Reza0017 کاربر سایت Dec 22, 2019 #136 نوشته شده توسط che-jaleb: اینم 3ds من بیشتر... سوپپپر ماررریو 3D وورلدد بی نظیر Reactions: saeedir, highlight and che-jaleb
che-jaleb کاربر سایت Dec 22, 2019 #137 نوشته شده توسط Reza0017: سوپپپر ماررریو 3D وورلدد بی نظیر بیشتر... آره واقعا همین یه بازی mario 3d land ارزش خرید 3ds داره آخرین ویرایش: Dec 22, 2019 Reactions: highlight and Reza0017
نوشته شده توسط Reza0017: سوپپپر ماررریو 3D وورلدد بی نظیر بیشتر... آره واقعا همین یه بازی mario 3d land ارزش خرید 3ds داره
che-jaleb کاربر سایت Dec 23, 2019 #138 بازی کاپیتان تود یه بازی با سبک پازلی و پلتفرم ببشتر فکریه یه بازی در عین سادگی اما دوست داشتنیه Reactions: INCENT∇, highlight and residen
R residen کاربر سایت Dec 24, 2019 #139 به نظرم یکی از بهترین بازیهای 3ds بازی luigi's mansion 2 هست ، عالیه ! البته luigi's mansion 1 Remake هم خوب بود و بعضی از موسیقی های متن بازی من و یاد رزیدنت اویل می انداخت . یادش بخیر .. Reactions: INCENT∇, highlight and che-jaleb
به نظرم یکی از بهترین بازیهای 3ds بازی luigi's mansion 2 هست ، عالیه ! البته luigi's mansion 1 Remake هم خوب بود و بعضی از موسیقی های متن بازی من و یاد رزیدنت اویل می انداخت . یادش بخیر ..
che-jaleb کاربر سایت Dec 24, 2019 #140 نوشته شده توسط residen: به نظرم یکی از بهترین بازیهای 3ds بازی luigi's mansion 2 هست ، عالیه ! البته luigi's mansion 1 Remake هم خوب بود و بعضی از موسیقی های متن بازی من و یاد رزیدنت اویل می انداخت . یادش بخیر .. View attachment 125685 View attachment 125686 بیشتر... ممنونم عزیز این بازی اتفاقا هفته قبل تموم کردم نسخه دوم همون دارک مون در یک کلام شاهکار بود Reactions: highlight and residen
نوشته شده توسط residen: به نظرم یکی از بهترین بازیهای 3ds بازی luigi's mansion 2 هست ، عالیه ! البته luigi's mansion 1 Remake هم خوب بود و بعضی از موسیقی های متن بازی من و یاد رزیدنت اویل می انداخت . یادش بخیر .. View attachment 125685 View attachment 125686 بیشتر... ممنونم عزیز این بازی اتفاقا هفته قبل تموم کردم نسخه دوم همون دارک مون در یک کلام شاهکار بود
che-jaleb کاربر سایت Jan 24, 2020 #141 دوستان 3ds صورتی دارم تعویضش میکنم با کنسول ها دیگه مثل ps2 . Wii . Xbox original و ...... بقیه تفاوت قیمتی سر میگیرم
دوستان 3ds صورتی دارم تعویضش میکنم با کنسول ها دیگه مثل ps2 . Wii . Xbox original و ...... بقیه تفاوت قیمتی سر میگیرم