خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    867
اگه عمق رنگ مشكي بالا مد نظرتون هست اين دو مدل رو نگيرين
چون عمق رنگ مشكي اينا در حد استاندارد هست و راضي كننده ولي عميق نيست
من هر دو تي وي رو ديدم و باهاش كار كردم . رنگها هنوز توي X850D بهتره . و در كل همين مدل سوني پيشنهاد ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
تو رنج قیمت چهار و پونصد چیزی بهتر از این دوتا سراغ دارید؟؟
توی این سونیه فیلم فورکی اچ دی ار امتحان کردید؟

ممنون
آره دوست عزيز امتحان كردم . عاليه.
تو اين رينج انتخاب ديگه هم داريد با توجه ب معيارتون
سامسونگ ٧٩٧٥ مدل ٥٥ اينچش. البته فك كنم يكم گرونتر باشه
مشكي عميق تري داره . اما رنگها رو خودتون بريد مقايسه كنيد از نزديك

منم از همین مدل خریدم
شاهکارترین tv برای گیم و فیلمه
بسیار مناسبه مخصوصا برای شبکه های ما
مشکلی از لحاظ تاخیر (Input lag) نداشتین؟؟؟
و یه چیز دیگه، به نظرتون با گارانتی بخرمش یا بدون گارانتی؟؟

خيلي از دوستان از جمله خودم همين مدل رو تهيه كرديم . و راضي هستيم خداروشكر

اما براي نسل بعد بالاخره كاستي هايي خواهد داشت از جمله عدم پشتيباني از برايتنس ١٠٠٠ و نداشتن لوكال دايمينگ براي HDR واقعي ... ك البته اين دو مورد هم تي وي هاي بالاي ٦ مليون تومن فقط دارن اونم بعضي مدلها

فعلا براي نسل بعد تي وي خريدن تصميم درستي نيست
شما از لحاظ input lag مشکلی نداشتین؟؟؟؟ من الان بین X800d و X850d موندم....850 اینپوت لگ کمتری داره ولی 60 هرتز هست

Last edited by a moderator:
داداش به نظرم روزه ی شک دار نگیر...با توجه به اختلاف قیمتی که هست کار عاقلانه اینه که همین الانم تی وی 120 هرتز بگیری...
دیگه در آینده هم نیاز نیست تعویض کنی...
به نظرم با توجه به فراوانی مدلهای 120 هرتز و قیمت مناسبشون خرید تی وی 60 هرتز اصلا کار عاقلانه ای نیست...
در آینده بیشتر محتوا برای رزلوشن بالا هست نه هرتزه بالا الان تمام فیلمها ۲۴ فریم هستن و اکثر بازیها نرخ ۶۰ فریم بهترین تجربه رو میده شما هنوز هیچ تک کارتی گرافیکی نیومده درست حسابی رو ۴کی بالایه ۸۰ فریم بده چه انتظاری داری تا پی اس ۶ هم همین ۶۰ فریم حفظ میشه فقط رزلوشن میره تا شاید بالایه ۸کی

ممنون
بهتر این ۲تا با قیمت ارزون تر و جدیدتر. مدل x8000d ۴۹ اینچش پنلش مثل x850d ولی اینپوت بسیار پایینتر ۴۳ اینچش که دیگه عالیتر از نظر کنتراست

Last edited by a moderator:
بین x800d و x850d کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟
اگر اندازه براتون زیاد اهمیت نداره و اینپوت لگ پایین۴۰ میخواید x8000d اونم ۲مدل داره ۴۹و ۴۳ که ۴۹ پنلش مثل x850d ای پی اس ولی اینپوت لگش خیلی بهتره اچ دی ار اتوماتیک داره وهمچنین اینها ۴۳ اینچشم داره اما پنلش va که کنتراست تصویر بهتری داره در واقع عمق رنگها توش بهتره اما بیشتر برای تو اتاق مناسبه تا پذیرایی چون اگر بقیه دورش رو مبل مثلا نشسته باشن رنگ تصویر براشون یکم پررنگیشو از دست میده

• Like
Reactions: snoko and S@nic
توی سایت Rtings که دیدم، HDR Gamingش از ku6300 پایین تر بود، و input lagش بالاتر.....شما خودتون استفاده کردین؟؟؟ مشکلی از لحاظ تاخیر نداشتین؟؟؟
تا قبل از آپديت اندرويد ٦ يكم تاخيرش رو اعصاب بود برا بازي هاي شوتر ... ولي بعد از آپديت اينپوت Game Mode كاهش يافته و سريع شده
اذيت كننده نيست ديگه
اما همچنان روي 4K HDR تاخير احساس ميشه و تغييري نكرده ك قراره توي اندرويد ٧ هم اينم درست شه

سايت Rtings هم تا قبل از آپديت اندرويد ٦ اينپوت رو بررسي كرده ...

تا قبل از آپديت اندرويد ٦ يكم تاخيرش رو اعصاب بود برا بازي هاي شوتر ... ولي بعد از آپديت اينپوت Game Mode كاهش يافته و سريع شده
اذيت كننده نيست ديگه
اما همچنان روي 4K HDR تاخير احساس ميشه و تغييري نكرده ك قراره توي اندرويد ٧ هم اينم درست شه

سايت Rtings هم تا قبل از آپديت اندرويد ٦ اينپوت رو بررسي كرده ...
شما اینو پیشنهاد میکنید یا 800d رو؟؟ و یه چیز دیگه، قیمتش تو بازار بدون گارانتی چنده؟؟؟

شما اینو پیشنهاد میکنید یا 800d رو؟؟

خب بستگي سايز مورد نظرتون داره
اگه ٥٥ ميخوايد ك حتما بايد اينو بگيريد ... اگه كوچكتر ميخوايد كه X800
در نظر داشته باشيد ك تفاوت نهايتش ٢٠ درصد هست توي كيفيت نهايي تصوير ... آنچنان انتظار تفاوت زياد بين مدل ها رو نداشته باشيد

• Like
Reactions: Arash Ezo
خب بستگي سايز مورد نظرتون داره
اگه ٥٥ ميخوايد ك حتما بايد اينو بگيريد ... اگه كوچكتر ميخوايد كه X800
در نظر داشته باشيد ك تفاوت نهايتش ٢٠ درصد هست توي كيفيت نهايي تصوير ... آنچنان انتظار تفاوت زياد بين مدل ها رو نداشته باشيد
زیاد سایز برام مهم نیست، بیشتر نگران input lag این و 60 هرتز بودن x800 هستم

زیاد سایز برام مهم نیست، بیشتر نگران input lag این و 60 هرتز بودن x800 هستم
گفتم ك برا اينپوت لگ جاي نگراني نيست . توي 4K Game mode كاملا حل شده ... فقط بخش 4K HDR يكم اذيت ميكنه ... اونم نه ايقد ك بره رو اعصاب ....
پس با اين وجود همينو بگيريد ... برا ١٢٠ هرتز بودن هم الان زياد كارامد نيست ... هستا واي تاثيرش آنچنان زياد نيست روي محتوا ... چون من خودم خاموش ميكنم موشن رو حتي موقع فيلم ديدن موشن رو ميذارم روي گزينه ي True Cinema .

اصلا خودتون رو درگير اعداد نكنيد ب هيچ عنوان

گفتم ك برا اينپوت لگ جاي نگراني نيست . توي 4K Game mode كاملا حل شده ... فقط بخش 4K HDR يكم اذيت ميكنه ... اونم نه ايقد ك بره رو اعصاب ....
پس با اين وجود همينو بگيريد ... برا ١٢٠ هرتز بودن هم الان زياد كارامد نيست ... هستا واي تاثيرش آنچنان زياد نيست روي محتوا ... چون من خودم خاموش ميكنم موشن رو حتي موقع فيلم ديدن موشن رو ميذارم روي گزينه ي True Cinema .

اصلا خودتون رو درگير اعداد نكنيد ب هيچ عنوان
ممنون چون واقعا گیج شده بودم....اطلاعاتتون رو نگاه کردم دیدم هم استانی هستیم، از قیمت شیراز اطلاعی دارید؟؟؟ و اینکه آیا بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟؟؟
چون تلویزیون قبلی رو بدون گارانتی خریده بودن و طوری هم نشد، من اینو فقط دارم برای گیمینگ خودم میخرم

• Like
Reactions: Xenon360
ممنون چون واقعا گیج شده بودم....اطلاعاتتون رو نگاه کردم دیدم هم استانی هستیم، از قیمت شیراز اطلاعی دارید؟؟؟ و اینکه آیا بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟؟؟
چون تلویزیون قبلی رو بدون گارانتی خریده بودن و طوری هم نشد، من اینو فقط دارم برای گیمینگ خودم میخرم
مخلصيم داداش
شيراز همين ١٠ روز پيش قيمت گرفتم از ٤ تومن ميگفتن تا ٤٢٠٠
البته بدون گارانتيا
با گارانتي ك ميره روي ٦ تومن . و با ٦ تومن ميشه يدونه X930D خريد البته بدون گارانتي

در هرحال براي گيم تي وي خوبيه ... البته اگه سايز آنچنان مهم نيست ٤٣ اينچ X800D رو بردار ... چون هرتز زياد تو تجربه ي بازي زياد تاثيري نداره .... فقط برا فيلم . برا گيم هم در حد ١٠ تا ١٥ درصد هنگام تكون دادن دوربين . و ضمنا اين مدل توي شيراز گير نمياد . اما تا دلت بخواد X850D ريخته توي بازار
من خودمم بدون گارانتي گرفتم ... حقيقتش واقعا نمي دونم شما بدون گارانتي بگيري يا با گارانتي . چون يه تصميم شخصيه و ب ريسكش رو هم بايد در نظر گرفت

مخلصيم داداش
شيراز همين ١٠ روز پيش قيمت گرفتم از ٤ تومن ميگفتن تا ٤٢٠٠
البته بدون گارانتيا
با گارانتي ك ميره روي ٦ تومن . و با ٦ تومن ميشه يدونه X930D خريد البته بدون گارانتي

در هرحال براي گيم تي وي خوبيه ... البته اگه سايز آنچنان مهم نيست ٤٣ اينچ X800D رو بردار ... چون هرتز زياد تو تجربه ي بازي زياد تاثيري نداره .... فقط برا فيلم . برا گيم هم در حد ١٠ تا ١٥ درصد هنگام تكون دادن دوربين . و ضمنا اين مدل توي شيراز گير نمياد . اما تا دلت بخواد X850D ريخته توي بازار
من خودمم بدون گارانتي گرفتم ... حقيقتش واقعا نمي دونم شما بدون گارانتي بگيري يا با گارانتي . چون يه تصميم شخصيه و ب ريسكش رو هم بايد در نظر گرفت
ممنون واقعا لطف کردین.....ببخشید که زیاد هم سوال پرسیدم
فقط به عنوان سوال آخر، مغازه‌‌ی معتبری توی شیراز سراغ دارین که جنساش اصل باشه و فیک نباشن؟؟؟ مخصوصا حالا که میخوام بدون گارانتی بردارم

ممنون واقعا لطف کردین.....ببخشید که زیاد هم سوال پرسیدم
فقط به عنوان سوال آخر، مغازه‌‌ی معتبری توی شیراز سراغ دارین که جنساش اصل باشه و فیک نباشن؟؟؟ مخصوصا حالا که میخوام بدون گارانتی بردارم
نه بابا خواهش ميكنم . هر سؤالي داشتي بپرس دوست عزيز .
خيابون داريوش يدونه مغازه سر پاساژ مهدي هست پسر خوب و صاف و ساده اي هست . فقط يكم قيمتاش بالاست اما مطمئنه . جنس اصل و پولوم ميفروشه. تو ويتريني نيست . تخفيف هم خوب ميده ...

دقيقا سر ورودي پاساژ مهدي سمت چپش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or