Captain176
کاربر سایت
دوستان یه TV که LED + Smart + 3D داشته باشه میخوام با بودجه سه سه و خورده ای
فقط هم ال جی یا سامسونگ
چی بگریم خوبه؟ بیشتر برا PS4 میخوام
فقط هم ال جی یا سامسونگ
من یه LG LM66100 با اندازه 47 دارم پارسال خریدم 3400 . خیلی خوبه . هم زیباست هم خنک . سیستم 3D هم پسیو هست که بهتره واسه من و شما . اینم بگم من قبلا سامسونگ سری 7 داشتم . اونم خوب بود ولی این بهتره علی الخصوص سیستم سه بعدیش . از نظر اپدیت هم خوبه زود به زود واسش اپدیت میاددوستان یه TV که LED + Smart + 3D داشته باشه میخوام با بودجه سه سه و خورده ای
فقط هم ال جی یا سامسونگ
سری 7 و 8 ال جی ؟ مگه داریم : ببین الان تلویزیون ها همشون خبلی خوبن تقریبا فرقاشون رو نمیشه دید . همین ال جی که من دارم اینقد خوب هست که اصلا کمبودی حس نمیشه . 1080 پیکسل با 120 هرتز واقعی رو بابای Ps4 هم نمیتونه تصویر بده که این TV ها نتونن نشون بدن . خلاصه بگم هر تلویزیون 3 تومنی بگیری تصویر فوق العاده ای داری .منم بیشتر نظرم رو lg هست
بعد این سری 6 تا سری 7 و 8 ال جی تفاوتاش چیه؟ تو سری های متفاوت کیفیت تصویر هم فرق میکنه؟
و اینکه با صبر کردن قیمت سری 7 و 8 ممکنه بیاد پایین؟
سلام عزیزان
اگه میشه بین سونی w904 و w900 و سامسونگ es7750 و es6980 و f8880 بهترین مدل را بهم معرفی کنید با ذکر قیمت .ترجیحا 55 اینچ میخوام باشه چون فقط و فقط واسه بازی و اتصال به ps4 میخوام .در ضمن من الآن یه سامسونگ سری 4 و 32 اینچ دارم به نظر شما دوستان 55 اینچ برام بهتره یا 46 اینچ؟
ممنون میشم خیلی تخصصی و حرفه ایی راهنماییم کنین چون خیلی کیفیت برام مهمه
تشکر از همه اساتید
اول که اگه فقط واسه بازی کردن میخوای و فاصلت با تلویزیون تا 3 متر هست یه 46 اینچ بگیر چون تراکم پیکسلی بیشتر داره هزینتم نصف میشه . تو 55 اینچ پیکسلا معلوم میشن مگه فاصلت بیشتر از 3 متر باشه .سلام عزیزان
جواب منا یادتون رفت بدید صفحه قیل پرسیدم لطفا کمک کنید در صدد خریدم
ممنون
همونطور که دوستمون هم گفت همه مدل هایی که گفتی عالی هستنسلام عزیزان
جواب منا یادتون رفت بدید صفحه قیل پرسیدم لطفا کمک کنید در صدد خریدم
ممنون
بگیر شک نکن .ایراداش اینه که پایش قابل تنظیم نیست و اینکه کیفیت رنگ هاش مثل مونیتور های پنل IPS کره ای نیست ولی برای گیم از اونها خیلی بهتره. به نظرم سرااغ IPS های ال جی و بقیه کره ای ها نرو.دوستان اگه ممکنه جواب منم بدین .
سلامهمونطور که دوستمون هم گفت همه مدل هایی که گفتی عالی هستن
ولی شما انتخاب اولت سونی w904 باشه و بعد f8880 سامسونگ
در ضمن w900 و w904 ی مدل هستن و فقط منتاژ بازار های مختلف و به همین دلیل اسم عددیشون فرق داره
ولی شما w904 رو پیدا کنی بهتره چون منتاژ مالزی هست
کیفیت تصویر w904 ی مقدار بهتر از f8880 سامسونگ ولی هردو فوق العاده هستن
در ضمن واسه سایز هم 46 کافیه
هر دوشون edge led هستن با تکنولوژی micro diming.من خودم این مدل رو دارم.اگر سوالی داشتی در خدمتمسلام
ممنون از تمامی عزیزان که بنده را راهنمایی کردن تصمیم بنده بر این شد که SONY W904 را بخرم البته سایز 46 اینچش را چون فاصلم با TV بخاطر ضعیف بودن چشمام همیشه کمتر از 2 متره و این اندازه بنظرخودم و گفته دوستان فکر کنم مناسبتر باشه.یه سوال : این پنلی که واسه سونی زده LCD و برای سامسونگ F8880 زده LED منظورش چیه؟ منظور همون قاب دور TV هست؟
تشکر از همه عزیزانی که بنده را راهنمایی کردن.
موفق باشید
در مورد اون مدل سامسونگ اطلاع ندارم که پنلش چی هست ولی اوم مدل W800 رو برای گیم زیاد پیشنهاد نمیکنند به خاطر اینکه پنلش IPS هستش در حالی که سری 900 و 600 سونی پنل هاش VA هستند و برای گیم مناسب تر.سلام
نیاز به راهنماییتون دارم در حد لالیگا !!! سونی W 804 یا سامسونگ F8880 !! سونی 47 سامسونگ 46 اینچ . اگه ممکنه دلایلتون رو هم بگین
زیاد جالب نیست میگن خرابی زیاد دارهیه مانیتورهایی خود سونی زده بود چند وقت پیش فک کنم سه بعدی هم بودن اونا چطورن؟؟
PlayStation 3D display
اسمش باید این باشه
قیمت و اینکه اگه داشتید یا میشناسید یه اطلاعات بدید ازش
برای ps4 بیشتر مد نظر هستش