دوست عزیز بنظرم با این بودجه مانیتور بگیری بهتره . من الان خودم یه مانیتور bx2485plus سامسونگ دارم که الان 5 ساله دارم ازش استفاده میکنم . کیفیتشم خیلی عالیه گرچه الان دیگه فکر نکنم تو بازار باشه اما مانیتور هایه خیلی خوبی تا 1.5 هست . در کل با این بودجه مانیتور بخری بهتره ، شاید باورت نشه اما خیلی از این تلوزیونایه گرونه بازار اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیستن ، مثلا من خودم تو نخ این بودم که یه suhd 8980 بگیرم خلاصه پولم اماده شد واسه خریدن که دوستمم گفت اونم میخواد یدونه بگیره . من که دیدم اینطوره گفتم بزار اول اون بگیره اگه خوب بود منم میگیرم
. اقا ما رفتیم واسه رفیقم از جمهوری یدونه گرفتیم حدود 6.5 بعدش با کلی ذوق و شوق
اومدیم خونه تا کنسوله مبارک رو بهش وصل کنیم ، بعد وقتی وصل کردیم چنان جوری تو ذوقمون خورد
که نگو ، رفیقم که داشت اشکش در میومد
. اصلا اون چیزی که فکر میکردیم نبود مثلا من gta رو گذاشتم تو دستگاه وقتی یه حرکتی مثل تیر اندازی انجام میدادم تلوزیون نزدیک یک ثانیه بعد نشون میداد یا مثلا تصویر هی کند میشد بعد دوباره روون میشد گرچه با فعال کردن گیم مود بهتر شد اما اون انتظاری که از تلوزیون داشتیم اصلا براورده نشد . خلاصه منم دیدم اینطوریه بیخیال تلوزیون شدم . الانم خیلی دوس دارم یه x850 سونی بگیرم اما باز میترسم ضد حال نخورم
.