خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان از بین مانیتور های زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟
کدومشون در استفاده طولانی مدت در طول روز بیشتر دووم میارن؟

Asus VC239H Monitor 23 Inch

Samsung C24F390FH Monitor 24 Inch

ممنون

از دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه که تفاوت بین مدل های سامسونگ چیه
مثلا 7900 با 7970 چه تفاوت هایی داره و اینکه کلا این اعداد و حروف قبلش mu ku و ... مربوط به چیه؟

دوستان برای 50 اینچ و زیر 6 تومن پیشنهادی میتونید بدید؟
گزینه های زیادی در این رنج در بازار نیست
فقط سری 7 سامسونگ رو میشه پیشنهاد داد
از دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه که تفاوت بین مدل های سامسونگ چیه
مثلا 7900 با 7970 چه تفاوت هایی داره و اینکه کلا این اعداد و حروف قبلش mu ku و ... مربوط به چیه؟
این اعداد سیستم کددهی عجیب غریب سام سرویس هست و تقریبا میشه گفت تفاوتی ندارن چون هسال 2017 و 2018 یا ku 6300 هستند یا mu6300 و یا nu7100 که همگی پرفورمنس شبیه به هم دارند
اون حروف هم که فرمودید نشان دهنده سری ساخت هست.k =2016 m=2017 n=2018 پیشوند دوم u هم به معنای ultra hd هست

گزینه های زیادی در این رنج در بازار نیست
فقط سری 7 سامسونگ رو میشه پیشنهاد داد

این اعداد سیستم کددهی عجیب غریب سام سرویس هست و تقریبا میشه گفت تفاوتی ندارن چون هسال 2017 و 2018 یا ku 6300 هستند یا mu6300 و یا nu7100 که همگی پرفورمنس شبیه به هم دارند
اون حروف هم که فرمودید نشان دهنده سری ساخت هست.k =2016 m=2017 n=2018 پیشوند دوم u هم به معنای ultra hd هست
ممنون دوست من
برای خرید رفته بودم و طبق پیشنهاد کاربران دنبال mu7980 بودم که فروشنده ها میگفتن سری 7900 همون 7980 هست البته با توجه به ذهنیت بدی که نسبت به کسبه نچندان محترم کشورمون دارم اعتماد نکردم

ممنون دوست من
برای خرید رفته بودم و طبق پیشنهاد کاربران دنبال mu7980 بودم که فروشنده ها میگفتن سری 7900 همون 7980 هست البته با توجه به ذهنیت بدی که نسبت به کسبه نچندان محترم کشورمون دارم اعتماد نکردم
استثنا اینبار درست گفتن

• Like
Reactions: feed
دوستان شما نمیدونید نمرات سایت rtings به نسبت قیمت داده میشه یا کلی هست؟ مثلا این دو مورد رو اگه میشه ببینید
Samsung QLED Q7F/Q7 Review (QN55Q7F, QN65Q7F, QN75Q7F)
Samsung NU8000 Review (UN49NU8000, UN55NU8000, UN65NU8000, UN75NU8000, UN82NU8000)
چطوری ممکنه qled سامسونگ نمره پایینتری داشته باشه؟

قیمت مهمترین عامل نمرست.
تو همه محصولات لحاظ میشه.

• Like
Reactions: sam.fisher
خب باز این عید نیومده حالمون گرفته شد.مادرم از الان داره میره پیشواز عید اومده دیوار اتاقم رو طی کشیده(انگار رو دیوارم راه رفتم که کثیف شده)با دسته طی رو C7 قشنگ نقاشی کشیده.یه خش یک سانتیمتری روش افتاده که خیلی تابلو هستش.شبیه اینه که انگار کاور ضد خش گوشی رو مثلا با چاقو پاره کرده باشی.از دوستان کسی میدونه که الان پنل آسیب دیده یا فقط کاورش خش برداشته؟پیکسلهای زیرش هم نور میدن ولی چون خش داره اون ناحیه تار نشون میده

o8yk_1.jpg

u8_2.jpg

خب باز این عید نیومده حالمون گرفته شد.مادرم از الان داره میره پیشواز عید اومده دیوار اتاقم رو طی کشیده(انگار رو دیوارم راه رفتم که کثیف شده)با دسته طی رو C7 قشنگ نقاشی کشیده.یه خش یک سانتیمتری روش افتاده که خیلی تابلو هستش.شبیه اینه که انگار کاور ضد خش گوشی رو مثلا با چاقو پاره کرده باشی.از دوستان کسی میدونه که الان پنل آسیب دیده یا فقط کاورش خش برداشته؟پیکسلهای زیرش هم نور میدن ولی چون خش داره اون ناحیه تار نشون میده

o8yk_1.jpg

u8_2.jpg

چه بد شده!
واقعن شوک اوره دیدن این صحنه.
بنظرم سریع ببر نمایندگی نشون بده.

View attachment 100745
با توجه به توع آسیب و اینکه پیکسل ها زیر ناحیه نوز و رنک دارند یعنی به لایه oled و color filter آسیبی وارد نشده و صرفا آسیب به لایه بیرونی وارد شده که مشکلی جز تار شدن اون ناحیه به وجود نخواهد اومد که این هم بستگی داره وسط صفحه باشه یا در حاشیه تلوزیون که کمتر به چشم میاد.
OLED_LCD_oled_panel.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or