اگر خیلی به سایز حساس نیستی ۴۹x8500f گزینه خوبی هست برای اتاقسلام دوستان شما بین مدل های سونی کدوم تلویزیون رو برای گیم پیشنهاد می کنید؟
من رفتم مدل 55 X9000f رو دیدم صفش بیش از حد پر نور بود و واقعا چشمام درد گرفت مدل ips 8500f هستش که اونم زیاد برای ساعت طولانی گیم مناسب نیست
من موندم دوستان شما چطوری با مدل 55 اینچ یا بالاتر بازی می کنید و چشماتون هیچ اتفاقی براشون نمیوفته؟
متاسفانه مناسب ترین و ایده آل ترین tv برای گیم 8500d هستش که اونم تو بازار نیست
من سر استفاده از LG ips واقعا چشمام داغون شد
البته ناگفته نماند که تو یه اتاق 9 متری باهاش بازی کردم
اگر خیلی به سایز حساس نیستی ۴۹x8500f گزینه خوبی هست برای اتاق
هم پنل وی ای هست و هم از نظر بلک لول کیفیت مطلوبی داره
نه من برای پذیرایی میخوام
نمیدونم کسی از 8500f برای گیم استفاده کرده؟
مدل 2016 که 8500 ش تفاوتی با 2018 نداره جفتش ips هستندرسته ولی من قفل کردم رو 55 اینچ
فقط هم دنبال d هستم
دیگه از مدلای سونی کشیدم بیرونمدل 2016 که 8500 ش تفاوتی با 2018 نداره جفتش ips هستن
فکر کنم شما 800d یا 850e رو این دوتا زوم کنی پیدا کنی بهتر باشه تا 850d
آقا بهترین مدلای شارپ و فیلیپس چیاستمدل 2016 که 8500 ش تفاوتی با 2018 نداره جفتش ips هستن
فکر کنم شما 800d یا 850e رو این دوتا زوم کنی پیدا کنی بهتر باشه تا 850d
چند قیمت داری؟بچه ها. B7 الان ارزش خريد داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چند قیمت داری؟
اگر بین 13-14 هست اره بخر. چون دلار ک میبینی پایین نمیاد درست جسابی. مدلای سری 8 هم بالا 20 تومنه. پس الکی خودت رو اذیت نکن. اگر تو این بازه گیر اوردی بخر و لذتت رو ببر . تو لحظه حال کن با بی 7
بنظر من تو این شرایط تلویزیون oled نگیرهمون بازه ١٤ هس ولي بين اينو x9000f مردد م
بنظر من تو این شرایط تلویزیون oled نگیر
تلویزیون های فوق العاده ای هستن ولی اگر دچار برن این بشن با این قیمت های پنل ادم تا مرز سکته قلبی میره
همون led هم احتمال خراب شدن داره ولی لااقل مشکل برن این ندارن
ما یک ال سی دی پاناسونیک داریم هنوز بعد از 8 سال یک پیکسل سوخته توش نیست، تازه هزاران ساعت هم روشن بوده و همش گیم و ...روش انجام شده، چطور بوده تلوزیون شما بعد از 6 ماه پیکس سوخته داده؟!٦ ماه پيش يدونه led خريدم وسط ش پيكسل سوخته پيدا شده ديگه دل چركين م كرده ميخام ي تلويزيون بگيرم حداقل ٣ ٤ سال مناسب باشه.