خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوست عزیز من نظرمو گفتم که با فکر بازتر تصمیم بگیری..
بنده برعکس شما در حال حاضر هیچوقت پول جای اولد نمیدم که هر لحظه دلم تو دستم باشه که آیا مشکل براش ایجاد میشه یا نه....
اون کیفیت و شفافیت و همه چیزهایی که فرمایش کردی زمانی ارزش داشت که این مشکل اساسی رو نداشته باشه..
فرض کن 8 تومن دادی جای اولد و بعد مدت گارانتی این مشکل براش بوجود بیاد،واقعا بدترین ضد حال و ضرر ممکن هست..
من خودم تصویر اولدb6 رو دیدم و واقعا لذت بردم ولی این مشکل اساسی که آمارشم کم نیست واقعا بزرگترین دلیل برای نخریدن اولد در حال حاضر هست..اگر این مشکل حل بشه واقعا ارزش داره..
البته اینم بگم این مشکل فقط در تی وی اولد نیست..الان آیفون ایکس با صفحه اولد هم دچار این مشکل شده که صدای همه دراومده..

در انتها امیدوارم که شما اولد بخری و بخوبی برات کارکنه..
موفق باشی
منظورت به جا ماندگی تصویر هستش؟؟؟

• Like
Reactions: Jack cooper
بله محسن جان
والا پلاسما تو این مورد دیگه خدایی میکرد.یعنی بعد۲ ساعت بازی آیکونهای ثابت همونجوری میموند ولی بعد ۱۰ دقیقه پاک میشدن و ۴-۵ سالی که ازش استفاده کردم مشکلش جدی نشد.فکر هم نکنم دیگه وضعیت oled بدار از پلاسما باشه

دوست عزیز اولد با تمام مزایای خوبی که داره ولی در حال حاضر مشکل اساسی oled screen burn (یا همون هاله خودمون)رو داره که خریدش رو با ریسک همراه میکنه...
تا الانم بطور کامل این مشکل حل نشده و امکان داره در هر تی وی اولد بوجود بیاد که واقعا مشکل بزرگ و اساسی هست که تمام مزایای اولد رو زیر سایه خودش میبره..

به نظرم در حال حاضر خرید led های بالای سونی مثل 9300 خرید عاقلانه تری هست..

هیچ کس بیشتر از من نگران برن این شدن نیست و در معرضش هم نیست چون من به عنوان مونیتور دارم از تی وی استفاده میکنم

برن این شدن هم شامل گارانتی میشه

حالا بماند که خود تی وی راهکار هایی داره برا جبران برن این شدن

هیچ کس بیشتر از من نگران برن این شدن نیست و در معرضش هم نیست چون من به عنوان مونیتور دارم از تی وی استفاده میکنم

برن این شدن هم شامل گارانتی میشه

حالا بماند که خود تی وی راهکار هایی داره برا جبران برن این شدن

بیشترین چیزی که برای این موضوع مهم است اینه که یک تصویر برای مدت زیادی ثابت نمونه..مثلا اگر قراره تصویر ثابت باشه اسکرین سیور فعال بشه..
بیشترین مشکل در زمان ثابت موندن تصویر پیش میاد..

ولی مطمئنا در آینده با پیشرفت تکنولوژی این مشکل به طور کامل حل میشه...

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان دقیقا چقدر طول میکشه یه تصویر ساکن باشه و این مشکل پیش بیاد؟مثلا یه فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش نوار سیاه داره و ثابته امکان داره تو 2 ساعت این برن این پیش بیاد؟

• Like
دوستان دقیقا چقدر طول میکشه یه تصویر ساکن باشه و این مشکل پیش بیاد؟مثلا یه فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش نوار سیاه داره و ثابته امکان داره تو 2 ساعت این برن این پیش بیاد؟

مشکل برن این شدن برا جایی هستش که نور هست تو فیلمها اون نوار بالا پایین کلا خاموشن led ها و چون نوری نیست اونجا برن اینی هم نیست
rtings.com یه ازمایش شروع کرده که ببینه این مشکل برن شدن بعد چه مدت زمانی رخ میده البته گویا مدت ازمایش طولانیه
من خودم تو تی وی خودم تو ۱ ساعت که داشتم با فایر فاکس کار میکردم تو اون نوار سفید بالا برن این ندیدم

مشکل برن این شدن برا جایی هستش که نور هست تو فیلمها اون نوار بالا پایین کلا خاموشن led ها و چون نوری نیست اونجا برن اینی هم نیست
rtings.com یه ازمایش شروع کرده که ببینه این مشکل برن شدن بعد چه مدت زمانی رخ میده البته گویا مدت ازمایش طولانیه
من خودم تو تی وی خودم تو ۱ ساعت که داشتم با فایر فاکس کار میکردم تو اون نوار سفید بالا برن این ندیدم
ویدیوهای ۶۰ فریم سایت پایینی رو دانلود کن ببین نظرت رو بگو.کیفیتشون فوق العاده بالاست
LG: OLED Art HDR UHD 4K Demo | 4K Media

پس فکر نکنم مشکل خیلی جدیی باشه اینطوری موقع دیدن مسابقه های ورزشی یا کانالایی که خیلی تصویر ثایت دارن میشه با عوض کردن کانال جلوگیری کرد از برن این شدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
پس فکر نکنم مشکل خیلی جدیی باشه اینطوری موقع دیدن مسابقه های ورزشی یا کانالایی که خیلی تصویر ثایت دارن میشه با عوض کردن کانال جلوگیری کرد از برن این شدن.
به خدا این مشکل جدی نیست حرف زدن در موردش هم خنده داره...

اون کشیدگی تصویر که منظورتون هست زمان پاسخ (Response time) درش دخیل هست که سامسونگ KS8000 خوب هست تو این زمینه
ممنون
من دیروز این بررسی رو خوندم
نکات جالبی داشت که در واقع گیج تر شدم x_x
Motion Interpolation on TVs: Soap Opera Effect
تو این بررسی حالت auto motion رو تست کرده و نتایج خیلی جالب بود !
تلویزیون های 120 هرتز از نظر موشن بلور بهتر از 60 هرتز ها عمل کردن !
این ju7100 هست :
http://i.rtings.com/images/reviews/ju7100/ju7100-soap-opera-effect-large.jpg
این js7000 هست :
http://i.rtings.com/images/reviews/js7000/js7000-soap-opera-effect-30-fps-large.jpg
البته این js7000 بازم خوبه ! بقیه تلویزیون های 60 هرتزی زیاد خوب نیستن !
بطور مثال ku6300 یا همون ku7970 خودمون :
http://i.rtings.com/images/reviews/ku6300/ku6300-soap-opera-effect-30-fps-large.jpg
با خوندن این مقاله من اینطوری متوجه شدم که response time زیاد هم تاثیر گذار نیست و مهمتر اینه که رفرش ریت حتما 120 هرتز باشه و البته گزینه auto motion هم فعال باشه !

دوستان این مشکل بازماندگی تصویر تو ips ها هم هست درسته ؟
تو چندتا مدل الجی دیدم که وحشتناک بودن !
البته به قول دوستان به نظر منم زیاد جدی نیست ( البته برای کسی که فیلم و تصاویر ورزشی و شبکه های دیجیتالی یا ماه*واره ای قراره ببینه )
ولی برای بازی شاید مشکل بوجود بیاره
من خودم یه تبلت داشتم که صفحش ips بود
بعد از بازی کردن وقتی تو قسمت ستینگ میرفتم ( رنگش خاکستری بود ) اونجا دقیقا همین مشکل بازماندگی رو میدیدم ولی وقتی تو همون حالت وارد یه بازی دیگه میشدم زیاد مشخص نبود ! مگر اینکه بازی صحنه های مشکی یا خاکستری داشته باشه

Last edited by a moderator:
چندروز پیش که تلویزیون ما خراب شده بود امدن بردنش از نمایندگی( Sony Bravia W904a ) بعد الان زنگ زدن میگن ایراد از پنلش هست..درست بشون هم نیست.

هرجارو خوندم میگفتن از بک لایتشه( حتی سایت های خارجی مشکل شبیه من داشتن ) که چند ثانبه روشن میشه بعد خاموش میشه اما اینا گفتن از پنله...سایت های ایرانی هم که جزو نمایندگی ها نیستن و مستقلن اونا هم میگن از بک لایته ولی خوب اینا باز نکردن که ببینن.

به نظر شما همینجوری الکی یه چیزی گفتن من منصرف بشم از تعمیر ؟ یا واقعا دیگه قیدشو بزنم ؟ شما بودید چیکار می کردید؟

شما باشید با شرایط زیر کدوم رو انتخاب می کنید ؟

LG OLED C7 سایز 55 ( بهترین تلویزیون حال حاظر دنیا از دید اکثر سایت های معتبر -عمر کوتاه تر نسبت به کیولد --- 18 ماه گارانتی گلدیران - مونتاژ ایران = قیمت = 8200 )
QLED Q7F سایز 55 ( یکی از بهترین تلویزون های دنیا با روشنایی بی نظیر -عمر بیشتر نسبت به اولد-- 18 ماه گارانتی سام سرویس - دستگاه در حال حاظر مونتاژ ایران نیست - قیمت = 8100 )
Sony X9300E سایز 55 ( برترین تلویزیون دنیا به لحاظ HDR Brightness همچنین دارای روشنایی بسیار عالی ( دستگاه مونتاژ ایران نیست و دارای 1 ماه گارانتی - قیمت = 8 ملیون )

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or