاریش نمیتونه بکنه تا مردم راضی بشن از بازیهایش(هرچند بازیای نینتندو گرافیک محور نیستن) و درضمن خانواده 3ds تا الان ۷۰ میلیون فروش داشته که همین باعث شده تا نینتندو از فروش 3ds رضایت داشته باشه. سوییچم فکنم ۷ میلیون فروش داشته که تا کریسمس احتمالا به ۹ میلیون برسه . پس به احتمال زیاد برای یه بازه ی ۶-۷ ساله نینتندو میخواد از سوییچ به عنوان کنسول دستی پشتیبانی کنه تا ۲۰۲۱ که سونی و مایکروسافت برن سراغ نسل ۹ که نینتندو هم تا اون موقع میتونه سوییچ رو به عنوان جایگزینی برای 3ds تو بازارها بفروش برسونهسلام به برو بچز نینتندو
آقا این 3DS بعد از سویچ کلا مرد دیگه درسته؟ من دیگه خیلی وقته اونجوری اخبار گیم رو دنبال نمی کنم ولی ظاهرا دیگه هیچ برنامه ای نینتندو براش نداره. لیست بازی هاش واقعا کمه و من فکر می کردم خیلی بازی دیگه هم واسه رفتن داره ولی الان دیدم کلا 20 تا بازی درست و درمون به زحمت توشون پیدا میشه که توی همونا هم ژانرهایی که ماها عموما دوست داریم کلا 10 تا بازی بیشتر نیست. حیف این کنسول .کاش نینتندو می تونست بیشتر خودش بازی بسازه چرا که فقط خودش می تونه به کنسولش ارزش بده بقیه که دوزار بازی هایی که روی پلتفرمهای نیتندو میدن ارزش نداره و همیشه جز ضعیف ترین بازی های این کنسول حساب میشن. حالا که فعلا به عشق زلدا آخریش هکش کردم و میخوام یه دل سیر زلدا بازی کنم ولی واقعا حیف چون کنسول واقعا خوبی بود
داداش این 2ds قضیه اش چیه چه بازیهایی اجرا میکنه ؟؟همون بازیهای ds قدیمی ؟؟ببخشین زیاد سوال میپرسم آخه تا حالا کنسول نینتندو نداشتم3ds xl که نوش نیس. new 3ds xl یک تومن. 2ds هم از ۷۰۰ تومن
همون 3ds هستش. فقط تصاویر رو به صورت دو بعدی نشون میده. همشون بازیای ds رو اجرا میکننداداش این 2ds قضیه اش چیه چه بازیهایی اجرا میکنه ؟؟همون بازیهای ds قدیمی ؟؟ببخشین زیاد سوال میپرسم آخه تا حالا کنسول نینتندو نداشتم
یعنی قابلیت سه بعدی اش رو حذف کردن ؟ این رو کیفیت بازیها تاثیر نذاشته ؟همون 3ds هستش. فقط تصاویر رو به صورت دو بعدی نشون میده. همشون بازیای ds رو اجرا میکنن
بله حذف کردن. نه هیچ تاثیری ندارهیعنی قابلیت سه بعدی اش رو حذف کردن ؟ این رو کیفیت بازیها تاثیر نذاشته ؟
سلام. من یه بار برای خرید 3DS رفتم توپخونه، عملا هیچکدوم نداشتن هیچ مدلی رو. حالا با این اوصاف جایی هست که بشه ازش لوازم جانبی کنسول رو تهیه کرد؟ مثلا کاور Circle Pad. اگه میشه از کاور دیگهای به عنوان جایگزین براش استفاده کرد هم لطفا معرفی کنید.