اره همینطوری میشه.رنگ ها رنگو روفته میشنمن یهx85d دارم با ps4pro بازیهای مثل هوریزون و انچارتد رو میزارم روی hdr زیاد جالب نمیشه رنگهای بازی به حالت تیره یا قهوه ای در میاد ولی روی sdr که بازی میکنم بازی خیلی رنگوارنگتر میشه می خواستم بدونم تلوزیون های دیگه هم همینطوره یا همینجوری طبیعیه ؟
خوب اگر تو بازیها از همون sdr استفاده کنیم بهتر نیست ؟اره همینطوری میشه.رنگ ها رنگو روفته میشن
البته دوستان میگن فقط داخل بازیها اینطوری میشه.
هنگام مشاهده فیلم hdr رنگها خیلی بهتر میشن
البته سونی 850d انچنان برای نمایش محتوای hdrمناسب نیست. سری 930e برای نمایش،محتوای hdr عالین.حتی 900e هم عالیه.روشنایی که این تلویزیون تولید میکنه وحشتناکه وهمچنین لوکال دایمینگشم عالیه.ولی قیمتش خیلی بالاست.البته 900e ارزش خرید بالایی دارهخوب اگر تو بازیها از همون sdr استفاده کنیم بهتر نیست ؟
بنظرمن uh850سلام دوستان من میخوام در چند روز آینده یک تلویزیون بگیرم بین 55 اینچ سونی x850dوال جی UH850 برای فیلم و گیم کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا جوابمو بدید ممنون
سلام دوستان من میخوام در چند روز آینده یک تلویزیون بگیرم بین 55 اینچ سونی x850dوال جی UH850 برای فیلم و گیم کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا جوابمو بدید ممنون
بدون شک سونی بگیر...سلام دوستان من میخوام در چند روز آینده یک تلویزیون بگیرم بین 55 اینچ سونی x850dوال جی UH850 برای فیلم و گیم کدوم رو پیشنهاد میدید لطفا جوابمو بدید ممنون
عالیهدوستان این مدل برا گیم چطوره ؟
SONY 43X8000D
از لحاظ کیفیت تصویر و رفرش ریت
تلویزیون خوبیه بسته به استفادتون دارهسلام
این داداش ما میخواد tvبگیره
بهش این مدل رو پیشنهاد دادن
Lg Smart,3D,Ultra 4k 55'' UH850
نظرتون چیه؟
این دو مدلی ک انتخاب کردی معایبی هم دارند ک قبل خرید در نظر بگیرببینید برای من 3D هم مهم نیست احتمالا تا یک مدت دیگه PS4 PRO هم بگیرم و چون میخواستم تو پذیرایی بزارم این تلویزیون رو هم برای بازی میخوام هم برا فیلم و بقیه چیزا مثل ما. واره و شبکه ها داخلی خلاصه یچیزی میخوام که همه جوره راضی کننده باشه و دل ادمو نزنه بین این دو مدل موندم