vivaz360
کاربر سایت
درسته من با x8000d اشتباه گرفتم معذرتمدل 8500dکه سایز 43 نداره اصلا
درسته من با x8000d اشتباه گرفتم معذرتمدل 8500dکه سایز 43 نداره اصلا
فرقشون در نحوه چیدمان LED ها در پشت پنل تلویزیون های lcd به عنوان منبع تولید نور هست که در edge-lit backlight معمولا led هارو در کناره های بالا و پایین یا چپ و راست تلویزیون کار میزارن ولی در direct backlight، منبع نور که همون led هاست مستقیما پشت پنل پخش شدن.تصویر زیر بهتر نشون میده تفاوت هارو:فرق direct و edge چیه؟ کدومش بهتره چه برای گیم و یا دیدن فیلم.
دو نکته رو باید بهش اشاره کنم:توی تلویزیون های سری uj شرکت lg مدل های سری 6 دایرکت و مدل سری 7 ادج لایت هستن که سری 7 استاندارد دالبی ویژن رو هم داره. روی مدل های دیگه هم نگاه کردم توی سری های گرون ترش معمولا ادج هست. ولی با تعاریف شما دایرکت بهتر هست.
در کل تکنولوژی edge کلا داره منسوخ میشه و همه led ها از سیستم full array direct light استفاده میکنن که اونم ضعف هایی داره ولی از edge خیلی بهتره.حتی سامسونگ هم امسال تو مدل q7fn از سیستم full array استفاده کردن که سالهای قبل این مدل از edge استفاده میکردن!!یا حتی امسال الجی تو سری sk9000 از سیستم full array به جای edge استفاده کردن که نشون میده این سیستم دیگه منسوخ شدهتوی تلویزیون های سری uj شرکت lg مدل های سری 6 دایرکت و مدل سری 7 ادج لایت هستن که سری 7 استاندارد دالبی ویژن رو هم داره. روی مدل های دیگه هم نگاه کردم توی سری های گرون ترش معمولا ادج هست. ولی با تعاریف شما دایرکت بهتر هست.
مدل uj7700 اروپایی.نمیدونم میشه همین مدل uj752v یا نهالان با توجه به این حرفا بین این دو مدل کدوم یکی بهتره.
49uj752v
49uj670v
اولی ادج هست و Dolby vision داره
دومی هم دایرکت و hdr10 داره فقط.
یه مورد دیگه هم هست
49uk6300
پنل ips نوشته با نور دایرکت. فرق این چیه؟
مدل uk 6300 جالب نیست متاسفانه.تو پخش تصاویر با رزولوشن 4k مشکل داره.روشنایی زیر خط فقر!!یکنواختی مشکی فاجعه.نبود سیستم اوکال دایمینگ هم بهش اضافه کن.البته uj770 هم این مشکلات رو داره.بین بد و بدتر باید انتخاب کنیاره مدل اروپاییش همون میشه.
View attachment 98410
اون مدل دیگه که اخر نوشتم چطوره؟ فرق پنل هاشون توی چیه و کدوم بهتره. چون یه نکته ای داشت که هوشمند AI بود که با الکسا و اینا مچ میشد.
ممنون بابت راهنمایی.مدل uk 6300 جالب نیست متاسفانه.تو پخش تصاویر با رزولوشن 4k مشکل داره.روشنایی زیر خط فقر!!یکنواختی مشکی فاجعه.نبود سیستم اوکال دایمینگ هم بهش اضافه کن.البته uj770 هم این مشکلات رو داره.بین بد و بدتر باید انتخاب کنی
تنها مزیتش اینپوت لگ پایینش هستش
سری mu سامسونگ هم خوبهممنون بابت راهنمایی.
ولی همینا هم برای ما خوبه واقعا توانایی خرید اولد و یا سری 9 هزار رو ندارم. اونم با این وضعیت قیمتا.
پس همون 7700 بهتره؟
تنها دلیلی که 6300 رو مد نظر داشتم به خاطر Ai و دستیار صوتیش بود که با گوگل هوم و الکسا مچ میشد.
نظر من رو اگه میخوای هیچ کدوم.این مدل ها حتی 4k واقعی هم نیستن. ال جی اومده از ساب پیکسل wrgb استفاده کرده که در عمل باعث شده 25 درصد از تعداد پیکسل ها کاهش پیدا کنه.الان با توجه به این حرفا بین این دو مدل کدوم یکی بهتره.
49uj752v
49uj670v
اولی ادج هست و Dolby vision داره
دومی هم دایرکت و hdr10 داره فقط.
یه مورد دیگه هم هست
49uk6300
پنل ips نوشته با نور دایرکت. فرق این چیه؟
ps4 نسبت تصویر ۲۱:۹ رو پشتیبانی نمیکنه همون ۱۶:۹ رو انتخاب کنیدسلام آقا واسه ps4 میخوام مانیتور بگیرم.
دوتا گزینه که فعلا دارم یکی 29UM69G که واید هست،یکی دیگه هم 27MP59G که همون 16.9 هست.بین این دوتا موندم.بیشتر واید دوست دارم ولی نمیدونم خوب میشه تصویر توش یا نه،؟چون واسه گیم میخوام اونم با کنسول.الان هم که یه دونه S24D595P سامسونگ دارم میخوام بفروشمش.
ممنون میشم کمک کنید.
حالا با در نظر گرفتن بودجه محدود توی این رنج قیمت چه مدلی بهتره؟ حتما قصد خرید الجی ندارم. مدل هایی از سامسونگ هم دیدم که خوبه. چه مدلی پیشنهاد دارین؟نظر من رو اگه میخوای هیچ کدوم.این مدل ها حتی 4k واقعی هم نیستن. ال جی اومده از ساب پیکسل wrgb استفاده کرده که در عمل باعث شده 25 درصد از تعداد پیکسل ها کاهش پیدا کنه.
HDR10 هم برای این تی وی ها واقعی نیست چه برسه به دالبی ویژن.گول تبلیغات رو نخورید دالبی ویژن رو در حال حاضر حتی تاپ ترین مدل های روز نمیتونن بدرستی نمایش بدن
دیدم. مشخصات خوبی داره. فقط نسبت به الجی اینپوت لگ بیشتری داره. ولی ساب پیکسل بهتری داره.سری mu سامسونگ هم خوبه