خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام
دوستان تو رنج قیمتی ۱۲۰۰ که حتما Full HD باشه چی پیشنهاد می کنید ؟ برند هم فرقی نداره اما اگر از هر کدوم برند های مطرح مثل سونی، ال جی و سامسونگ یه مدل معرفی کنید ممنون میشم.

سلام دوستان خواهشا یکی هم به سوالات ما پاسخ بده ممنون میشم...
از بین دو مدل سونی kdl-40HX800 و kdl-42w670 کدوم بهتره؟؟؟؟
باتوجه به اینکه HX 3بعدی داره و آیا بازی 3بعدی برا ps4 ساخته میشه یا نه؟؟؟
من علاوه بر بازی واسه فیلم نگا کردن هم میخوام و کیفیت فیلم در کدوم بهتره؟؟؟
خواهشا یکی راهنمایی دقیق کنه که بعد پشیمون نشم...
از لحاظ قیمتشون مشکلی ندارم فقط از لحاظ کیفیت کدوم برا بازی و فیلم بهتره

دوستان من یه مدتی رو روی اینکه چه تلوزیونی برای ps4 و یا کلا بازی کردن مناسبه تحقیق کردم و چند مدل رو بدست اوردم
اولش بگم که ااین اطلاعات کاملا عمومی هستن و با یه سرچ ساده و خندن مطالب کمی تخصصصی بدست میاد
برای بازی کردن به تلوزیون هایی احتیاج داریم که نرخ انتقال تصویر بالایی دارند تلوزیون های پلاسما که از این نظر عالی هستن اما یا فول اچ دی نیستن یا اگه باشن قیمتشون خیلی گرونه
پس چاره تلوزیون های led هستن که سرعتشون 200 به بالا و یا در متعادل ترین وضعیت یعنی 400 به بالا باشند
خب حالا اگه بخوایم استفاده از تکنولوژی 3d رو هم ااضافه کنیم و همچنین کیفیت تصویر و کنتراست عالی هم داشته باشیم و قیمت مناسبی هم بابت پرداخت کنیم میرسیم به این دو تا مدل نظر شما چیه؟
la62100 و la66000
اینا بهترین مدل ها برای بازی بودن که بهترین قیمت ها رو هم داشتن

دوستان من یه مدتی رو روی اینکه چه تلوزیونی برای ps4 و یا کلا بازی کردن مناسبه تحقیق کردم و چند مدل رو بدست اوردم
اولش بگم که ااین اطلاعات کاملا عمومی هستن و با یه سرچ ساده و خندن مطالب کمی تخصصصی بدست میاد
برای بازی کردن به تلوزیون هایی احتیاج داریم که نرخ انتقال تصویر بالایی دارند تلوزیون های پلاسما که از این نظر عالی هستن اما یا فول اچ دی نیستن یا اگه باشن قیمتشون خیلی گرونه
پس چاره تلوزیون های led هستن که سرعتشون 200 به بالا و یا در متعادل ترین وضعیت یعنی 400 به بالا باشند
خب حالا اگه بخوایم استفاده از تکنولوژی 3d رو هم ااضافه کنیم و همچنین کیفیت تصویر و کنتراست عالی هم داشته باشیم و قیمت مناسبی هم بابت پرداخت کنیم میرسیم به این دو تا مدل نظر شما چیه؟
la62100 و la66000
اینا بهترین مدل ها برای بازی بودن که بهترین قیمت ها رو هم داشتن
2 تا تلویزیونی ک گفتید خوبن
ولی واسه ps4 سونی w804 بهترین گزینه توی این رنج قیمت هست
سامسونگ f6850 هم از این دو مدلی که گفتید کیفیت تصویر بهتری داره

سلام دوستان ممنون میشم اگه مه کمک کنن
میخواستم یه تلویزیون تا حداکثر پنج میلیون تومن بخرم حالا تونستم تو این رنج 46 اینچ f8880 سامسونگ رو پیدا کنم به نظرتون خوب؟
چون هم واسه گیم میخوام هم بیشتر واسه منزل
اگه میشه راهنمایی کنین بگین خوب یا نه و اگه نیست چرا و چی بگیرم

سلام دوستان ممنون میشم اگه مه کمک کنن
میخواستم یه تلویزیون تا حداکثر پنج میلیون تومن بخرم حالا تونستم تو این رنج 46 اینچ f8880 سامسونگ رو پیدا کنم به نظرتون خوب؟
چون هم واسه گیم میخوام هم بیشتر واسه منزل
اگه میشه راهنمایی کنین بگین خوب یا نه و اگه نیست چرا و چی بگیرم
داداش فوق العادس این tv
تو خریدش شک نکن
کیفیت تصویر عالی
صداشم که عالیه
کیت ارتقاع سخت افزاری هم که ساپورت میکنه
انواع و اقسام فرمت های تصویری و زیرنویس فارسی هم که پخش میکنه
کلا محشره خیالت راحت

2 تا تلویزیونی ک گفتید خوبن
ولی واسه ps4 سونی w804 بهترین گزینه توی این رنج قیمت هست
سامسونگ f6850 هم از این دو مدلی که گفتید کیفیت تصویر بهتری داره
بدون هیچ شکی تلوزیون هایی که گفتی بهتر هستن اما به طرز قابل توجهی گرونتر هم هستن نظر من رو قیمت مناسب هم هست که اینا بهترن وگرنه اگه بخوایم بهترین تلوزیون رو معرفی کنیم f8880 سامسونگ رو بخرید و دیگه لازم نیست فکر کنی چی بهتره چون بهترین رو خریدی

دوستان من تازه چند تا فیلم بلوری گرفتم با تلویزیونم . نمیدونم چرا زیاد 3d نمیبینم :دی یعنی تصاویر عمق سه بعدیه خیلی زیادی ندارن و تو صحنه های سریع هم که همه چیز در هم ور هم میشه . سر درد هم میشم . تنظیمات تلویزیون رو هم تغییر دادم ولی فرقی نمیکنه . میخوام ببینم مشکل از منه یا کلا این تکنولوژیه 3d قر و قوضه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or