M@SOUD64
کاربر سایت
سلام بابک جان , مانیتور 4k که HDR Support باشه فکر نکنم تو ایران پیدا بشه ... اگر مانیتور با این مشخصات داریم دوستان معرفی کننمسعود جان به مانیتور هم فکر کن
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
با سپاس فراوان
سلام بابک جان , مانیتور 4k که HDR Support باشه فکر نکنم تو ایران پیدا بشه ... اگر مانیتور با این مشخصات داریم دوستان معرفی کننمسعود جان به مانیتور هم فکر کن
کنسول برای tv هست نه مانیتورمسعود جان به مانیتور هم فکر کن
من که خیلی اطلاع ندارمسلام بابک جان , مانیتور 4k که HDR Support باشه فکر نکنم تو ایران پیدا بشه ... اگر مانیتور با این مشخصات داریم دوستان معرفی کنن
با سپاس فراوان
حقیقتا تجربه خودم اینو نمیگهکنسول برای tv هست نه مانیتور
کنسول برای tv هست نه مانیتور
کنسول برای tv هست نه مانیتور
کسی که مولتی پلیر آنلاین برای رنکینگ و رکورد میزنه بله تاثیر مثبت داره. اما در صد بالای خریداران کنسول تصویر بزرگ میخان که بازیها رو با گرافیک واید و سینماتیک تجربه کنندحقیقتا تجربه خودم اینو نمیگه
پایین ترین اینپوت لگ و تصویر روان (حتی روی کنسول) تجربه خوبی برام داشته
بعید میدونم بشه.سلام
مانیتور که خروجی واسه اسپیکر نداشته باشه رو میشه باز بهش اسپیکر وصل کرد؟ فقط یه درگاه سبز رنگ داره که input هست نه output
شنیدم اینگار با تبدیل گرفتن میشه وصل کرد ولی مطمئن نیستم
بستگی به متراژ اتاقتون داره , فاصله مناسب برای شما تا TV حدودا 2 متر بایستی باشه .دوستان براي اتاق كوچيك تلويزيون ٥٥ اينچ چطوره؟ چشمو اذيت نميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان با بودجه زیر ۵تومن تلویزیون ۴۳ اینچ 4k hdr چی پیشنهاد میکنین؟
خودم نظرم روی LG 43UJ69000GI هست.میخواستم نظر شما رو هم بدونم.نوع استفاده هم تماشای کانالای معمولی و بازی،کنسولم هم ps4 pro هست.اولویت اصلیم کیفیت ساخت هست بطوری که بتونه میانگین ۹-۱۰ ساعت روشن باشه(در کل نه یکسره)
(ضمنا حتما با گارانتی رسمی باشه و بشه از نمایندگی گرفت.)
نکته بعد اینکه تفاوت سایز ۴۳ با ۵۵ خیلی مشخص هست برای کسی که به ۵۵ عادت کرده و تو ذوق میزنه یا میشه بهش عادت کرد؟
شما برای دانلود فیلم های 4k از چ سایتی استفاده میکنید؟
خودم ی سایت رایگان دارم ولی مشکلم اینه که تک پارت میزاره و جا ندارم
خواستم بدونم سایتی هست که این تک پارت رو به چند پارت تبدیل کنه یا سایتی که چند پارت بزاره (رایگان)