خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
اره سونی اینپوت لگش خیلی کمه این جدیداش . البته این جریان واسه پی سی گیمرا مهمه بیشتر . با موس صدم ثانیه بزنن همو هد شات کنن :D واسه کنسول مشکلی ایجاد نمیکنه . اگه بودجت محدوده 47 مدل 66 رو بگیر . واسه هرتز هم که فقط جنبه تبلیغاتی داره و مهم نیست چون کنسول 60 هرتزه

اها پس توی ps3 یا ps4 اینا معلوم نمیشه
8600 یعنی 800 هرزته فرقی نداره ؟شما باشی کدومو میگیری؟86 یا 6600؟
یا اصلا مدل دیگه پیشنهاد میکنی؟
ال جی کلا چطوره؟

اها پس توی ps3 یا ps4 اینا معلوم نمیشه
8600 یعنی 800 هرزته فرقی نداره ؟شما باشی کدومو میگیری؟86 یا 6600؟
یا اصلا مدل دیگه پیشنهاد میکنی؟
ال جی کلا چطوره؟
من قبلا سامسونگ سری 7 اسمارت داشتم (600 هرتز بود). الان 66100 lm دارم(400 هرتز) . از این بیشتر راضیم . پنلش کاملا خنکه اصلا گرما متصاعد نمیکنه بر خلاف سامسونگای ایران . کیفیت تصویرشم عالیه . من اگه بودم 66 سایز بزرگتر رو میگرفتم (در صورتت داشتن محدودیت مالی) . واسه هرتز هم LED هرتز بالاتر از 120 نمیتونه ساپورت کنه پس این 800 و 600 واقعی نیست . واسه هرتز جوش نزن به سایز بچسب

من قبلا سامسونگ سری 7 اسمارت داشتم (600 هرتز بود). الان 66100 lm دارم(400 هرتز) . از این بیشتر راضیم . پنلش کاملا خنکه اصلا گرما متصاعد نمیکنه بر خلاف سامسونگای ایران . کیفیت تصویرشم عالیه . من اگه بودم 66 سایز بزرگتر رو میگرفتم (در صورتت داشتن محدودیت مالی) . واسه هرتز هم LED هرتز بالاتر از 120 نمیتونه ساپورت کنه پس این 800 و 600 واقعی نیست . واسه هرتز جوش نزن به سایز بچسب
به نظره منم ال جی کیفیتش بهتر از سامسونگ بود
ممنون خوب پس هرتز جریانش چیه دقیقا ؟
راستی 3d توی 8600 به نظرم بهتر اومد تا 6600 حالا شاید عمق بیشتر کرده بودن
شما میگی 42 8600 نگیرم جاش 47 سری 7400 یا 6600 بگیرم؟

به نظره منم ال جی کیفیتش بهتر از سامسونگ بود
ممنون خوب پس هرتز جریانش چیه دقیقا ؟
راستی 3d توی 8600 به نظرم بهتر اومد تا 6600 حالا شاید عمق بیشتر کرده بودن
شما میگی 42 8600 نگیرم جاش 47 سری 7400 یا 6600 بگیرم؟
جریان دقیقش همینه دیگه هرتز واقعی 120 ه . مطمئنا سری جدید سه بعدیش بهتره . اره 47 بگیر

دوستان اساتيد لطفا كمك كنيد
گفتم اينجا بپرسم كه جواب بدن دوستان گلم
اين كابلي كه روي كنسول هستش رو من دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي هم نداشتم تا به امروز
ميخواستم ببينم كابل هايي كه تو بازار به قيمت ١٠٠ تومن اينا ميفروشن رو مارك معروف بگيرم تفاوتي تو Led sumsung 46 inch از لحاظ كيفيت تصوير مشاهده خواهم كرد يا نه ؟؟؟ از دوستان و اساتيد كساني هستن كه تجربه كرده باشن تصويري كه از كابل هاي مختلف گرفته باشن
ممنون ميشم جواب بديد
با تشكر

اين كابلي كه روي كنسول هستش رو من دارم استفاده ميكنم هيچ مشكلي هم نداشتم تا به امروز
ميخواستم ببينم كابل هايي كه تو بازار به قيمت ١٠٠ تومن اينا ميفروشن رو مارك معروف بگيرم تفاوتي تو Led sumsung 46 inch از لحاظ كيفيت تصوير مشاهده خواهم كرد يا نه ؟؟؟ از دوستان و اساتيد كساني هستن كه تجربه كرده باشن تصويري كه از كابل هاي مختلف گرفته باشن
ممنون ميشم جواب بديد
با تشكر

نه هیچ فرقی نمیکنه!

کابل HDMI اطلاعات رو دیجیتالی انتقال میده و اصلا برند و قیمت اهمیتی نداره و فقط به چند تا چیز توجه کن!
ورژن HDMI
متراژ(ممکنه توی متراژ بالا سیم بی کیفیت نویز بندازه)

اگه الان روی تصویر نویز نداری احتیاجی نیست کابل عوض کنی و کابل 500 هزار تومنی هم بگیری بازم تفاوتی دیده نمیشه!

ممنون ميشم جواب بديد
با تشكر

عزيز يه چند ماهى صبر كن HDMI با ورژن 2.0 بگير.
اينم كه ميفرمايين 100 تومن صددرصد متراژ بالاست تازه اگه ورژنش 1.4 باشه.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پس اين كابلي كه خود سوني رو ps4 گذاشته خوبه خودش ؟ با توجه به اين كه من راضيم از تصوير
گفتم بپرسم بعضي ها ميرن ١٠٠ تومن و بالاتر پول ٢ متر كابل ميدن با برند سامسونگ يا سوني بعد ميگن فلانه بهمانه كيفيش رو اينطوري بالا ميبره اين كارو ميكنه ....
گفتم از دوستان سوال كنم واقعا ارزشش رو داره اين هزينه رو كردن ؟؟؟

- - -ویرایش - - -

رضا جان HDMI ورژن 2.0 چه خصوصیاتی داره مگه؟

دوست من شما نظرت چيه در اين مورد؟؟؟

رضا جان HDMI ورژن 2.0 چه خصوصیاتی داره مگه؟

البته اين مدل TV كه فرمودين احتمالاً حداكثر توانايى HDMI 1.4 كه با سرعت حدوداً 10.2 گيگابيت هست رو داره.
من منظورم اين بود كه پول الكى ندين در آينده اى نزديك HDMI2.0 ارائه براى فروش ميشه كه سرعتش بيش از 18 گيگابيت هست. و براى موقعى كه PS4 ارتقاء به كيفيت 2160P پيدا ميكنه و 4KTV

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

- - -ویرایش - - -

نسل جدید کابل HDMI 2.0
امروزه در دنیای تکنولوژی کمتر کسی پیدا می شود که HDMI را نشناسد.
راهی برای انتقال اطلاعات (فیلم ، موسیقی ، ...) با بهترین کیفیت ها.
در نمایشگاه IFA ورژن جدید این کابل ،HDMI 2.0، رسماً معرفی شد.
پورتهای (درگاه اتصال) این کابل (HDMI 2.0) با ورژن قبلی (HDMI 1.0) هیچگونه تغییری نکرده پس نگران نباشید.

نسل جدید کابل HDMI
محبوبترین و رایجترین راه ارتباط برای اتصال لپتاپها، تبلتها و گوشیها به تلویزیون در حال حاضر استفاده از کابل HDMI است. امروز پیش از شروع نمایشگاه IFA 2013 نسخه دوم این فناوری رسماً معرفی شده است.
HDMI-2.0
درست به موقع و آماده برای ورود تلویزیونهای اولترا اچدی با وضوح ۴K نسل دوم فناوری HDMI نیز لیسانس عرضه را دریافت کرده است. نسل جدید که قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت عالی ۱۸ گیگابیت بر ثانیه را دارد میتواند تصاویری با وضوح ۴K یعنی تا ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل را با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه انتقال دهد. این فناوری همچنین قادر است تا ۳۲ کانال صوتی را پشتیبانی کند و از فناوری Dynamic Auto Lipsync بهرهمند است.
شکل خود کابل و محل اتصال بدون تغییر باقی مانده است که خبر خوبی برای خریداران کابلهای جدید است چرا که میتوان از آنها برای تلویزیونها و لپتاپهای قدیمی با پشتیبانی از HDMI 1.0 نیز استفاده کرد؛ هر چند جا داشت اتصالی محکمتر و ایمنتر جایگزین آن شود.
این کابل قابلیت انتقال اطلاعات را تا سرعتی معادل ۱۸ گیگابیت بر ثانیه را داراست و می تواند تصاویر را با وضوح 4K
(یعنی تا ۳۸۴۰ * ۲۱۶۰ پیکسل را با سرعت 60FPS (فریم بر ثانیه)) را انتقال بدهد.
HDMI 2.0 از تکنولوژی Dynamic Auto Lipsync بهرمند است و قادر به پشتیبانی از 32 کانال صوتی است.
4K UHD = 2160p
2K UHD=1440P
FULL HD =1080P
HD = 720P
SD=576P
توصیه :
اگر به دنبال کابل های HDMI موجود در بازار بروید ؛ با برخی از کابل های HDMI مواجه می شوید که شرکت سازنده آن تنها به نوشتن کلمه پر سرعت (high speed) بر روی این کابل ها اکتفا کرده است ! توصیه داریم تا از این کابل ها استفاده ننمایید و به دنبال کابل های HDMI معتبر بروید.

از دوستان و اساتيد كساني كه اطلاعاتي دارند در اين زمينه ممنون ميشم كمكم كنن :
١-
نوشتهاين كابلي كه خود سوني رو ps4 گذاشته خوبه خودش ؟ با توجه به اين كه من راضيم از تصوير
گفتم بپرسم بعضي ها ميرن ١٠٠ تومن و بالاتر پول ٢ متر كابل ميدن با برند سامسونگ يا سوني بعد ميگن فلانه بهمانه كيفيش رو اينطوري بالا ميبره اين كارو ميكنه ....
٢- اينكه آپديت نرم افزاري تلويزيون تاثيري توي كيفيت و امكانات اون خواهد داشت يا خير ؟
٣- بهترين حالت براي انجام بازي تو تنظيمات چي هستش
كلا منظورمه حالت تصوير و نور و وضوح و همه چيز و اينكه حالت بازي روشن باشه يا خاموش ؟؟؟
ممنون ميشم جوابمو بديد من منتظرتون هستم

١-
نوشتهاين كابلي كه خود سوني رو ps4 گذاشته خوبه خودش ؟ با توجه به اين كه من راضيم از تصوير
٢- اينكه آپديت نرم افزاري تلويزيون تاثيري توي كيفيت و امكانات اون خواهد داشت يا خير ؟
كلا منظورمه حالت تصوير و نور و وضوح و همه چيز و اينكه حالت بازي روشن باشه يا خاموش ؟؟؟
سلام مرتضی جان مدل تلویزیونت چیه؟

سلام به همه
دوستان سونی دار کمکم کنید

من امروز هر کاری کردم نتونستم با تلویزیونم به نت وصل بشم و آپدیت کنم البته بار اولم بود که میخواستم این کار رو بکنم همش میزد که دسترسی به اینترنت ناموفق یا IP استاتیک می خواست بعدش میگفت که خطای 2123 رخ داده کلا حالم گرفته شد از بچه هایی کهTV سونی دارن و این کار رو انجام دادن خواهشا راهنمایی کنن مدل تی وی هم اینه W670A
تی وی های سونی برای وصل شدن به نت ipv6 میخوان.من که با اپراتور مخابرات صحبت کردم می گفت باید آی پی استاتیک بگیری و از این چرت و پرتا.بهتره اینترنت رفتن با تی وی رو بیخیال بشی.برای آپدیت هم برو سایت سونی ایران مدل تی وی رو بزن بعد با توجه به آموزشی که گذاشتن تی وی رو آپدیت کن.
البته بعضی از isp ها این مشکل ipv6 رو دارن و با بقیه میشه به نت وصل شد...
عزیز خود سامسونگ سری 8 و سونی w9 پنل 240هرتزی دارن.
١-
کابل همراه ps4 خرابی زیاد داشته.از نظر کیفیت تصویر (در صورتی که ورژن ها یکی باشن) فرقی ندارن ولی از نظر کیفیت ساخت و ماندگاری یه جنس 100 تومنی با 10 تومنی خیلی فرق میکنه.البته من خودم کابل 60 تومنی سونی داشتم که بعد 2سال خراب شد ولی کابل 30 تومنی daiyo مقاوم داشتم که هنوزم کار میکنه.البته ورژن اون سونیه 1.4 بود ولی دایو 1.3
اپدیت ها تاثیر چندانی رو کیفیت تصویر نمیزارن و بیشتر رو امکانات جانبی تی وی دخیل هستن.
سعی کنید motionflow رو off کنید و روشنایی و رنگ رو رو حالت استاندارد قرار بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or