من X9000F رو همون روز اول آپدیت کردم... فعلا مستقیم نمیشه، از سایتش بگیرید
Sent from my G8142 using Tapatalk
داداش dolby vision رو از اول داره یا باید اپدیت کنم؟ بعد اپدیت مشکلی پیش نمیاد؟ اگه میشه لینک اپدیت اسیا رو برای من بفرست. ممنون
من X9000F رو همون روز اول آپدیت کردم... فعلا مستقیم نمیشه، از سایتش بگیرید
Sent from my G8142 using Tapatalk
چرا اولد نباشه بنظرمن بهترین تصویر ها رو اولد ها میدنتا ۲۵ میلیون تومان چی مناسبه بخرم؟؟
(برای ps4 pro و نسل بعد)
فقط حتما اولد نباشه
فعلا که چیز زیادی تو بازار نیستو انتخاب ها محدود.تا ۲۵ میلیون تومان چی مناسبه بخرم؟؟
(برای ps4 pro و نسل بعد)
فقط حتما اولد نباشه
داره عزیزداداش dolby vision رو از اول داره یا باید اپدیت کنم؟ بعد اپدیت مشکلی پیش نمیاد؟ اگه میشه لینک اپدیت اسیا رو برای من بفرست. ممنون
داداش آپدیت آخر سونی آپدیت سکیوریتی هست برای چی الکی و بیخودی آپدیت میکنید آخه ؟رفقا به نظر من اپدیت نکنید فعلا من چند روزه شدیدا پیگیرم تو سایت ها و community خود سونی هم مرتب چک میکنم خیلیا مشکل برخوردن با این اپدیت ۸. بعضی تاپیک ها نوشته بود طرف اپدیت ر زده تا ۲۰ درصد رفته بعد هشدار داده که اپدیت کامل شده ولی باز همون اندروید نسخه ۷ هست. مشکل بعدی هم چند مورد من دیدم گزارش داده بودن اینکه بعضی ها بعد از اپدیت تیوی روشن نمیشه یا لاین های رنگی وسط صفحه نمایش میده. نمیخوام ترس الکی ایجاد کنم ولی به نظرم فعلا اپدیت نکنید معقول تر باشه. اگر کسی از دوستان مدل 65x900e داره و اپدیت کرده کامنت بزاره. سپاس
Benefits and improvements from the latest update
Provides an Android security update
عزیز آندروید 7 رو کرده 8 تو سری F و Eداداش آپدیت آخر سونی آپدیت سکیوریتی هست برای چی الکی و بیخودی آپدیت میکنید آخه ؟
چیزی مهمه برای تی وی کیفیت تصویر وگرنه نیازی به آپدیت نداره
اگر آپدیت گرافیکی میداد حتما آپدیت میکردم ولی این آپدیت فقط Google Security هست و نیاز نداره
Code:Benefits and improvements from the latest update Provides an Android security update
رفیق آپدیت کلا زیرو رو شده یه نسخه اندروید رفته بالاتر از 7 به 8 ارتقا یافته فقط اپدیت امنیتی نیست.داداش آپدیت آخر سونی آپدیت سکیوریتی هست برای چی الکی و بیخودی آپدیت میکنید آخه ؟
چیزی مهمه برای تی وی کیفیت تصویر وگرنه نیازی به آپدیت نداره
اگر آپدیت گرافیکی میداد حتما آپدیت میکردم ولی این آپدیت فقط Google Security هست و نیاز نداره
Code:Benefits and improvements from the latest update Provides an Android security update
سلام بچها یه tv مارک سونی ۴۰اینچ به بالا خوب معرفی کنین برای فیلم و سریال میخوام و اینکه از usb هم پشتیبانی کنه و فرمت های زیادی رو بخونه.و اینکه زیرنویسام خوب بزرگ نشون بده.
ممنون میشم کمک کنین
فعلا که چیز زیادی تو بازار نیستو انتخاب ها محدود.
سونی x930e انتخاب خوبی هستش که تو بانه حدود 18 هستش
من باشم یک lg c8 میگیرم.فوقالعادست این tv