motion خاموشه؟برای اتاق و کنسول وان اکسم مدل سامسونگ 50NU7900 گرفتم، متاسفانه اصلا راضی نیستم، یک هفته است تمامی تنظیمات رو امتحان کردم، اما باز نویز داره. تصاویر با سرعت زیاد، مثل فورزا هورایزن ۴ خیلی اذیت کننده است.
گزینه های مهم رو میگممن حس میکنم مد auto رنگ ها بی روح هستن. رو واید هم زیادیه رنگ ها.
کافیگت برای گیم SDR چیه؟
color
sharpness
گرمای رنگت
و بقیه چیزا؟
حالت گیم فعاله، این ویژگی خاموشه.motion خاموشه؟
دوستان اهل فن معنی OD داخل تنظیمات مانیتور چیه؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
اوردرایو «Overdrive» معمولاً زمانی ایجاد میشود که قرار باشد پیکسلی به رنگ خاکستری تبدیل شود. در این حالت اول ولتاژ لازم برای رسیدن به رنگ موردنظر به پیکسل ها اعمال میشود که اندکی طول میکشد تا پیکسل مورد نظر به رنگ مطلوب برسد. در حقیقت سرعت پاسخگویی کریستال مایع به تغییر ولتاژ چیزی است که موجب تأخیر در پاسخگویی پیکسلها میشود. از طرفی در مانیتورهای امروزی، کریستال مایع سرعت پاسخگویی پایین خودش را حفظ کرده، اما برای کنترل کردن رنگ پیکسل از اوردرایو «Overdrive» یا نقطه مقابل آن آندردرایور «Underdrive» استفاده میشود.
کلا توصیه میشه این آپشن باشه یا نه؟یعنی Overdrive
کلا توصیه میشه این آپشن باشه یا نه؟
اوردرایو «Overdrive» در مانیتورها و تلویزیونها به معنی تغییراتی جزئی در سیگنال ارسالی است تا سرعت کم پاسخگویی کریستال مایع جبران شود و ساب-پیکسلها زودتر به رنگ موردنظر برسند. بدون اوردرایو رفرشریت مانیتور محدود میشود چرا که باید صبر کنیم تا پیکسلها به رنگ موردنظر برسند.
اگر منظورت تار شدن تصویر تو حرکات سریع هستش که سری سامسونگ مثل mu7000 یا mu7600 اصلا وضعیت خوبی ندارن.مخصوصا تو فیلم های 24 فریم اوضاع بدتر هم میشه.من خودم داشتم ku7970 داشتم ولی اون باز تاری تصویر کمتری داشت.البته مدل دقیقا تلویزیون شما رو نمیدونم مدل جهانیش کدوم میشهبرای اتاق و کنسول وان اکسم مدل سامسونگ 50NU7900 گرفتم، متاسفانه اصلا راضی نیستم، یک هفته است تمامی تنظیمات رو امتحان کردم، اما باز نویز داره. تصاویر با سرعت زیاد، مثل فورزا هورایزن ۴ خیلی اذیت کننده است.
مرسی از شما بابت جوابتون.اگر منظورت تار شدن تصویر تو حرکات سریع هستش که سری سامسونگ مثل mu7000 یا mu7600 اصلا وضعیت خوبی ندارن.مخصوصا تو فیلم های 24 فریم اوضاع بدتر هم میشه.من خودم داشتم ku7970 داشتم ولی اون باز تاری تصویر کمتری داشت.البته مدل دقیقا تلویزیون شما رو نمیدونم مدل جهانیش کدوم میشه
این قابلیت وقتی روشن میکنم رنگا روی کنسول انگار سایه دارن اما روی پی سی نهبله
معمولا هم برای pc کاربرد داره، این ویژگی بر روی مانیتورها است. روی کنسول آف کنید یا روی نرمال بزارید.این قابلیت وقتی روشن میکنم رنگا روی کنسول انگار سایه دارن اما روی پی سی نه
سلام داداش نظرت در مورد LG SJ800V چیه ؟سوپر الترا اچ دیه یعنی کیفیتش از 4kبیش تره یا فقط اسمه ؟ و یه سوال دیگه پردازنده برای تلوزیون چه قدر مهمه مثلن تک هسته ای و دوسته ای و چهار هسته ای میگم تاثیری برای بازی با ps4 داره؟ویه سوال دیگه اینکه فرق این مدل با sj850v j, چیه اخه اون یه میلیون گرون تره؟ من خودم خوندم ان چنان تفاوتی نیستاگر منظورت تار شدن تصویر تو حرکات سریع هستش که سری سامسونگ مثل mu7000 یا mu7600 اصلا وضعیت خوبی ندارن.مخصوصا تو فیلم های 24 فریم اوضاع بدتر هم میشه.من خودم داشتم ku7970 داشتم ولی اون باز تاری تصویر کمتری داشت.البته مدل دقیقا تلویزیون شما رو نمیدونم مدل جهانیش کدوم میشه
این اسم ها ییشتر جنبه تبلیغاتی داره.همون 4k هستش با یک اسم دیگه.سلام داداش نظرت در مورد LG SJ800V چیه ؟سوپر الترا اچ دیه یعنی کیفیتش از 4kبیش تره یا فقط اسمه ؟ و یه سوال دیگه پردازنده برای تلوزیون چه قدر مهمه مثلن تک هسته ای و دوسته ای و چهار هسته ای میگم تاثیری برای بازی با ps4 داره؟ویه سوال دیگه اینکه فرق این مدل با sj850v j, چیه اخه اون یه میلیون گرون تره؟ من خودم خوندم ان چنان تفاوتی نیست
ممنون شما بین مارکا چیو پیشنهاد میکنید صرف نظر از قیمت؟لطفا اگه میشه چندتا معرف کنیداین اسم ها ییشتر جنبه تبلیغاتی داره.همون 4k هستش با یک اسم دیگه.
در کل فکر نکنم پردازنده روی کیفیت تصویر تاثیر داشته باشه.سرعت پردازنده بیشتر به سرعت سیستم عامل تلویزیون و حرکت سریع تو منوها کاربرد داره
سری sj الجی براس سال 2017 هستش و کیفیت تصویر متوسطی داره.
LG SJ8500 Review (55SJ8500, 65SJ8500) - RTINGS.com