خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سامسونگ ks9995 و سونی x930d هر دو تصویرشون عالیه.اگر برای گیم میخوای سامسونگ رو بردار چون اینپوت لگ بسیار پایینی داره
سونی x850d هم از دو مدل بالا کیفیتش پایین تره
ممنون از پاسختون
قبلا هم صحبت شده گفتم بیشتر برای شبکه های ایران میخوام و اولویتم اینه
بعد برای گیم

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

دوست عزیز شما اینجا برو مدلایی که مد نظرت رو انتخاب کن. کنار هم میاره. توضیحاتشم بخون. (ks9995 مدل معادل Ks9500 رو انتخاب کن)

TV Side-by-Side Comparison Tool

به صورت گذرا نیگا کردم ks9995 و x930d نسبت به x850d پیشرفته تر و همین طور گرون ترن. (تقریبا 3 میلیون) اگه محدودیت بودجه ندارید ks9995 و x930d هر 2 تلویزیون بسیار عالی هستند. اما قیمت x850 بسیار خوب و تلویزیون عالیه . اینجا خیلی از بچه ها دارن این تلوزیون رو و بسیار راضی هستند.
ممنون از شما
است مقایسه رو توی rtings انجام دادم و دیدم
ولی از اونجایی که تست نکردم این مدل ها رو،هنوز نتونستم نتیجه ای بگیرم
بودجه هم مهمه ولی چون معمولا تلویزیون 6 سال یه بار میخرم سعی میکنم هزینه کنم

Last edited by a moderator:
ممنون از پاسختون
قبلا هم صحبت شده گفتم بیشتر برای شبکه های ایران میخوام و اولویتم اینه
بعد برای گیم

اگر برای شبکه های ایرانی میخوای سونی رو بردار چون موتور پردازش ارتقا تصویرش بسیار عالیه

داداش روش نصب چیزشکن رو میگی؟
منم برای یوتیوب میخوام

آره. یه فایل منیجر نصب کن. مثل Es. چیزشکن مثل س.ا.ی.ف.و.ن رو APK دانلود کن بزن تو فلش. تیک unknown sources رو از ستینگ قسمت security بزن. بعد با فایل منیجر برو نصب کن apk رو . فقط یه مشکل که بود آیکون برنامه رو home screen نیاورد. باید از طریق منو app اجراش کنی. و تمام. وصل می شه.

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
ممنون از شما
است مقایسه رو توی rtings انجام دادم و دیدم
ولی از اونجایی که تست نکردم این مدل ها رو،هنوز نتونستم نتیجه ای بگیرم
بودجه هم مهمه ولی چون معمولا تلویزیون 6 سال یه بار میخرم سعی میکنم هزینه کنم

اگر برای شبکه های ایرانی میخوای سونی رو بردار چون موتور پردازش ارتقا تصویرش بسیار عالیه

من واقعیت با Tv دیگه کار نکردم. ولی زیاد با ps3 بازی می کنم. Upscalerـش واقعا خوبه. تصویر خیلی شارپ و عالی می شه. انگار نه انگار تصویر 720pـه.

آره. یه فایل منیجر نصب کن. مثل Es. چیزشکن مثل س.ا.ی.ف.و.ن رو APK دانلود کن بزن تو فلش. تیک unknown sources رو از ستینگ قسمت security بزن. بعد با فایل منیجر برو نصب کن apk رو . فقط یه مشکل که بود آیکون برنامه رو home screen نیاورد. باید از طریق منو app اجراش کنی. و تمام. وصل می شه.
داداش ممنون از توضیح کاملت..
الان با این روش میشه نرم افزار و بازیهای دیگه هم نصب کرد؟
اگه بشه که دیگه عالیه.فکر کنم حدود ۸ گیگ فضا داره تی وی

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

• Like
Reactions: golbehi
داداش ممنون از توضیح کاملت..
الان با این روش میشه نرم افزار و بازیهای دیگه هم نصب کرد؟
اگه بشه که دیگه عالیه.فکر کنم حدود ۸ گیگ فضا داره تی وی

فک می کنم همه Apk های اندروید رو بشه نصب کرد. فقط مشکل کنترل هست که یه مقدار سخته. کاش کنترل رو هم سونی اسمارت میزد.

دوست عزیزمون کاملا درست فرمایش کردن..
سونی تو زمینه آپ اسکیل عالی عمل کرده.
من خودم از تصویر شبکه های ایرانی خیلی راضی هستم و اصلا مشکلی توشون نمیبینم

• Like
Reactions: golbehi
ماشالا بحث های دوستان همگی بالای ۴ ۵ میلیونه
لطفن یه کیس مناسب با بودجه ۱.۵ میلیون هم بما فقیر فقرا معرفی کنید :دی
اصلن نمیدونم TV باید بگیرم یا مانیتور
بهترین چیز با این بودجه از نظرتون چیه؟

لطفن یه کیس مناسب با بودجه ۱.۵ میلیون هم بما فقیر فقرا معرفی کنید :D

غم به دلت راه نده داداش
من که آرزومه همه کاربرای اینجا oled داشته باشن ولی خب دیگه دست من و شما نیست و باید ساخت
با 1.5 هم میتونی مانیتور بخری و هم تلویزیون
ولی من اگر به جای شما بودم همون مانیتور رو انتخاب میکردم
و در اولویت دوم هم تلویزیون انتخاب میکردم مثلا مدل sony w650d که البته کمی باید به بودجتون اضافه کنید
ولی برای مانیتور میتونید یه مدل 27 اینچ بخرید و لذت ببرید مثل خود بنده و مدلی هم که پیشنهاد میدم مدل S27D590 یا S27D390 هست / البته از برند بنکیو هم داریم م اگر بخواین پیشنهاد میدم خدمتتون

لطفن یه کیس مناسب با بودجه ۱.۵ میلیون هم بما فقیر فقرا معرفی کنید :دی

اگه عجله نداري من w804 42 دارم ميخام يه 4k بگيرم اينو بايد بفروشم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینم عکس از تصویر شبکه ۳ در تی وی sony x850d..دوستان میتونن کیفیت آپ اسکیل تی وی رو ببینن..ببخشید یک مقدار حجم عکس بالاست.
5e2ee75934cfd7c9f8ef3989dcd78e10.jpg

من واقعیت با Tv دیگه کار نکردم. ولی زیاد با ps3 بازی می کنم. Upscalerـش واقعا خوبه. تصویر خیلی شارپ و عالی می شه. انگار نه انگار تصویر 720pـه.

مبارکتون باشه داداش، این تی وی هیچی کم نداره، از کنتراست و رنگ بگیر تا موشن بلور و اینپوت لگ(به احتمال قوی با اندروید 7 لگش پایینترهم میاد).اینم نقدTV شما، از لحاظ کنتراست، HDR و... که شاید براتون جالب باشه:

عجیبه من تعریفای خوبی از اجرای PS3 روی تلویزیون 4K نشنیده بودم، خودم خیلی علاقمند هستم که عناوین PS3 رو روش برم. میتونید بگید کدوم بازیارو رفتید و یا عکسشو برامون بزارید؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hercule-poirot
اینم عکس از sony 43x8000d یا همون 800d کلا برای هر منطقه ای با یک اسم ریلیر کرده سونی با توجه به اینکه مدل که الان در بازر پیدا میشه مدل ساخت مالزی هستش 8000d که واقعا کیفیت ساختش عالی هستش از همه نظر چه از نظر HDR چه از نظر 4k واقعا کیفیت تصویر عالی هستش فقط بعد از تهیه TV اون حتما آپدیت کنید چون یکم با اینترنت چرت کشور ما در بخش منو ها یکم حالت فریز ثانیه ای بهش دست میده اما بعد آپدیت مشکلش حل میشه بعدشم میتونین از نرم افزار video & tv sideView استفاده کنید بر روی موبایل برای کنترل TV در صورتی که هر دوتا بر روی یک مودم وایرلس باشن از امکانات عالی نرم افزار میتونین استفاده کنید که واقعا عالی هستش من دیگه کنترل خود TV استفاده نمیکنم خود موبایل کیبورد میشه موس میشه همچی با توجه به نیازتون نرم افزار به کمکتون میاد تا بتونین بدون دردسر با TV ارتباط برقرار کنید .

اینم عکس از sony 43x8000d یا همون 800d کلا برای هر منطقه ای با یک اسم ریلیر کرده سونی با توجه به اینکه مدل که الان در بازر پیدا میشه مدل ساخت مالزی هستش 8000d که واقعا کیفیت ساختش عالی هستش از همه نظر چه از نظر HDR چه از نظر 4k واقعا کیفیت تصویر عالی هستش فقط بعد از تهیه TV اون حتما آپدیت کنید چون یکم با اینترنت چرت کشور ما در بخش منو ها یکم حالت فریز ثانیه ای بهش دست میده اما بعد آپدیت مشکلش حل میشه بعدشم میتونین از نرم افزار video & tv sideView استفاده کنید بر روی موبایل برای کنترل TV در صورتی که هر دوتا بر روی یک مودم وایرلس باشن از امکانات عالی نرم افزار میتونین استفاده کنید که واقعا عالی هستش من دیگه کنترل خود TV استفاده نمیکنم خود موبایل کیبورد میشه موس میشه همچی با توجه به نیازتون نرم افزار به کمکتون میاد تا بتونین بدون دردسر با TV ارتباط برقرار کنید .

به به عجب میکسی کردین شما
تلویزیون سونی در کنار کنسول سونی پرو و هدست RAZER که اگر اشتباه نکنم مدل قدرتمند TIAMAT 2.2 باشه دیگه نفس آدمو میگیره
بسیار زیبا

سلام نظرتون درباره puk 4900 فیلیپس چی هشت ؟ برای pro میخوام بگیرم یه TV 4k خوب تا 2500 میگین واسه pro و اینکه این فیلیپس خوبه؟
سلام
دوست بزرگوارم تلویزیونهای فیلیپس همگی محصولات خوب و باکیفیتی هستند
ولی سری 4 این تلویزیونها شاید نتونه اون نیاز شمارو برآورده کنه و پیشنهادم اینه که حداقل از سری 6 این برند انتخاب کنید

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: vivanred

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or