snoko
کاربر سایت
من ک هنوز تو فروشگاهها ندیدمسلام
دوستان این اولد جدید ال جی که پایش حلالیه اسمشم فکر کنم b7 اومده تو ایران یا نه ؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من ک هنوز تو فروشگاهها ندیدمسلام
دوستان این اولد جدید ال جی که پایش حلالیه اسمشم فکر کنم b7 اومده تو ایران یا نه ؟
من تو یوتیوب دیدم خیلی تلوزیونه شاخه . بنظر من که گزینه مناسبی هست فقط خداکنه اومد 55 زیر 9 تومن باشهمن ک هنوز تو فروشگاهها ندیدم
مشخص نيست دقيق... طرفاي ٤ ماه ٥ ماه ديگه . شايدم زودترسلام
این سری e حدودا کی میاد؟
نه متاسفانه من بلد نيستم .دوستان کسی میدونه چجوری میشه میزان کارکرد تلویزیون 850d رو فهمید ؟ منو مخفی داره ؟
نه هنوز سري ٢٠١٧ ال جي وارد بازار ايران نشدن . تلوزيون هاي عالي اي هستن . از جمله C7سلام
دوستان مدل uh750t ال جی کسی میدونه چجوریه برا بازی؟۶۵اینچش 4.5هست قیمتش.
بايد ببينيد انتظاراتتون از تي وي در چه حد هست . از بابت رزولوشن ٤كي خوب راضي كنندست
اما ممكنه اون رنگهاي عالي و خوش لعاب رو بهتون نده . من ٥٥ اينچ سري ٦ رو ديدم . راضي كنندست . ايقد ضعيف نيست ك تو ذوق بزنه ...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
داداش ممنونمشخص نيست دقيق... طرفاي ٤ ماه ٥ ماه ديگه . شايدم زودتر
زودتر از همه همين بانه اي ها ميارن . بايد منتظر شيد كي موجود ميشه
نه متاسفانه من بلد نيستم .
نه هنوز سري ٢٠١٧ ال جي وارد بازار ايران نشدن . تلوزيون هاي عالي اي هستن . از جمله C7
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان این فیلمهایی که تو بعضی سایتهای فارسی دانلود فیلم گذاشتن 4k واقعی هستن؟من فیلم i am legend رو 4k دانلود کردم.حجمش 11 گیگ بود.
داداش ممنون
آپدیت کردم خوشکل اومد بالا و عالی ... چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی
1-یه اسپیکر z506 دارم چجوری میشه به تلویزیون وصلش کرد ؟
2-نرم افزار خوب برای ریختن روش چی هست به غیر از mx player و cetuscplay؟
3-هاردی که جواب پس داده باشه باهاش و بدون مشکل کار کنه روش چی سراغ دارید ترجیحا دو ترابایت ؟
ممنون
دوستان تفاوت اصلیه اولد با led چیه ؟
الان مثلا من گوشیه خودم سامسونگه وقتی یه عکس میارم مثل یه ماشین با پس زمینه مشکی هرچقدر نو رو زیاد میکنم فقط ماشینه روشن میشه ، پس زمینش همچنان مشکیه مطلقه . میخواستم بدونم تلوزیونایه اولد هم به این صورت هستن ؟
اونوقت این مشکل دیر بودن زمان پاسخ دهی تصویر تو تلوزیونایه اولد هم هست یا نه ؟
دوستان تفاوت اصلیه اولد با led چیه ؟
الان مثلا من گوشیه خودم سامسونگه وقتی یه عکس میارم مثل یه ماشین با پس زمینه مشکی هرچقدر نو رو زیاد میکنم فقط ماشینه روشن میشه ، پس زمینش همچنان مشکیه مطلقه . میخواستم بدونم تلوزیونایه اولد هم به این صورت هستن ؟
اونوقت این مشکل دیر بودن زمان پاسخ دهی تصویر تو تلوزیونایه اولد هم هست یا نه ؟
داداش کابل اپتیکال رو خودش نیست دیگه درسته ؟ باید جدا بگیرم ؟داداش اين اسپيكرت فك كنم كابل اپتيكال بخوره . با كابل اپتيكال وصل كن به تي وي يا كنسول ... ديگه صداها رو تو اسپيكر ب صورت ٥.١ داري. البته برا كنسول برو تو تنظيمات صدا بذارش روي ٥.١
هارد خيلي تو كارش نبودم ولي سيليكن پاور سري آرمورش چيز خوبين ... يو اس بي ٣ هم داره
نرم افزارم همين mx و file manager بدرد بخورن . برا گشت و گذار تو هار فايل منيجره بدرد ميخوره
چيز خاصي ديگه نصب نكردم
Sent from my iPhone using Tapatalk