خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
کلان به نظرم بیخیال TV بشم بهتره.برم یه مانیتور بگیرم بهتره TV رو فقط واسه فیلم استفاده میکنم.الان یه مانتیور خوب تو رنج 1 تومن چی معرفی میکنید ؟

در کل tv خیلی بهتر از مانیتور هست اما باید بیشترم هزینه کنید. با 1 که سایز 27 خوب نیست اما با 1.5 می شه.

ASUS VN279QLB

BENQ GW2765HT

X930 چنده؟
از x850 چیش بهتره؟
اول اینکه پنل 8500 از نوع ips و پنل 9300 از نوع va
بعد اینکه 9300 سه بعدی اکتیو داره
کنتراست بالاتری داری
از نظر رفلکشن( بازتاب نور ) 9500 امتیاز بهتری گرفته
9500 نسبت به 8500 اینپوت لگ بیشتری داره

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360 and snoko
اول اینکه پنل 8500 از نوع ips و پنل 9300 از نوع va
بعد اینکه 9300 سه بعدی اکتیو داره
کنتراست بالاتری داری
از نظر رفلکشن( بازتاب نور ) 9500 امتیاز بهتری گرفته
9500 نسبت به 8500 اینپوت لگ بیشتری داره

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
عزیز بنظرت ks8980 چطوره؟

• Like
Reactions: eeeeee
جواب ما رو هم بدید ثواب داره
دوست عزیز بنظرم با این بودجه مانیتور بگیری بهتره . من الان خودم یه مانیتور bx2485plus سامسونگ دارم که الان 5 ساله دارم ازش استفاده میکنم . کیفیتشم خیلی عالیه گرچه الان دیگه فکر نکنم تو بازار باشه اما مانیتور هایه خیلی خوبی تا 1.5 هست . در کل با این بودجه مانیتور بخری بهتره ، شاید باورت نشه اما خیلی از این تلوزیونایه گرونه بازار اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیستن ، مثلا من خودم تو نخ این بودم که یه suhd 8980 بگیرم خلاصه پولم اماده شد واسه خریدن که دوستمم گفت اونم میخواد یدونه بگیره . من که دیدم اینطوره گفتم بزار اول اون بگیره اگه خوب بود منم میگیرم B-). اقا ما رفتیم واسه رفیقم از جمهوری یدونه گرفتیم حدود 6.5 بعدش با کلی ذوق و شوق =P~ اومدیم خونه تا کنسوله مبارک رو بهش وصل کنیم ، بعد وقتی وصل کردیم چنان جوری تو ذوقمون خورد :-j که نگو ، رفیقم که داشت اشکش در میومد :((. اصلا اون چیزی که فکر میکردیم نبود مثلا من gta رو گذاشتم تو دستگاه وقتی یه حرکتی مثل تیر اندازی انجام میدادم تلوزیون نزدیک یک ثانیه بعد نشون میداد یا مثلا تصویر هی کند میشد بعد دوباره روون میشد گرچه با فعال کردن گیم مود بهتر شد اما اون انتظاری که از تلوزیون داشتیم اصلا براورده نشد . خلاصه منم دیدم اینطوریه بیخیال تلوزیون شدم . الانم خیلی دوس دارم یه x850 سونی بگیرم اما باز میترسم ضد حال نخورم :(.

عزیز بنظرت ks8980 چطوره؟

این تی وی فوق العاده اس، کیفیت تصویرش فرق چندانی با ks9000 نداره اما ارزش خریدش خیلی بیشتره یعنی نسبت به کیفیتش ارزونتر هست.

الان اکثر گیمرهای پلی استیشن پروی یوتیوب رو که نگاه کنید این tv رو برای پلی استیشن پرو تهیه کردند چون کیفیت و قیمت عالی و کمترین اینپوت لگ در بین تی وی های 4K HDR داره (20میلی ثانیه!) و اگر سایز بزرگ برام مقدور بود حتما همین مدل رو میگرفتم.

یکی از دوستان اینجا این مدل رو تهیه کردن بنام کاربری abi یا ebi و خیلی راضی هستند میتونید از ایشون بپرسید.

لازم به ذکر هست که این مدل hdr واقعی یعنی hdr 1000 داره یعنی نور استاندارد 1000 نیت برای hdr و به لطف فناوری کوانتوم دات حیطه رنگ وسیعی داره، همینطور اینکه رو دست کنتراستشم نیست.

بنابراین این بهترین مدل از جهت قیمت و کیفیت هست و بنظر من از اکثر لحاظ از بقیه تی وی های 2016 سرتره.

نکته آخر اینکه این مدل مونتاژ ایران هست و من اطلاعی راجع به کیفیت مونتاژ ایرانش ندارم.

داداش من خودم lg 43lh549v دارم خیلی راضیم همه چی هم تست کردم موقعی که گرفتم .
مانیتور هم نگیر که بعد یه مدت پشیمون میشی همین مدل هم خودم گرفتم هم رفیقم برای گیم هم خیلی مناسبه من که نه گوستینگ دیدم تو تصویرش نه مشکل خاصی داره رنگاش.
پیشنهاد من 100% این مدله بقیه دوستان که تو این رنج توجهی ندارن کلا هدف تاپیک راهنمایی خرید با کمترین بودجه و گرفتن بهترین کیفیت هست در غیر این صورت اگر بودجه من خیلی بالا بود که گزینه هام خلاصه میشد تو 3_4 تا مدل.

دوست عزیز بنظرم با این بودجه مانیتور بگیری بهتره . من الان خودم یه مانیتور bx2485plus سامسونگ دارم که الان 5 ساله دارم ازش استفاده میکنم . کیفیتشم خیلی عالیه گرچه الان دیگه فکر نکنم تو بازار باشه اما مانیتور هایه خیلی خوبی تا 1.5 هست . در کل با این بودجه مانیتور بخری بهتره ، شاید باورت نشه اما خیلی از این تلوزیونایه گرونه بازار اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیستن ، مثلا من خودم تو نخ این بودم که یه suhd 8980 بگیرم خلاصه پولم اماده شد واسه خریدن که دوستمم گفت اونم میخواد یدونه بگیره . من که دیدم اینطوره گفتم بزار اول اون بگیره اگه خوب بود منم میگیرم B-). اقا ما رفتیم واسه رفیقم از جمهوری یدونه گرفتیم حدود 6.5 بعدش با کلی ذوق و شوق =P~ اومدیم خونه تا کنسوله مبارک رو بهش وصل کنیم ، بعد وقتی وصل کردیم چنان جوری تو ذوقمون خورد :-j که نگو ، رفیقم که داشت اشکش در میومد :((. اصلا اون چیزی که فکر میکردیم نبود مثلا من gta رو گذاشتم تو دستگاه وقتی یه حرکتی مثل تیر اندازی انجام میدادم تلوزیون نزدیک یک ثانیه بعد نشون میداد یا مثلا تصویر هی کند میشد بعد دوباره روون میشد گرچه با فعال کردن گیم مود بهتر شد اما اون انتظاری که از تلوزیون داشتیم اصلا براورده نشد . خلاصه منم دیدم اینطوریه بیخیال تلوزیون شدم . الانم خیلی دوس دارم یه x850 سونی بگیرم اما باز میترسم ضد حال نخورم :(.

درسته، شما باید قبل خرید حتما اینپوت لگ رو تو سایت های معتبر بررسی مثل rtings بررسی کنید و مدل اصل اون تی وی رو بخرید. یا حتی اگر مونتاژ ایران میخرید باید لب تاب ببرید و با برنامه مخصوصی اینپوت لگشو تست کنید، یا از دوستانی که اون مدل رو دارن بخوایین براتون تست کنن.

حتی بنظرم اگر قبلا اهل مانیتور بودید باید موشن بلور رو هم مد نظر قرار بدید و قبل خرید از طریق همون سایت بررسی کنید.

تلویزیون 850 از این جهات یعنی لگ و موشن بلور خیلی خوبه منتهی فعلا لگش 58 هست که خوبه بد نیست و مشکلی پیش نمیاره و حتی اگر روی گیم مود بزارید کیفیت کاهش پیدا نمیکنه اما در آینده قراره اندرویدشو اپدیت کنه و لگ رو باز هم کاهش بده چون فکر میکنم سونی هم به این قضییه ی گیم و لگ و این ها خیلی اهمیت میده و سابقه اش هم اینو نشون داده و جای نگرانی نیست، بنظرم تو اپدیت های بعدی لگش رو به حد استاندارد زیر 40 برسونه انشالا.

آخرین ویرایش:
این تی وی فوق العاده اس، کیفیت تصویرش فرق چندانی با ks9000 نداره اما ارزش خریدش خیلی بیشتره یعنی نسبت به کیفیتش ارزونتر هست.

الان اکثر یوتیوب رو که نگاه کنید این tv رو برای پلی استیشن پرو تهیه کردند چون کیفیت و قیمت عالی و کمترین اینپوت لگ در بین تی وی های 4K HDR داره (20میلی ثانیه!) و اگر سایز بزرگ برام مقدور بود حتما همین مدل رو میگرفتم.

یکی از دوستان اینجا این مدل رو تهیه کردن بنام کاربری abi یا ebi و خیلی راضی هستند میتونید از ایشون بپرسید.

لازم به ذکر هست که این مدل hdr واقعی یعنی hdr 1000 داره یعنی نور استاندارد 1000 نیت برای hdr و به لطف فناوری کوانتوم دات حیطه رنگ وسیعی داره، همینطور اینکه رو دست کنتراستشم نیست.

بنابراین این بهترین مدل از جهت قیمت و کیفیت هست و بنظر من از اکثر لحاظ از بقیه تی وی های 2016 سرتره.

نکته آخر اینکه این مدل مونتاژ ایران هست و من اطلاعی راجع به کیفیت مونتاژ ایرانش ندارم.
منم چون KS8980 صفحش تخته بنظرم بهتر اومد.
سری KS9000 منحنیه و انحناش جالب نیس نمیدونم تخت هم داشت یا نه.

• Like
Reactions: eeeeee
درسته، شما باید قبل خرید حتما اینپوت لگ رو تو سایت های معتبر بررسی مثل rtings بررسی کنید و مدل اصل اون تی وی رو بخرید.

حتی بنظرم اگر قبلا اهل مانیتور بودید باید موشن بلور رو هم مد نظر قرار بدید و قبل خرید از طریق همون سایت بررسی کنید.
راستش تحقیق زیاد کرده بودم گرچه گوله تبلیغاتم خوردم . لامصب تلوزیزنه بزرگم یه حال دیگه میده اما چیکار کنم بعد از اون قضیه دیگه تو خرید تلوزیون میترسم . اخه زورم داره هفت هشت تومن بدی بعد اون چیزی که فکر میکردی نباشه . چون مثل ماشین نیست که بشه با یه کوچولو ضرر ردش کنی بره .

• Like
Reactions: Xenon360

اگه LG 43LF540T یا 43LF540V هم گیرت بیاد اونا هم تو این قیمت خیلی عالین. فکر میکنم حدودای 1300 تا 1500 قیمتشون باشه. من خودم مدل T رو دارم کیفیتش رو با یه تی وی ال جی دیگه که تو خونه داریم که گرفتیم 2900 مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندارن. دلیل قیمت پایینش اینه که از چیزای دیگه مثل Smart بودن یا 3D و کیفیت اسپیکرش زدن و فقط رو کیفیت تصویر کار شده.
تایپک هم با این وضعیت اسمش رو به مشاوره برای خرید TV های بالای پنج میلیون تغییر بدین بهتره چون کسی زیر این قیمت بودجه داشته باشه اینجا راهنمایی دریافت نمیکنه.

راستش تحقیق زیاد کرده بودم گرچه گوله تبلیغاتم خوردم . لامصب تلوزیزنه بزرگم یه حال دیگه میده اما چیکار کنم بعد از اون قضیه دیگه تو خرید تلوزیون میترسم . اخه زورم داره هفت هشت تومن بدی بعد اون چیزی که فکر میکردی نباشه . چون مثل ماشین نیست که بشه با یه کوچولو ضرر ردش کنی بره .

من خودم خیلی سر این لگ و موشن وسواس دارم چون دلم میخواد حدالامکان tv نزدیک مانیتور باشه، این سایت بهترین تی وی های مناسب گیم از جهت موشن و لگ رو که تا زمستون امسال تولید شدند رو دسته بندی کرده، با توجه به بودجه و سایز مورد نظر و دسترسی اون مدل در ایران، یکی رو با خیال راحت انتخاب کنید:

The Best Gaming TVs - Winter 2017: Reviews

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or