SleepyTurtel
کاربر سایت
x930e چون هنوز به صورت رسمی وارد ایران نشده فعلا مونتاژی نیست..اونایی هم که هست x9300e مونتاژ کشورهای آسیایی هست..کلا سونی محصولا تلویزیونش تا اونجا که من میدونم هیچ کدومش مونتاژ ایران نیست و تماما مونتاژ کشورهای اسیایی مثل مالزی و.... هست.ماله سونی هم میگفتی
چون مثلا بعضیا میگن x93e بعضیا میگن x930e بعضیا میگن x9300e
بچه ها روی hdr game چرا انقد تاریکه
کاریش میشه کرد؟؟
Lg uh8500x930e چون هنوز به صورت رسمی وارد ایران نشده فعلا مونتاژی نیست..اونایی هم که هست x9300e مونتاژ کشورهای آسیایی هست..کلا سونی محصولا تلویزیونش تا اونجا که من میدونم هیچ کدومش مونتاژ ایران نیست و تماما مونتاژ کشورهای اسیایی مثل مالزی و.... هست.
مدل tv چیه ؟
بگرد تو منوی دستگات اگر HDMI RGB داره فعالش کن...تصویرت احتمالا روشنتر بشه.Lg uh8500
Sent from my iPhone using Tapatalk
کیفیت تصویر ضعیفی داره واصلا پیشنهاد نمیشه
سونی فقط 8500e به بالا ارزش خرید دارن
سری D دیگه واقعاً به سختی پیدا میشه خصوصا سایزای پایینمن امروز تازه امتحانش کردم برا بازی ، کیفیت تصویرش فوق العادس
و با سری 8000D که همه پیشنهادش میدن مقایسش کردم ، کیفیت تصویر تفاوت آنچنانی نداشت ، فقط شنیدم داخل 8000D انطباق تصاویر یکم بالاتره
اینطور که شما گفتید من نزدیک بود برم بفروشمش
مدل 940e فقط تو سایز 75 تولید میشه.قیمت x9300e تو بعضی از فروشگاهای بانه شده 7500..تا 1 2 هفته پیش 8500 اینا بوده...ببین چقدر روی tv اینا میخورن.
فرق بین x9400e با x9300e چیه ؟
یکی دو جا زده 7.500 ولی زده موجودی ندارهقیمت x9300e تو بعضی از فروشگاهای بانه شده 7500..تا 1 2 هفته پیش 8500 اینا بوده...ببین چقدر روی tv اینا میخورن.
فرق بین x9400e با x9300e چیه ؟
برو توي ستينگ تصوير wide screen رو فعال كنسلام. ببخشيد اگه سوال خيلي مرتبط با اين تاپيك نيست.
تلويزيون من sony 43 x8000d هست و تو ps4 و ps3 خيلي راضيم. اما وقتي بهش ps2 رو وصل ميكنم( يه كابل زرد داره كه يه طرفش سه رنگ زرد و سفيد و قرمز هست) تصوير خيلي بد ميشه.. مثلا حتي نوشته هاي بازي قابل خوندن نيست. ميخواستم بدونم اين حالت طبيعيه؟
يا بايد از كابل و تبديل خاصي استفاده كنم