شما اصلا نوشته ها رو میخونی یا نه؟ هینجوری نقل قول میکنی ؟ هی رو اشتباهت تاکیدد میکنی خیلی عجیبه برای من
توضیحاتمو دادم کامل تو پست قبل , زاویه دید پنل va محدود هست تو سایز های بزرگ مثل 55 و 65 نمیتونی خیلی نزدیک بهش بشینی تصویر دقتش رو از دست میده
از فاصله نزدیک به ویژه گوشه ها و کناره های تلویزیون حالا هی نقل قول کن بگو ایشون میخواد روبرو بشینه مگه من میگم از بغل میخواد نگاش کنه ؟
کی از بغل میشینه از تلویزیون 55 اینچی به عنوان مانیتور استفاده کنه اخه ؟ شما وقتی روبروی تلویزیون میشینی باز باید فاصله داشته باشی با تلویزیون حداقل 1.5 متر وگرنه تلویزیون دقت تصویرش رو از دست میده به ویژه تو گوشه ها و کناره ها حالا تو یه پنل va عین x900f زاویه دید انقدر باریک و محدوده که روشنایی هم تغییر کنه و کم میشه
هر چی تو زاویه نامناسب قرار بگیری اول black level بعد کنتراست و بعد رنگ و بعد روشنایی تلویزیون شروع میکنه تغییر کردن باز بیا بگو نه روشنایی تغییر نمیکنه سایت rtings رو هم قبول نداری شما .
عکس gray uniformity برای چی گذاشتی ؟ چه ربطی داره به زاویه دید اصلا من نمیفهمم اون تیرگی کناره های تلویزیون تو تمام تلویزیون های سونی هست بیشتر مواقع هم به چشم نمیاد مگه تو تصاویر یکدست روشن اصلا ربطی به زاویه دید نداره که این جا مطرح میکنی
دوباره مینویسم
این برای x900f:
t
he viewing angle is poor, so the edges of the screen darken when viewed from up-close.
rtings داره میگه وقتی به نزدیک میشینی به علت محدود بودن زاویه دید گوشه ها و کناره های تلویزیون دقتش رو از دست میده و تاریک تر میشه هیچ ربطی به gray uniformity نداره
این نوشته rtings برای Q8FN قبولش داری ؟:
Unfortunately,
the viewing angles are poor so the sides of the screen lose accuracy when viewed from up-close.
زاویه دید بده در نتیجه کناره های صفحه دقتش رو از دست میده این رو تقریبا در مورد تمام پنل های va تو قسمت استفاده به عنوان مانیتور نوشته شده
این صفحه مربوط به زاویه دید تو سایت rtings هست برای کسی خواست اطلاعاتش افزایش پیدا کنه :
Viewing Angle of TVs
تو تصویر بالا یکی از مواردی که در اثر زاویه دید نامناسب کاهش پیدا میکنه روشنایی هست . باز بگید فقط رنگ و کنتراست عوض میشه.