خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
درسته، شما باید قبل خرید حتما اینپوت لگ رو تو سایت های معتبر بررسی مثل rtings بررسی کنید و مدل اصل اون تی وی رو بخرید. یا حتی اگر مونتاژ ایران میخرید باید لب تاب ببرید و با برنامه مخصوصی اینپوت لگشو تست کنید، یا از دوستانی که اون مدل رو دارن بخوایین براتون تست کنن.

حتی بنظرم اگر قبلا اهل مانیتور بودید باید موشن بلور رو هم مد نظر قرار بدید و قبل خرید از طریق همون سایت بررسی کنید.

تلویزیون 850 از این جهات یعنی لگ و موشن بلور خیلی خوبه منتهی فعلا لگش 58 هست که خوبه بد نیست و مشکلی پیش نمیاره و حتی اگر روی گیم مود بزارید کیفیت کاهش پیدا نمیکنه اما در آینده قراره اندرویدشو اپدیت کنه و لگ رو باز هم کاهش بده چون فکر میکنم سونی هم به این قضییه ی گیم و لگ و این ها خیلی اهمیت میده و سابقه اش هم اینو نشون داده و جای نگرانی نیست، بنظرم تو اپدیت های بعدی لگش رو به حد استاندارد زیر 40 برسونه انشالا.
دوست عزيز با آپديت اندرويد ٦ كه براي سوني ٨٥٠ اومده و من نصب كردم اينپوت لگ خيلي اومده پايين،من قشنگ تفاوتشو احساس كردم،فكر كنم نصف قبل شده،
واقعا الان ٨٥٠ با مشخصات و قيمتش خريد فوق العاده اي حساب ميشه

Sent from my iPad using Tapatalk

درود
یه TV 43K5002 سامسونگ گرفته بودم برای یکی از اشنایان که خودم از این مدل خوشم اومد و ترجیح دادم نگهش دارم . چند تا مشکل برام پیش اومد که بهتر دیدم همین جا بگم تا نفرات بعدی گیج نشن (هر چند مطمئنا نود درصد کاربرای این تاپیک از این موضوع اطلاع داشتن و برای من جدید به نظر اومده :) )
بعد وصل کردن پلی 4 به tv ، احساس کردم کیفیت تصویر شبیه شبکه های صدا و سیماست و با این که روی 1080p ست شده ، ولی از دور یه سری از موارد تار دیده میشن .
اول شروع کردم به دستکاری تنظیمات رنگ . روی حالت cinema تصویر واضح تر میشد ولی به شدت تاریک و بی روح ! و روی dynamic هم اشباع رنگ ها بیشتر بود ولی یه سری چیزا شطرنجی دیده میشدن ... خیلی به دنبال کانفیگی به نام game mode گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
بعد رفتم سراغ اندازه تصویر که روی 16.9 ست شده بود و با دانش قبلیم ، فکر میکردم این حالت عادی هست . یک حالت دیگه ای هم وجود داشت به نام pc mode که مطمئن نیستم تو این بخش بود یا نه ، ولی بعد انتخابش به شدت کیفیت بهتر شد ! تصویر از حالت کشیدگی قبل دراومده بود ، هیچ scaleـی وجود نداشت و انگار تازه شده بود 1080p واقعی . همین طور به شدت حرکات روونتر به نظر میرسید و input lag هم خیلی کمتر شده بود ...
یه سونی 32R303 هم گرفتم که داخل تنظیمات ، از قبل یه کانفیگ به نام game برای تصویر در نظر گرفته شده بود ولی یه مقدار نشت نور وجود داشت که به خاطر وسواسم در این مورد ، پنل سامسونگ به نظرم بهتر بود و اون رو گذاشتم برای جای دیگه ای .
امیدوارم این پست مفید واقع شده باشه :x

دوست عزيز با آپديت اندرويد ٦ كه براي سوني ٨٥٠ اومده و من نصب كردم اينپوت لگ خيلي اومده پايين،من قشنگ تفاوتشو احساس كردم،فكر كنم نصف قبل شده،
واقعا الان ٨٥٠ با مشخصات و قيمتش خريد فوق العاده اي حساب ميشه

Sent from my iPad using Tapatalk
داداش تایم رایگان نداری واسه ما هم آپلود کنی این فایل رو؟
یا لینکی چیزی از سایتی بدی دانلود کنیم ؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360
من بین KS 8000 و b6 موندم....

الجی در حالت 4k @ 60Hz @ 4:4:4 لگش هست 70 میلی ثانیه و در حالت 4k @ 60Hz + HDR هست 28 که خیلی خوبه اما حالت HDR + 4:4:4 رو ساپورت نمیکنه.

سامسونگ هم به ترتیب بالا هست 28 و 37 و HDR+4:4:4 رو ساپورت میکنه و لگش در این حالت هست 37.

موشن الجی بهتره ولی لگ سامسونگ کمتره. بنظرم روی هم رفته الجی(رو حالت hdr 4k با لگ 28) بهتره مخصوصا اگر مدل اصلش رو بگیرید. اما نمی دونم اونوقت بازی هایی که hdr نیستند لگ میره رو 70 یا نه!!

الجی در حالت 4k @ 60Hz @ 4:4:4 لگش هست 70 میلی ثانیه و در حالت 4k @ 60Hz + HDR هست 28 که خیلی خوبه اما حالت HDR + 4:4:4 رو ساپورت نمیکنه.

سامسونگ هم به ترتیب بالا هست 28 و 37 و HDR+4:4:4 رو ساپورت میکنه و لگش در این حالت هست 37.

موشن الجی بهتره ولی لگ سامسونگ کمتره. بنظرم روی هم رفته الجی(رو حالت hdr 4k با لگ 28) بهتره مخصوصا اگر مدل اصلش رو بگیرید. اما نمی دونم اونوقت بازی هایی که hdr نیستند لگ میره رو 70 یا نه!!
دوست خوبم مگه تقلبی و اصلی دارن...؟
55b6اینچش درمیاد 8370 تو جشنواره
و
Ks 8980 سایز60بعلاوه ساندبارش میشه تو جشنواره8500هزار
بی ساندبار 7200

• Like
Reactions: eeeeee and Xenon360

سلام
والا توو این یکی 2 هفته ای که منlg49UH8500t رو گرفتم هیچ لگی ندیدم الا موقعی که tru motion یا هموون موشن بلور را روشن میکنی اکثرا هم که ماها یا روو حالت گیم مود بازی میکنیم که توو گیم موود tru motion رو تی وی بهش دسترسی نمیده توو بقیه مودهام که اجازه دسترسی میده اکثر گیمرها برای پایین اوومدن اینپووت لگ خامووش میکنن از همه جالبتر اینجاست توو بازی رزیدینت اویل 7 رو حالت hdr وقتی موشن رو با درجه بالاتر موشن(clear) میزاری هیچ لگی حس نمیکنی من به اعداد وارقامی که این سایتها میزارن کاری ندارم وهمه روو بر اساس تجربه خودم توو این چند رووزه گفتم.
منظورت دقیقا از این HDR + 4:4:4 رو دقیقا متوجه نمیشم اگه میشه واضحتر توضیح بده فکر کنم منظورت فول ار جی بی hdr روو پی سی باشه؟ یا من اشتباه فهمیدم؟

• Like
سلام
والا توو این یکی 2 هفته ای که منlg49UH8500t رو گرفتم هیچ لگی ندیدم الا موقعی که tru motion یا هموون موشن بلور را روشن میکنی اکثرا هم که ماها یا روو حالت گیم مود بازی میکنیم که توو گیم موود tru motion رو تی وی بهش دسترسی نمیده توو بقیه مودهام که اجازه دسترسی میده اکثر گیمرها برای پایین اوومدن اینپووت لگ خامووش میکنن از همه جالبتر اینجاست توو بازی رزیدینت اویل 7 رو حالت hdr وقتی موشن رو با درجه بالاتر موشن(clear) میزاری هیچ لگی حس نمیکنی من به اعداد وارقامی که این سایتها میزارن کاری ندارم وهمه روو بر اساس تجربه خودم توو این چند رووزه گفتم.
منظورت دقیقا از این HDR + 4:4:4 رو دقیقا متوجه نمیشم اگه میشه واضحتر توضیح بده فکر کنم منظورت فول ار جی بی hdr روو پی سی باشه؟ یا من اشتباه فهمیدم؟
دادا چن گرفتی این مدلو
در ضمن تو نمایندگی من سراغشو گرفتم نمیدونستن چیه ...

• Like
Reactions: eeeeee
دادا چن گرفتی این مدلو
در ضمن تو نمایندگی من سراغشو گرفتم نمیدونستن چیه ...
سلام
اینا توو نمایندگی پیدا نمیشه فقط از بانه ویسری مغازه ها اینجا توو تهران هم هست .
هم کرهای ایش هست هم مصر که اصلش کره ای صفحه های قبلتر رو نگاه کنی توو یه پست عکس جعبه کره ای با مصریشو گذاشتم باید جعبه خاکی باشه نه سفید .قیمتش 49 اینچ 3200با 200 هزینه حمل بار از بانه برا من در اومد 55.65 داره 55 میدوونم دو رو ور5800 توو بانه
تی وی الجی هم میخوای بگیری به نظر من ویسری از دوستان دور گلدیران رو خط بکش یا بگرد اصل کره رو توو منطقه خودتون پیدا کن یا از بانه. موفق باشی

• Like
دوستان این مانیتور هایی که زده پاسخگویی تصویر 2ms واقعا همجین جیزی هست ؟ یعنی مانیتور تو input lag انقدر تفاوت داره با TV ؟
درود
شخصا رو tv تفاوت خیلی برام محسوس نبود ! ولی درسته ، مانیتور قضیش کلا از tv جدا هست و چنین مزایایی هم داره ...
البته خودم که از یه سامسونگ S23B575V-5ms و ایسوس VN247H-1ms استفاده میکنم ، واقعا تفاوتی نمیبینم ! بیش تر برمیگرده به وسواس پلیرا نسبت به این قضیه ;)

• Like
دوست خوبم مگه تقلبی و اصلی دارن...؟
55b6اینچش درمیاد 8370 تو جشنواره
و
Ks 8980 سایز60بعلاوه ساندبارش میشه تو جشنواره8500هزار
بی ساندبار 7200

منظورم اینه که مونتاژ ایران نگیر، اصل کره از بانه بخر و یه گارانتی الکی هم میدن که از هیچی بهتره منتهی 100% با نتایج سایت های بررسی منطبق هست ولی مونتاژ ایرانش شاید جایی کم و کسر گذاشته باشن،البته شاید با توجه به تجربیاتی که از مونتاژ سامسونگ ایران دارم.

سلام

شما باید لب تاب رو به TV وصل کنید و با برنامه ی مخصوصی که اسمشو یادم نیست، میزان لگ رو بررسی کنید.

لگ 60 هم برای خیلی ها محسوس نیست، اما چه موقع محسوس میشه؟

1. موقعی که شما لگ پایینتر و لگ استاندارد زیر 40 یا کمتر رو تجربه کنید.

2. موقع بازی های انلاین و یا سرعتی مثل هک اند اسلش.

لگ تی وی شما زیر لگ استاندارد 40 هست که خیلی عالیه(36 میلی در حالت hdr 4k) و اون ترو موشن یا موشن پلاس یا موشن فلو و... کلا چیز بیخودی برای گیم و حتی فیلم هستند، بهتره نظرات کاربران تاپیک های خارجی رو هم در این باره بخونید که با من هم نظرند. این افکت ها با ایجاد فریم ریت مصنوعی بین فریم های اصلی در بازی ها علاوه بر ایجاد لگ شدید باعث کندی بازی میشند(هرچند تصویر بازی نرم و زیباتر میشه) و در فیلم ها هم باعث غیر طبیعی شدن فیلم ها میشند طوری که انگار فیلم رو روی دور تند نگاه میکنید.

تی وی قبلی من 120 هرتز بود، اون اوایل چون ذوق داشتم همیشه ترو موشن یا موشن فلو رو روشن میکردم میذاشتم آخرش اما بعد یک مدت حس کردم بازی در تلویزیون من خیلی کند و سنگین تر از تی وی 60 هرتز برادرم هست، این شد که این موشن رو خاموش کردم و لذتم از گیم چندین برابر شد.

اون 4:4:4 رو هم خودمم دقیق نمیدونم والا اما فکر میکنم تنظیمات رنگ و تصویر باشه. یه نوع کدینگ تصویر فکر میکنم که چون hdr شما چند حالت مختلف داره فکر نمیکنم لازم باشه به hdr+4:4:4. حالا دوستان هرکی دقیق میدونه راهنمایی کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360 and snoko

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or