amin_irt
کاربر سایت
پیشنهاد میکنم بجای اون مدل سراغ w600 بری که هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیت خوب.فقط سه بعدی نداره...چرا؟؟
خیلیم گرونه
سلام
نیاز به راهنماییتون دارم در حد لالیگا !!! سونی W 804 یا سامسونگ F8880 !! سونی 47 سامسونگ 46 اینچ . اگه ممکنه دلایلتون رو هم بگین
2 تا تلویزیونی ک گفتید خوبندوستان من یه مدتی رو روی اینکه چه تلوزیونی برای ps4 و یا کلا بازی کردن مناسبه تحقیق کردم و چند مدل رو بدست اوردم
اولش بگم که ااین اطلاعات کاملا عمومی هستن و با یه سرچ ساده و خندن مطالب کمی تخصصصی بدست میاد
برای بازی کردن به تلوزیون هایی احتیاج داریم که نرخ انتقال تصویر بالایی دارند تلوزیون های پلاسما که از این نظر عالی هستن اما یا فول اچ دی نیستن یا اگه باشن قیمتشون خیلی گرونه
پس چاره تلوزیون های led هستن که سرعتشون 200 به بالا و یا در متعادل ترین وضعیت یعنی 400 به بالا باشند
خب حالا اگه بخوایم استفاده از تکنولوژی 3d رو هم ااضافه کنیم و همچنین کیفیت تصویر و کنتراست عالی هم داشته باشیم و قیمت مناسبی هم بابت پرداخت کنیم میرسیم به این دو تا مدل نظر شما چیه؟
la62100 و la66000
اینا بهترین مدل ها برای بازی بودن که بهترین قیمت ها رو هم داشتن
سلامسلام
میخواستم بدوم lg 32la62100 قابلیت dual play داره؟؟ لطفا جواب بدبن
داداش فوق العادس این tvسلام دوستان ممنون میشم اگه مه کمک کنن
میخواستم یه تلویزیون تا حداکثر پنج میلیون تومن بخرم حالا تونستم تو این رنج 46 اینچ f8880 سامسونگ رو پیدا کنم به نظرتون خوب؟
چون هم واسه گیم میخوام هم بیشتر واسه منزل
اگه میشه راهنمایی کنین بگین خوب یا نه و اگه نیست چرا و چی بگیرم
بدون هیچ شکی تلوزیون هایی که گفتی بهتر هستن اما به طرز قابل توجهی گرونتر هم هستن نظر من رو قیمت مناسب هم هست که اینا بهترن وگرنه اگه بخوایم بهترین تلوزیون رو معرفی کنیم f8880 سامسونگ رو بخرید و دیگه لازم نیست فکر کنی چی بهتره چون بهترین رو خریدی2 تا تلویزیونی ک گفتید خوبن
ولی واسه ps4 سونی w804 بهترین گزینه توی این رنج قیمت هست
سامسونگ f6850 هم از این دو مدلی که گفتید کیفیت تصویر بهتری داره