دوست عزیز از 10 چند میدید به تلویزیونتون؟
میشه توضیحات کاملی در مورد امکانات و مواردی که تا حالا دیدید و چندتا عکس از شبکه های sd ایران بگیرید؟
با تشکر
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دست شما درد نکنه،سپاس ولی بازم تو همین عکس ها به نظرم شبکه های SD کیفیت خوبی دارند یا حداقل رنگ خوبی دارندراستش هنوز اونطوری که باید نتونستم با تلوزیون کار کنم منظورم تنظیمات تلوزیون هست.
نکته مهمی که برای شروع کار با این تلوزیون باید در نظر گرفت اینه که تنظیمات پیش فرض این دستگاه باعث شده که تصویر پیش فرض به شدت افتضاح به نظر برسه برای خرید اول به چند تا فروشگاه سر زدم اما متاسفانه دستگاه هایی که برای نمایش گذاشته بودن کانفیگ نشده بودن و کیفیتشون به مراتب پائین تر از تلوزیون های رقبا به نظر می رسید. اما دلم رو به دریا زدم و یه X8500 D گرفتم.
نکته مهم و کلیدی ماجرا اینه که تصاویر SD اصلا چنگی به دل نمی زنن و به نظرم تلوزیون قبلیم(فارغ از بحث رزولوشن) که سامسونگ 7770 بود شبکه های خودمون رو بهتر نشون می داد (البته با توجه به کیفیت تصاویر دریافتی قابل توجیه هست) به نظرم بحثی که دوستان در مورد ارتقاء تصاویر SD مطرح کردن خیلی تو این تلوزیون ملموس نیست به عکسهای زیر توجه کنید:
برادر از بابت رنگ و زيبايي تصاوير توي X850D هيچ نگراني نداشته باش كه بسيار چشم نواز هست ...دست شما درد نکنه،سپاس ولی بازم تو همین عکس ها به نظرم شبکه های SD کیفیت خوبی دارند یا حداقل رنگ خوبی دارند
مبارکت باشه.انتخاب خیلی خوبی کردیخب x800d من هم رسید.
بی اغراق می گم دوستان. موهای بدنم سیخ شد. واس من که یه LCD قدیمی داشتم واقعا افزایش کیفیت چشم گیره.
FFXV با HDR اصلا یه دنیای دیگس. مخصوصا وقتی به خورشید نیگا میکنه نور چشمو می زنه خیلی کیف کردم . فیفا هم تو رزلوشن نیتیو 4k اجرا می شه تو نمای های نزدیک کاملا مشخصه.
بازی های PRO رو کم کم دارم امتحان می کنم. ولی در کل از خریدم خیلی راضیم.
مبارکت باشه.انتخاب خیلی خوبی کردی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
داداش طبق تجربه یک ماهه بنده از این تی وی :دوستان آگه در تنظیمات تلوزیون x8500d تجربه ای دارید لطف کنید برای بقیه هم اعلام کنید
تلويزيون قديمي تون چه مدلي بود؟خب x800d من هم رسید.
بی اغراق می گم دوستان. موهای بدنم سیخ شد. واس من که یه LCD قدیمی داشتم واقعا افزایش کیفیت چشم گیره.
FFXV با HDR اصلا یه دنیای دیگس. مخصوصا وقتی به خورشید نیگا میکنه نور چشمو می زنه خیلی کیف کردم . فیفا هم تو رزلوشن نیتیو 4k اجرا می شه تو نمای های نزدیک کاملا مشخصه.
بازی های PRO رو کم کم دارم امتحان می کنم. ولی در کل از خریدم خیلی راضیم.
تلويزيون قديمي تون چه مدلي بود؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان و اساتید عزیزبا عرض پوزش از همه دوستان
من توی انتخاب x930 و ks9500(ks9995 ) موندم
خواهشمندم هرچی ریویو و نکته و تجربه دارید توضیح بدید
با تشکر
سامسونگ ks9995 و سونی x930d هر دو تصویرشون عالیه.اگر برای گیم میخوای سامسونگ رو بردار چون اینپوت لگ بسیار پایینی دارهدوستان و اساتید عزیز
منو دریابید
سامسونگ ks9995 دربرابر x850d یا x930d
دوستان و اساتید عزیز
منو دریابید
سامسونگ ks9995 دربرابر x850d یا x930d
داداش روش نصب چیزشکن رو میگی؟LG 47LG53FR
تقریبا واس 7-8 سال پیش. رنگاش اصلا جالب نبود و برایتنس و کنتراست کمی داشت.
======================================================
یه عزیزی پرسیده بود امکانش هست که رو TV چیز شکن نصب کرد. خواستم اطلاع بدم به راحتی دیروز من فعال کردم رو TV و چندتا ویدیو از تیوب دیدم.