خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
اقا این پدر گرامی ما جوگیر شده یهویی رفته یه تیوی ۵۵ اینج LG فول اچدی و ال ای دی و تیونر داخلی و اسمارت و سه بعدی و ... خریده ۶ تومن ! اونوقت تنها استفاده ای که ازش میشه هر شب حریم سلطان میبینه ( برای بار سوم :دی ) و یه انگری بردذ با کنترلر لمسیش بازی میکنه :| و باهاش میره فارس نیوز ! :| :| :دی
اونوقت حاضر نیست یه PS4 واس ما بگیره ! ۲ ماهه رو مخشم ولی نمیگیره !! :(
بدبختیه داریم ما ؟؟ اخه این چه زندگی ایه ؟؟
اگه کسی راه حلی داره جلو پای ما بزاره ! واقعا حیفه با همچیین تیوی ای 360 بازی کرد :((

خب عزيز مقصر خودتى نمى تونى مخشو بزنى ديگه.
بشين از مزيت هاى PS4 براش تعريف كن بگو باباجان بلورى FULL HD و در آينده اى نزديك 3D و حتى 4K ميتونيم توش ببينيم.كيفيت اصلى TV حدود 7 برابر DVD هست.و فقط و فقط و فقط... بايد PS4 بخريم تا اين كيفيت رو ببينيم.

سلام
فاصله استاندارد برای بازی با تلویزیون 32 اینچی چه قدر هستش ؟؟؟

720vs1080-625x1000.png

سلام
tv های lg چطورن ؟ la 8600 خوبه ؟ میخوام از بانه بگیرم
42 میخوام به نظرم کافیه تا این حد برام حالا 46 یا47 باید ببینم تا نهاین 3 یا 3.500 میخوام خرج کنم

سلام دوستان لطفا یکی در مورد سامسونگ راهنمایی کنه قیمت تا 1800حداقل40اینچ باشه یه چیز مهم فیلمmkv با زیرنویسsrtفارسی نشون بده تو قشم مونتاژ ایرانی نیس کلا از دبی میارن دو مدل دارن مثلا UA40F5000AR وUA40F5000AW که فرقشون تو گیرنده دیجیتال هس فروشنده ها هم از زیرنویس اینجور چیزا سردر نمیارن لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم من خودم میخواستم سونیw670بگیرم که زیرنویس فارسی نشون نمیده

سلام به همه
یه سایتی میخوام برای تنظیمات تلویزیونم مثلا راهنمایی کرده باشه بهترین کنتراست یا روشنایی یا رنگ و... برای بازی چیه اگر هست راهنمایی کنید
چرا وقتی تصویر رو میزارم در حالت بازی همه چی کدر و مرده میشه ؟؟
مدل TV هم سونی W670

سلام به همه
یه سایتی میخوام برای تنظیمات تلویزیونم مثلا راهنمایی کرده باشه بهترین کنتراست یا روشنایی یا رنگ و... برای بازی چیه اگر هست راهنمایی کنید
مدل TV هم سونی W670

فک کنم سایت cnet
واسه منم کدر میشه،خودش مینویسه که کیفیت و گرافیک کاهش پیدا میکنه

فک کنم سایت cnet
واسه منم کدر میشه،خودش مینویسه که کیفیت و گرافیک کاهش پیدا میکنه
تلویزیونت سامسونگه ؟ اون گزینه رو باید غیر فعال کنی کیفیت بازی افتضاح میشه . از حالت های تصویر باید گیم رو انتخاب کنی . اگه نداره نزدیک ترین حالت بهش Movie هست .

- - -ویرایش - - -

سلام بااین میشه بازی کرد22 اینچ xvision
کیفیت معمولی میده بهت

واقعیتش من تو حالت dynamic بازی میکنم و هیچ تاخیر و لگ نمیبینم
اصن اینپوت لگ چی هست؟شنیدم که صدم ثانیست و تو بازی های آنلاین بدرد میخوره مثله کال آف یا کانتر که زمان خیلی مهمه...؟!

واقعیتش من تو حالت dynamic بازی میکنم و هیچ تاخیر و لگ نمیبینم
اصن اینپوت لگ چی هست؟شنیدم که صدم ثانیست و تو بازی های آنلاین بدرد میخوره مثله کال آف یا کانتر که زمان خیلی مهمه...؟!
اول حتما باید اون گزبنه گیم رو خاموش کنی . دوم اینکه حالت دینامیک واسه گیم اصلا مناسب نیست . مصنوعی بودن بافت هارو نشون میده . بزا یه مثال بزنم واست واسه اینپوت لگ که قشنگ بگیری . لپ تاپ یا کامپیوترتو با HDMI وصل کن به TV بزار رو حالت Dynamic . وقتی موس رو تکون میدی متوجه تاخیر شدید و پرش تصویر حرکت موس میشی . این همون اینپوت لگ معروفه . حالا اگه بزاری رو حالت گیم میبینی تصویر کدر تر میشه و اینپوت لگ خیلی بهتر میشه . من یه ساله که سامسونگمو دادم ولی یادمه حالت تصویر گیم مود داشت

سلام به همه
مدل TV هم سونی W670

دستی Contrast و Brightness رو تنظیم کن اوکی میشه. کنتراستو انقدر ببر بالا که چشت رو اذیت نکنه و روشنایی هم انقدری که سایه تبدیل به خاکستری نشه.
رنگ هم انقدری بیار پایین که تفاوت بین نارنجی و قرمز رو بتونی کامل تشخیص بدی مثلا.
البته من روی سامسونگم این کارارو میکنم.

اقا من امروز جمهوری بودیم -میخوام از بانه بگیرم رفته بودم ببینم چی هستش
lg 8600 چطوره 42 یا 47 اینچش؟ اینپوتش ادیت میکنه؟ برای ps3 میخوام
بین این مدل ها کدومو پیشنهاد میدین
42 8600 lg
samsung seri 7 40
sony w804
??
ال جی خوب نیست؟
راستی بانه فلیپس هم سری 6 هستش میگن بعد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟