خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
من که دیگه زبونم مو در آورد از بس توضیح دادم این قضیه Refresh Rate رو . میتونید با کمی سرچ تو اینترنت واقعیت رو متوجه بشید یا میتونید سرچ نکنید و حرف های شرکت های سازنده تلوزیون رو باور کنید . انتخاب با شماست .
Android Box فیلم 3d و حتی Iso فیلم بلوری هم میتونه پخش کنه . MKV که چیزی نیست :دی حتی متیونه براتون سرچ کنه خودش زیرنویس فارسی رو پیدا کنه . بعضی مدل ها حتی فونت و رنگ زیرنویس رو هم عوض میکنن .

برادر من چرا شاکی میشی ؟ :))
خب عزیزم من که همه ۵۲ صفحه رو که اینجا نبودم که تک تک پست های شما رو مطالعه کرده باشم حالا اگه پست خاصی بوده و یادت هست بگو حتما میخونم !
در مورد Refresh Rate هم باور کن جست و جو کردم !!! یه چیزایی ازش فهمیدم ولی آخرش متوجه نشدم این همون "سرعت انطباق تصویر" هستش که به نظر میرسه یکی هستن پس در این صورت به نظر شما تو کاتالوگ شرکت سامسونگ رسما دروغ نوشته دستش درد نکنه البته بار اولشم نیست :))

بگذریم در مورد این Android Box یه لینکی چیزی دارید در این مورد توضیحاتی داشته باشه ببینیم چی هستش ؟ چون اصلا چیزی در موردش نمیدونم یه اطلاعات کلی بهم بدید ممنون میشم.

خب عزیزم من که همه ۵۲ صفحه رو که اینجا نبودم که تک تک پست های شما رو مطالعه کرده باشم حالا اگه پست خاصی بوده و یادت هست بگو حتما میخونم !
در مورد Refresh Rate هم باور کن جست و جو کردم !!! یه چیزایی ازش فهمیدم ولی آخرش متوجه نشدم این همون "سرعت انطباق تصویر" هستش که به نظر میرسه یکی هستن پس در این صورت به نظر شما تو کاتالوگ شرکت سامسونگ رسما دروغ نوشته دستش درد نکنه البته بار اولشم نیست :))

بگذریم در مورد این Android Box یه لینکی چیزی دارید در این مورد توضیحاتی داشته باشه ببینیم چی هستش ؟ چون اصلا چیزی در موردش نمیدونم یه اطلاعات کلی بهم بدید ممنون میشم.
بدون شرح ... :دی
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام کسی میدونه سامسونگ ua40f5000با un40f5000 فرقی داره؟
اینپوت لگ برای ua40f5000 چنده؟
توی سایت displaylag مدل un بود و UA نداشت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یا مدل دیگ سامسونگ 40اینچ دیگه ای هم معرفی کنید ممنون میشم...
فرق un با UA چیه؟

- - -ویرایش - - -

ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق un با UA چیه؟

تهران نوین تک

ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق un با UA چیه؟

- - -ویرایش - - -

ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق un با UA چیه؟

مدل un : آمریکای شمالی
مدل ua : آسیا و استرالیا
مدل ue : اروپا
از اونجایی که نیازهای تلویزیون تو هر منطقه فرق میکنه مثله برق،ایستگاه مخابراتی تلویزیونی،این مدل ها تعبیه شده...

آخرین ویرایش:
دوستان LED های هوشمند سری ۷ و ۸ سامسونگ میتونن زیرنویس SRT اجرا کنن ؟ :دی

اگه فایل به صورت جداگانه باشه کار نمیکنه،ولی اگه فایل رو به ویدیو بچسبونی کار میکنه،اگه مشکلی هم داشت یعنی فونت اجق وجق شد،یه نرم افزاری هست الان یادم نیست،سرچ کن نرم افزار samsung subtitle fixer،یا معادل فارسیشو،که برات یه srt جدید میسازه و اونو با نرم افزار mkv tool به فیلم بچسبون(نرم افزار سریعی هست و از cpu زیاد استفاده نمیکنه)
ولی srt رو به عنوان فایل جدا یا اینکه اتومات بخواد بزاره رو فیلم،نمیشه...
یه نکته :فرقی بین سری ٧ و ٨ زیاد نیست،تفاوتشون تو اینه که سری ٨ نسخه ارتقا داده شده ی سری هفته...

آخرین ویرایش:
اگه فایل به صورت جداگانه باشه کار نمیکنه،ولی اگه فایل رو به ویدیو بچسبونی کار میکنه،اگه مشکلی هم داشت یعنی فونت اجق وجق شد،یه نرم افزاری هست الان یادم نیست،سرچ کن نرم افزار samsung subtitle fixer،یا معادل فارسیشو،که برات یه srt جدید میسازه و اونو با نرم افزار mkv tool به فیلم بچسبون(نرم افزار سریعی هست و از cpu زیاد استفاده نمیکنه)
ولی srt رو به عنوان فایل جدا یا اینکه اتومات بخواد بزاره رو فیلم،نمیشه...
یه نکته :فرقی بین سری ٧ و ٨ زیاد نیست،تفاوتشون تو اینه که سری ٨ نسخه ارتقا داده شده ی سری هفته...
عزیز لازم نیست زیرنویس رو با mkv tool بچسبونی.فقط اسم فیلم رو با زیرنویسش یکی کن بزار کنار هم.

بچه ها من پلاسما پانا سونیک 50 اینچ دارم.این لینک مشخصاتشه.برای اجرای بازیا مثل kz:sf که 1080p اجرا میشن مشکلی دارم؟برای ps3 بعضی بازیارو مثل kombat روی 1080p اجرا میکرد.full hd نیستش.
توی ستینگ منوی خود ps3 ببین میتونی روی 1080 بزاری.البته بعید میدونم چون اچ دی ردی هست.منم اسکارلت37 الجی داشتم روی 1080p تصویر نمیداد.برای ps3 مشکلی نداری.720 بهترم هست واسه بازیها.تازه 1080i هم میتونی اسستفاده کنی.ولی قطعا واسه ps4 به مشکل بر میخوری.

عزیز لازم نیست زیرنویس رو با mkv tool بچسبونی.فقط اسم فیلم رو با زیرنویسش یکی کن بزار کنار هم.

جدی میگی؟!!
ای بابا،الکی اسکل شده بودم!:D ممنون
راستی ضرر کردم ۵۵٠ تومن بابت تلویزیون،ای کاش گوش کرده بودم بهت حسین صبر میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or