SAEED_TAJ
کاربر سایت
support:download detail:617369:System Software Update for Asia Pacificدوستان اخرین اپدیت موجود برای sony 55x850d رو از کجا باید بگیرم تولید مالزی هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
support:download detail:617369:System Software Update for Asia Pacificدوستان اخرین اپدیت موجود برای sony 55x850d رو از کجا باید بگیرم تولید مالزی هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزيز چنتا مورد هست دقت كنيد .میشه یه توضیحی در مورد اینپوت لگ بدین که اصلا چی هست ؟ من x850d دارم اندرویدش ۶ هست وقتی روی گیم مود می زارم و بازی تومب رایدر رو وقتی دور بین رو سریع می چرخونم تصویر یک نواخت نیست و یه حالتی مثل تیک دار و گیر دار بودن می چرخه واین توی گیم مود اینجوری میشه و روی حالت استاندارد که میزارم درست میشه و تصویر یکنواخت روان می چرخه ولی تو چرخش سریع دوربین اجسام یک سایع از خودشون به جا میگزارن که تنها ایرادی که توی این تلوزیون دیدم همین بود که گفتم . حالا می خوام بدونم که احتمالش هست با اپدیت جدید در آینده این ایراد کم بشه یا از بین بره ؟
ممنون تو ۶۰ فرم مشکل برطرف شد ولی تو بازی های ۳۰ فریم چه کاری باید کرد ؟دوست عزيز چنتا مورد هست دقت كنيد .
يا بخاطر ٣٠ فريم بودن بازي هست يا بخاطر اينكه شما توي تنظيمات موشن رو فعال كرديد ...
رابطه با مورد اول بگم كه بازي رو بذاريد روي ٦٠ فريم تو حالت گيم مد ببينيد بازم اين مشكل هست؟
دوم اينكه حتما موشن تي وي رو روي حالت گيم مد خاموش كنيد
اين چيزي كه شما ميگي اصلا توي X850D وجود نداره و من ب شخصه اصلا نديدم همچين چيزي رو بعد از ٦ ماه
و اينكه اين تلوزيون جزو بهترين هاي بازار هست از لحاظ كنترل و نبود همچين حالتي ك شما توصيف كردي ...
من احتمال ميدم حتما تنظيمات رو دستكاري كرديد ...
شكر خدا و دعاي بارانممنون تو ۶۰ فرم مشکل برطرف شد ولی تو بازی های ۳۰ فریم چه کاری باید کرد ؟
دوست عزیز تو بازی های 60 فریم معمولا مشکل تاری تصویر وجود نداره.معمولا بازیهای فوتبال وفایتینگ اکثرا 60 فریم اند.ولی بازیهایی که 30 فریم هستن این تاری تصویر پیش میاد.اگر حساس هستین داخل منوی تلویزیون سونی گزینه ای هستش به نام motion flow اون رو روی حالت استاندارد بزارید مشکلتون حل میشه ولی اگر روی مد گیم گذاشتید این گزینه motion flow غیر فعال میشهممنون تو ۶۰ فرم مشکل برطرف شد ولی تو بازی های ۳۰ فریم چه کاری باید کرد ؟
دوستان ما اخر متوجه نشدیم این تلویزیون سونی x900e سایز 55 چند دلاره؟؟!!
الان تو امازون زده 1450 دلار؟درسته این قیمت؟
این تلویزیون تصویر بسیار عالی داره.درسته روشناییش کمی ضعیفتر از 930e هست ولی بازم عالیه تصویرش.اگر قسمت شد میخرمش
سونی x900e عالیه.دوستان تا 5 یا 6 تومن بهترین tv واسه گیم چیه؟
تجربه اخرم که دو سال پیش بود خیلی بد بود tv سامسونگ مونتاژ ایران گرفتم زمان حرکت دادن کاراکتر سایه شدید میوفتاد و بعد از 20 دقیقه سر درد میگرفتم که سریع فروختم
الان میخوام برای ps4 pro تی وی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
سونی x900e عالیه.
مدل x930e هم عالیه ولی حول و حوش7 تومن درمیاد.
X930e اینپوت لگش تو 4k عالیه حدود 25 هست ولی تو 1080 حدود 40 هست عجیبهسونی x900e عالیه.
شرمنده شما آدرسشو میتونی برام بفرستی تو پ خسونی x900e عالیه.
ممنون میشم ادرسشو برام تو پ خ بفرستیدx930e بشه 7 تومن؟ بعیده ها 2000 دلار قیمتشه همون x900e بخر از 1 جهاتی بهترم هست. 1 سایت ایرانی 6 تومن قیمت براش زده
من موشن فلو رو میزارم در حالت یک نواخت تو بازیهایه ۳۰ فریم بازم سایه میندازه روی حالت گیم مود هم کلا خاموشه .دوست عزیز تو بازی های 60 فریم معمولا مشکل تاری تصویر وجود نداره.معمولا بازیهای فوتبال وفایتینگ اکثرا 60 فریم اند.ولی بازیهایی که 30 فریم هستن این تاری تصویر پیش میاد.اگر حساس هستین داخل منوی تلویزیون سونی گزینه ای هستش به نام motion flow اون رو روی حالت استاندارد بزارید مشکلتون حل میشه ولی اگر روی مد گیم گذاشتید این گزینه motion flow غیر فعال میشه
معمولا این گزینه رو خاموش میزارن
منم این تلویزیون رو مد نظر دارمدوستان ما اخر متوجه نشدیم این تلویزیون سونی x900e سایز 55 چند دلاره؟؟!!
الان تو امازون زده 1450 دلار؟درسته این قیمت؟
این تلویزیون تصویر بسیار عالی داره.درسته روشناییش کمی ضعیفتر از 930e هست ولی بازم عالیه تصویرش.اگر قسمت شد میخرمش
مدل های x vision بدترین انتخابها هستن42 یا 49 اینچ 4k میخوام بگیرم برای اتاقم.
7970 Samsung
7975 Samsung
65200 Lg
مدل های x vision چطوری هستن؟ قیمتشون خیلی پایین تر این مدل هاست( حدود 1 تومن کمتر)