من خودم یه مدت فروشنده بودم تو یه فروشگاهی، هم tcl داشت هم سونی و اون موقع خیلی به دلم نشست نسبت به سونی (بد نبود البته)دوستان منم میخواستم راجع به tcl سوال کنم چجور برندیه یه مدل 55 اینچشو 6 میلیون زده بود ظاهرش قشنگ بود حالا کیفیتشو نمیدونم!
بهتره صبر کنم بودجم که شد 12 تومن یه مثلا سونی x9000f بگیرم یا تفاوت انچنان نیست؟
ممنون
داداش خبر از کجاست؟ من احتمال میدم موقع انتخابات دلار پایین بیاددوستان فعلا برای خرید دست نگه دارید.داره توافقاتی میشه وممکنه دلار و درهم از اینی که هست پایین تر بیاد وبه طبع قیمت تلویزیون ها شکسته بشه
اخبار رو دنبال کن.داداش خبر از کجاست؟ من احتمال میدم موقع انتخابات دلار پایین بیاد
مدل tv چی هست ؟راهی برای خاموش کردن wifi در tv سامسونگ هست؟
تو منوی اصلی که چیزی نداره تو سرویس منو هم چیزی پیدا نکردم
نمیدونم این دروهمسایه ما میخان به tvـم کانکت بشن چی ببینن
راهی برای خاموش کردن wifi در tv سامسونگ هست؟
تو منوی اصلی که چیزی نداره تو سرویس منو هم چیزی پیدا نکردم
نمیدونم این دروهمسایه ما میخان به tvـم کانکت بشن چی ببینن
من همین دو ماه پیش یه tcl خریدمدوستان منم میخواستم راجع به tcl سوال کنم چجور برندیه یه مدل 55 اینچشو 6 میلیون زده بود ظاهرش قشنگ بود حالا کیفیتشو نمیدونم!
بهتره صبر کنم بودجم که شد 12 تومن یه مثلا سونی x9000f بگیرم یا تفاوت انچنان نیست؟
ممنون
تا اونجایی که من میدونم اولد زیر 55 نیست.سلام oled 49 اینچی چی پیشنهاد میدین ؟ و اینکه x9000f رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ چون سایت های بانه همه ناموجودن
به نظر شما بین سونی w800 که ۱۰۸۰ و اندروید و یه تلویزیون هم قیمت از tcl کدومش بهتره؟من همین دو ماه پیش یه tcl خریدم
اگه سوالی دارید در خدمتم