خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
میشه یه توضیحی در مورد اینپوت لگ بدین که اصلا چی هست ؟ من x850d دارم اندرویدش ۶ هست وقتی روی گیم مود می زارم و بازی تومب رایدر رو وقتی دور بین رو سریع می چرخونم تصویر یک نواخت نیست و یه حالتی مثل تیک دار و گیر دار بودن می چرخه واین توی گیم مود اینجوری میشه و روی حالت استاندارد که میزارم درست میشه و تصویر یکنواخت روان می چرخه ولی تو چرخش سریع دوربین اجسام یک سایع از خودشون به جا میگزارن که تنها ایرادی که توی این تلوزیون دیدم همین بود که گفتم . حالا می خوام بدونم که احتمالش هست با اپدیت جدید در آینده این ایراد کم بشه یا از بین بره ؟

میشه یه توضیحی در مورد اینپوت لگ بدین که اصلا چی هست ؟ من x850d دارم اندرویدش ۶ هست وقتی روی گیم مود می زارم و بازی تومب رایدر رو وقتی دور بین رو سریع می چرخونم تصویر یک نواخت نیست و یه حالتی مثل تیک دار و گیر دار بودن می چرخه واین توی گیم مود اینجوری میشه و روی حالت استاندارد که میزارم درست میشه و تصویر یکنواخت روان می چرخه ولی تو چرخش سریع دوربین اجسام یک سایع از خودشون به جا میگزارن که تنها ایرادی که توی این تلوزیون دیدم همین بود که گفتم . حالا می خوام بدونم که احتمالش هست با اپدیت جدید در آینده این ایراد کم بشه یا از بین بره ؟
دوست عزيز چنتا مورد هست دقت كنيد .
يا بخاطر ٣٠ فريم بودن بازي هست يا بخاطر اينكه شما توي تنظيمات موشن رو فعال كرديد ...

رابطه با مورد اول بگم كه بازي رو بذاريد روي ٦٠ فريم تو حالت گيم مد ببينيد بازم اين مشكل هست؟

دوم اينكه حتما موشن تي وي رو روي حالت گيم مد خاموش كنيد

اين چيزي كه شما ميگي اصلا توي X850D وجود نداره و من ب شخصه اصلا نديدم همچين چيزي رو بعد از ٦ ماه
و اينكه اين تلوزيون جزو بهترين هاي بازار هست از لحاظ كنترل و نبود همچين حالتي ك شما توصيف كردي ...

من احتمال ميدم حتما تنظيمات رو دستكاري كرديد ...

دوست عزيز چنتا مورد هست دقت كنيد .
يا بخاطر ٣٠ فريم بودن بازي هست يا بخاطر اينكه شما توي تنظيمات موشن رو فعال كرديد ...

رابطه با مورد اول بگم كه بازي رو بذاريد روي ٦٠ فريم تو حالت گيم مد ببينيد بازم اين مشكل هست؟

دوم اينكه حتما موشن تي وي رو روي حالت گيم مد خاموش كنيد

اين چيزي كه شما ميگي اصلا توي X850D وجود نداره و من ب شخصه اصلا نديدم همچين چيزي رو بعد از ٦ ماه
و اينكه اين تلوزيون جزو بهترين هاي بازار هست از لحاظ كنترل و نبود همچين حالتي ك شما توصيف كردي ...

من احتمال ميدم حتما تنظيمات رو دستكاري كرديد ...
ممنون تو ۶۰ فرم مشکل برطرف شد ولی تو بازی های ۳۰ فریم چه کاری باید کرد ؟

شكر خدا و دعاي باران

٣٠ فريم همينه ديگه... ولي من مطمئنم شما تنظيمات تي وي رو دستكاري كرديد .... وگرنه بنده توي ٣٠ فريم هم حتي يك مورد اين اتفاقي ك شما گفتي برام نيفتاده ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ehsan M
دوست عزیز تو بازی های 60 فریم معمولا مشکل تاری تصویر وجود نداره.معمولا بازیهای فوتبال وفایتینگ اکثرا 60 فریم اند.ولی بازیهایی که 30 فریم هستن این تاری تصویر پیش میاد.اگر حساس هستین داخل منوی تلویزیون سونی گزینه ای هستش به نام motion flow اون رو روی حالت استاندارد بزارید مشکلتون حل میشه ولی اگر روی مد گیم گذاشتید این گزینه motion flow غیر فعال میشه
معمولا این گزینه رو خاموش میزارن

دوستان ما اخر متوجه نشدیم این تلویزیون سونی x900e سایز 55 چند دلاره؟؟!!
الان تو امازون زده 1450 دلار؟درسته این قیمت؟
این تلویزیون تصویر بسیار عالی داره.درسته روشناییش کمی ضعیفتر از 930e هست ولی بازم عالیه تصویرش.اگر قسمت شد میخرمش

Last edited by a moderator:
این تلویزیون تصویر بسیار عالی داره.درسته روشناییش کمی ضعیفتر از 930e هست ولی بازم عالیه تصویرش.اگر قسمت شد میخرمش

قیمتش همونه ارزون شده توی ایرانم 6 تومنه

• Like
Reactions: mohsen2012
دوستان تا 5 یا 6 تومن بهترین tv واسه گیم چیه؟
تجربه اخرم که دو سال پیش بود خیلی بد بود tv سامسونگ مونتاژ ایران گرفتم زمان حرکت دادن کاراکتر سایه شدید میوفتاد و بعد از 20 دقیقه سر درد میگرفتم که سریع فروختم
الان میخوام برای ps4 pro تی وی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان عزیز یه سوال داشتم
یسری tv ها مثل سامسونگ input lag پایینی دارن حدود 22 دارن که خوبه ولی image flicker شون ضعیفه
و برعکس tv های سونی input lag شون بالاتره حدود 33 هست ولی image flicker شون قویه
الان برتری رو برای یه گیمر که میخواد tv بخره کدوم رو میدونید؟

آخرین ویرایش:
دوستان تا 5 یا 6 تومن بهترین tv واسه گیم چیه؟
تجربه اخرم که دو سال پیش بود خیلی بد بود tv سامسونگ مونتاژ ایران گرفتم زمان حرکت دادن کاراکتر سایه شدید میوفتاد و بعد از 20 دقیقه سر درد میگرفتم که سریع فروختم
الان میخوام برای ps4 pro تی وی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
سونی x900e عالیه.
مدل x930e هم عالیه ولی حول و حوش7 تومن درمیاد.

سونی x900e عالیه.
X930e اینپوت لگش تو 4k عالیه حدود 25 هست ولی تو 1080 حدود 40 هست عجیبه
الان من ps4 pro رو ست کنم رو رزولیشن 4k , اینپوت 25 رو میگیرم؟

سونی x900e عالیه.
شرمنده شما آدرسشو میتونی برام بفرستی تو پ خ

x930e بشه 7 تومن؟ بعیده ها 2000 دلار قیمتشه همون x900e بخر از 1 جهاتی بهترم هست. 1 سایت ایرانی 6 تومن قیمت براش زده
ممنون میشم ادرسشو برام تو پ خ بفرستید

Last edited by a moderator:
دوست عزیز تو بازی های 60 فریم معمولا مشکل تاری تصویر وجود نداره.معمولا بازیهای فوتبال وفایتینگ اکثرا 60 فریم اند.ولی بازیهایی که 30 فریم هستن این تاری تصویر پیش میاد.اگر حساس هستین داخل منوی تلویزیون سونی گزینه ای هستش به نام motion flow اون رو روی حالت استاندارد بزارید مشکلتون حل میشه ولی اگر روی مد گیم گذاشتید این گزینه motion flow غیر فعال میشه
معمولا این گزینه رو خاموش میزارن
من موشن فلو رو میزارم در حالت یک نواخت تو بازیهایه ۳۰ فریم بازم سایه میندازه روی حالت گیم مود هم کلا خاموشه .

منم این تلویزیون رو مد نظر دارم
بنظر عالی میاد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012
42 یا 49 اینچ 4k میخوام بگیرم برای اتاقم.
7970 Samsung
7975 Samsung
65200 Lg
مدل های x vision چطوری هستن؟ قیمتشون خیلی پایین تر این مدل هاست( حدود 1 تومن کمتر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or