خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان خبری از x940e نشده ؟
اقا ما یه مدل الجی تو یوتیوب دیدم اسمش 950v سوپر یو اچ دی بود ، خیلی باریکو قشنگم بود . میخواستم بدونم تو ایران هست 55 اینچش ؟ اونوقت نظرتون راجع بهش چیه ؟

دوستان خبری از x940e نشده ؟
اقا ما یه مدل الجی تو یوتیوب دیدم اسمش 950v سوپر یو اچ دی بود ، خیلی باریکو قشنگم بود . میخواستم بدونم تو ایران هست 55 اینچش ؟ اونوقت نظرتون راجع بهش چیه ؟
چرا میخوای 940e بگیری؟

• Like
Reactions: Jack cooper
سلام دوستان
برای اینکه بخایم بازی ps4 رو اجرا کنیم روی مانیتور ایا ربطی به کارت گرافیک کامپیوتر داره که چی باشه قدیمی باشه جدید باشه
یا نه ربطی نداره ما در اصل داریم از مانیتور فقط به عنوان خروجی تصویر استفاده میکنیم
سلام دوستان
برای اینکه بخایم بازی ps4 رو اجرا کنیم روی مانیتور ایا ربطی به کارت گرافیک کامپیوتر داره که چی باشه قدیمی باشه جدید باشه
یا نه ربطی نداره ما در اصل داریم از مانیتور فقط به عنوان خروجی تصویر استفاده میکنیم

راستش x940e فکر میکنم چیزه خوبی باشه اما این مدل الجیه که تو پست قبلیم نوشتم رو هم خیلی چشمو گرفته فقط میخوام بدونم تو ایران هست ?اونوقت چجوریاس تلوزیونش
دوست عزیز 940 نسبت 930 موشن فلو بسیار ضعیفی داره و همچنین 930روشنایی بیشتری میتونه تولید کنه.

• Like
سلام دوستان خسته نباشید....من چند تا سوال داشتم، اگه الان یه TV 4K با رفرش ریت 60 هرتز بخریم، برای نسل بعدی (PS5) که احتمال خیلی زیاد 120 هرتز هست به مشکل جدی برمیخوریم و نمیشه روش بازی کرد؟؟؟
و تا بودجه ماکسیمم 4 میلیون چی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام دوستان خسته نباشید....من چند تا سوال داشتم، اگه الان یه TV 4K با رفرش ریت 60 هرتز بخریم، برای نسل بعدی (PS5) که احتمال خیلی زیاد 120 هرتز هست به مشکل جدی برمیخوریم و نمیشه روش بازی کرد؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
در حال حاضر X850D

اما پيشنهاد من اينه ك تا تاريخ ريليز PS5 صبر كنيد و تلوزيونهاي همون سال رو خريداري كنيد

خريد براي نسل ٩ فعلا اشتباهه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
ممنون میشم جواب بدید
نه عزیز ۶۰ هرتزو تا ۴ نسل دیگه رعایت میکنن نکات دیگه ای بیشتر ملاکه تو پیشرفت نسل تا اون موقع باید هدست وی ار گرفت تیوی نمیارتش

• Like
Reactions: vivaz360
در حال حاضر X850D
اما پيشنهاد من اينه ك تا تاريخ ريليز PS5 صبر كنيد و تلوزيونهاي همون سال رو خريداري كنيد
توی سایت Rtings که دیدم، HDR Gamingش از ku6300 پایین تر بود، و input lagش بالاتر.....شما خودتون استفاده کردین؟؟؟ مشکلی از لحاظ تاخیر نداشتین؟؟؟

نه عزیز ۶۰ هرتزو تا ۴ نسل دیگه رعایت میکنن نکات دیگه ای بیشتر ملاکه تو پیشرفت نسل تا اون موقع باید هدست وی ار گرفت تیوی نمیارتش
یعنی نسل بعدی که PS5 بیاد باز هم ۶۰ هرتز پشتیبانی میشه؟؟؟ نظرتون در مورد X850D سونی چیه؟؟ ۱۲۰ هرتز هم هست که البته بازم روی 4K میشه همون ۶۰ هرتز ولی در کل عملکردش بهتر شده بود

ممنون میشم جواب بدید
داداش به نظرم روزه ی شک دار نگیر...با توجه به اختلاف قیمتی که هست کار عاقلانه اینه که همین الانم تی وی 120 هرتز بگیری...
دیگه در آینده هم نیاز نیست تعویض کنی...
به نظرم با توجه به فراوانی مدلهای 120 هرتز و قیمت مناسبشون خرید تی وی 60 هرتز اصلا کار عاقلانه ای نیست...

در حال حاضر X850D

منم از همین مدل خریدم
شاهکارترین tv برای گیم و فیلمه
بسیار مناسبه مخصوصا برای شبکه های ما

منم از همین مدل خریدم
شاهکارترین tv برای گیم و فیلمه
بسیار مناسبه مخصوصا برای شبکه های ما
خيلي از دوستان از جمله خودم همين مدل رو تهيه كرديم . و راضي هستيم خداروشكر

اما براي نسل بعد بالاخره كاستي هايي خواهد داشت از جمله عدم پشتيباني از برايتنس ١٠٠٠ و نداشتن لوكال دايمينگ براي HDR واقعي ... ك البته اين دو مورد هم تي وي هاي بالاي ٦ مليون تومن فقط دارن اونم بعضي مدلها

فعلا براي نسل بعد تي وي خريدن تصميم درستي نيست

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
سلام..ببخشید درخواستی دارم از کسانی که واقعا اطلاع دارن
بین lg 55uh850v و sony 558500d موندم
چیزایی ام که خیلی مهمه برام
عمق رنگ مشکی و پخش فیلم اچ دی ارش هست و صد البته گیمینگش
خواهشا اگه میدونید کمک کنید

سلام..ببخشید درخواستی دارم از کسانی که واقعا اطلاع دارن
بین lg 55uh850v و sony 558500d موندم
چیزایی ام که خیلی مهمه برام
عمق رنگ مشکی و پخش فیلم اچ دی ارش هست و صد البته گیمینگش
خواهشا اگه میدونید کمک کنید
اگه عمق رنگ مشكي بالا مد نظرتون هست اين دو مدل رو نگيرين
چون عمق رنگ مشكي اينا در حد استاندارد هست و راضي كننده ولي عميق نيست
من هر دو تي وي رو ديدم و باهاش كار كردم . رنگها هنوز توي X850D بهتره . و در كل همين مدل سوني پيشنهاد ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or