خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
تو بحث میزان روشنایی دقیقا همینطوری هست که میگید...به نظر من محصولی که پارسال سامسونگ داد به نام KS8000 اینقدر قوی و خوب بود که برترین تیوی سال 2016 شد..امسال همه انتظار داشتن بیاد یه چیزی بده 10 برابره KS8000 ..حالا چون جهش بین KS8000 و QLED خیلی نبوده به مذاق خیلیها خوش نیمده که چرا جهش خیلی نبوده..در هر صورت من رو بسیار راضی کرد..اصلا این چیزهایی که ما تو یوتیوب و اینا میبینیم با این چیزهایی که میریم بیرون میبین زمین تا اسمون که هیچی ، زمین تا فضا فرق داره...توصیه من به کسانی که تهران هستند حتما برن پاساژ چهارسو و تلویزینهارو تو همون طبقه همکف نمایندگیهاشون هست خوب ببینن ( مبل و اینا همه چی هست )..طبقه پایینشم برای سونی بود ولی سونی مدلهای رد بالاش رو نداشت...کلا سونی تو ایران سرمایه گزاری متاسفاته مثل سامسونگ نکرده..چه بسا الان جای سامسونگ بود.

ما هم تو سایت ها و هم حضوری دیدیم و برتری قابل ملاحظه OLED نسبت به پنل های LCD رو شاهد بودیم، البته شناخت دقت رنگ ها و نور تمرین دادن چشم ها واقعا مهم هست.

ما هم تو سایت ها و هم حضوری دیدیم و برتری قابل ملاحظه OLED نسبت به پنل های LCD رو شاهد بودیم، البته شناخت دقت رنگ ها و نور تمرین دادن چشم ها واقعا مهم هست.
هرکسی یه نظری داره..مثل نمره دادن به بازی هست..ممکنه خیلیها برن به یه بازی نمره 10 بدن و من خوشم نیاد و بالعکس.

تو نور تاریک چی، OLED کنتراست بهتری داره دیگه؟

والا اونجا چراغ هارو نمیشه خاموش کرد تست کرد :D ولی این چیزی که تو سایت ها گفته بله OLED تو تاریکی گویا تصویرش بهتر هست

آخرین ویرایش:
هرکسی یه نظری داره..مثل نمره دادن به بازی هست..ممکنه خیلیها برن به یه بازی نمره 10 بدن و من خوشم نیاد و بالعکس.
خب مشکلی هم نداره به هیچ‌ وجه. فقط اعداد و ارقام رنگ ها و کنتراست کمی از سلیقه فراتر هست واسه همین میگم تمرین دادن چشم ها واسه این موضوعات مهمه چه بسا کسایی که نقد میکنن تلویزیون ها رو مجبورند از دستگاه های مختلف واسه تشخیص دقت استفاده کنند :D ولی خب در کل هر کدوم رو بگیرید لذت میبرید خصوصا Planet earth 2 فراموش نشه!

خب مشکلی هم نداره به هیچ‌ وجه. فقط اعداد و ارقام رنگ ها و کنتراست کمی از سلیقه فراتر هست واسه همین میگم تمرین دادم چشم ها واسه این موضوعات مهمه چه بسا کسایی که نقد میکنن تلویزیون ها رو مجبورند از دستگاه های مختلف واسه تشخیص دقت استفاده کنند :D ولی خب در کل هر کدوم رو بگیرید لذت میبرید خصوصا Planet earth 2 فراموش نشه!
من برام میزان روشنایی مهمه..در خالی که ممکنه برای خیلیها اصلا مهم نباشه..چه بسا اگر LG OLED میزان روشنایش در حد همون سامسونگ یعنی HDR 1500 بود کیفیتش برای من جذابتر بود ..حالا هنوز نخریدم..ببینم چی میشه حالا...8 ملیون پول خیلی برا TV ..هر لحظه ممکنه منصرف شم :D

من برام میزان روشنایی مهمه..در خالی که ممکنه برای خیلیها اصلا مهم نباشه..چه بسا اگر LG OLED میزان روشنایش در حد همون سامسونگ یعنی HDR 1500 بود کیفیتش برای من جذابتر بود ..حالا هنوز نخریدم..ببینم چی میشه حالا...8 ملیون پول خیلی برا TV ..هر لحظه ممکنه منصرف شم :D
این قضیه حد میزان روشنایی که یک پنل میتونه بهش برسه مهم هست ولی کل قضیه نیست.
شما فرض کن پنل X900e میزان روشنایی 1000nit داره این بحث فنی و روی کاغذ هست ولی در واقع چندتا فیلم به مثلا ۹۰۰نیت میرسند در طول مدت نمایش و اگر میرسند چند ثانیه طول میکشه! مثلا صحنه ی تابش مستقیم نور خورشید که میزان روشنایی بالاتری داره اگر در یک فیلم باشه چند ثانیه هست! فضای بقیه ۲ ساعت فیلم به چه صورت هست؟ غیر از اینه که یا میکس و معمولی و تیره تر هست؟ اینجاست که کنتراست و local dimming خودش رو نشون میده و مهم تر از قضیه آیا این تلویزیون صرفا چقدر میتونه روشن بشه هست. پس به این نکته توجه داشته باشید که محتوایی که بصورت کلی روی تلویزیون اجرا میکنید به چه صورت هستند. فعلا که ما ندیدیم محتوایی در لحظات طولانی ۱۰۰۰نیت پیوسته داشته باشه.

مورد بعد که برمیگرده به شرایط روشنایی اتاق که مسئله دیگست

این قضیه حد میزان روشنایی که یک پنل میتونه بهش برسه مهم هست ولی کل قضیه نیست.
شما فرض کن پنل X900e میزان روشنایی 1000nit داره این بحث فنی و روی کاغذ هست ولی در واقع چندتا فیلم به مثلا ۹۰۰نیت میرسند در طول مدت نمایش و اگر میرسند چند ثانیه طول میکشه! مثلا صحنه ی تابش مستقیم نور خورشید که میزان روشنایی بالاتری داره اگر در یک فیلم باشه چند ثانیه هست! فضای بقیه ۲ ساعت فیلم به چه صورت هست؟ غیر از اینه که یا میکس و معمولی و تیره تر هست؟ اینجاست که کنتراست و local dimming خودش رو نشون میده و مهم تر از قضیه آیا این تلویزیون صرفا چقدر میتونه روشن بشه هست. پس به این نکته توجه داشته باشید که محتوایی که بصورت کلی روی تلویزیون اجرا میکنید به چه صورت هستند. فعلا که ما ندیدیم محتوایی در لحظات طولانی ۱۰۰۰نیت پیوسته داشته باشه.

مورد بعد که برمیگرده به شرایط روشنایی اتاق که مسئله دیگست
سونی x930e تو موردی که گفتی خیلی نزدیک شده ولی هنوز یک مقدار فاصله داره

Attachments

• Screenshot_20171108-201229.png
    Screenshot_20171108-201229.png
    283.8 KB · مشاهده: 41
سونی x930e تو موردی که گفتی خیلی نزدیک شده ولی هنوز یک مقدار فاصله داره
بله، میگم که اما روشن شدن به خودیه خود ملاک نیست. اینکه مثلا در یک فیلم دو ساعته چند ثانیه ما قرار هست صحنه ای با روشنایی زیاد ببینیم مهمتر هست تا صرفا میزان روشنایی که یک تلویزیون میتونه بهش برسه.

البته همین روشنایی هم به خودیه خود و نداشتن یک کنتراست فوق‌العاده هیچ هست. و روشنایی زیاد با کنتراست نه چندان خوب موجب میشه تصاویر سفیدتر یا بقولی رنگ ها شسته بشه

مقایسه زیر سمت راست صفحه ای با روشنایی بیشتر نسبت به صفحه نمایش سمت چپ، در حالی که سمت چپ کنتراست بهتری داره این موضوع رو خیلی خوب نشون میده:
pe85_good_and_bad_contrast.jpg

آخرین ویرایش:
چه سایزی مد نظرت هست؟وبودجتون؟؟
و همچنین اولویتتون تو تصویر؟؟
مثلا یکی تو اتاق تاریک بازی میکنه باید تلویزیونی انتخاب کنه که کنتراست بالایی داشته باشه.یکی میگه موشن بلور واسم مهمه.یکی میگه اینپوت لگ پایین.یکی میگه رنگها عمیق باشن.وغیره
من میخوام 8000d بگیرم
بودجم هم تا 3 تومنه همه چی هم مهمه برام تلویزیون میخوام باشه به pc وصل شه برا بازی باشه

• Like
Reactions: mohsen2012
43x8000e بگیرم که بهتره در ضمن هیچکدوم گیرنده داخلی ماهواره رو دارن؟ فکر کنم اگه اشتباه نکنم میشه گیرنده s2 درسته؟
سری eپنلips داره ولی سوی d سایز 43 پنل vaداره
قبلا هم دوستان توهمین انجمن از این مدل خیلی تعریف کردن
بازم خوبه نظر بقیه رو هم بشنوین

tv‌های سال بعد چه تاریخی ریلیزشون؟ و کی‌ میا‌‌ن تو ایران؟ راجع به مدل‌ها و سایز‌ها اطلاعاتی‌ هست جایی‌؟
تو مقاله DF برا tv‌های ۲۰۱۷ هم آخرش گفته سایز دور و بر ۴۰ رو سازنده‌ها اونقدر بهش توجه نداشتن، پاناسونیک و ویزیو و مارک‌های غیره هم که اصلا اطلاعات و مقایسه درستی‌ ازشون نیست. باشه هم که تو ایران پیدا نمیشن
tv oled سایز هایی کوچیک تر خیلی‌ نیازش احساس میشه. تو اتاق عرض سه‌ متری سایز بالا هیچ صرفه یی نداره اصلا
برا همین آپشن‌ها خیلی‌ محدوده، حالا صبر کردن برا مدل‌های سال بعد می‌ارزه یا نه؟

• Like
Reactions: snoko
تلویزنوهای LG OLED اگر اخر مدلش GI خورده باشه یعنی به احتمال بسیار زیاد مونتاژ ایراته...همون مخفف گلد ایران..اگر آخرش چیز دیگه خورده باشه مثل LG OLED B7Vیعنی مونتاژ ایران نیست.

LG سری OLED B7GI قیمتی که دارم 8086 هزار تومان.

کلا اگر بخواهید OLED LG بگیرید که مونتاژ ایران نباشه خیلی خیلی بعیده تو تهران بتونید پیدا کنید..فقط بانه ، اهواز ، بندرعباس و....

ولی در کل هیچ فرقی ندارن اینا با هم مگر ثابت بشه مونتاژهای ایرام کیفیت کشورهای دیگرو ندارن.

---------

مدل های سامسونگ qled هم اگر اخر مدل اینجوری باشه Q77F یعنی برای ایرانه..ولی اگر اینجوری باشه Q7F یعنی قطعا مونتاژ ایران نیست..

تلویزنوهای LG OLED اگر اخر مدلش GI خورده باشه یعنی به احتمال بسیار زیاد مونتاژ ایراته...همون مخفف گلد ایران..اگر آخرش چیز دیگه خورده باشه مثل LG OLED B7Vیعنی مونتاژ ایران نیست.

LG سری OLED B7GI قیمتی که دارم 8086 هزار تومان.

کلا اگر بخواهید OLED LG بگیرید که مونتاژ ایران نباشه خیلی خیلی بعیده تو تهران بتونید پیدا کنید..فقط بانه ، اهواز ، بندرعباس و....

ولی در کل هیچ فرقی ندارن اینا با هم مگر ثابت بشه مونتاژهای ایرام کیفیت کشورهای دیگرو ندارن.

---------

مدل های سامسونگ qled هم اگر اخر مدل اینجوری باشه Q77F یعنی برای ایرانه..ولی اگر اینجوری باشه Q7F یعنی قطعا مونتاژ ایران نیست..
ماله سونی هم میگفتی
چون مثلا بعضیا میگن x93e بعضیا میگن x930e بعضیا میگن x9300e

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or