سلام دوستان
من میخوام یه LED TV بخرم که یه تاپیک جدا براش زدم حالا پستش رو اینجا هم میذارم چون بالاخره PS4 هم گرفتم از این جهت هم نیاز میشه
من میخوام یه LED TV بخرم که یه تاپیک جدا براش زدم حالا پستش رو اینجا هم میذارم چون بالاخره PS4 هم گرفتم از این جهت هم نیاز میشه
سلام دوستان
قصد خرید یک LED TV از برند Samsung یا Daewoo رو دارم حالا چند تا سوال دارم اگه کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه !
اول اینکه بگم گزینه های اصلی تو برند سامسونگ سری ۷ و ۸ یعنی مدل های F8880 و F7770 هستش (۴۶ اینچی!)
یکی از تفاوت این دو نسل سرعت انطباق تصویر هستش که سری ۷ 800Hz و سری ۸ 1000Hz هستش ! حالا برام سوال شده که این فاکتور چی هست و چقدر تاثیر داره ؟
گزینه دوم هم مدل آندرویدی Daewoo هستش که میشه همون E8008 (مدل ۴۷ اینچی!)
دلیل اینکه این گزینه هم توجه منو به خودش جلب کرده قابلیت Multi Screen هستش که مثل اینکه اجازه میده تصویر از PC به صورت بی سیم انتقال داده بشه به TV که این قابلیت برام بسیار بسیار حیاتی هستش چون فاصله PC و TV خیلی زیاده و واقعا هیچ ایده ای نداشتم که چطوری میخوام بهم وصلشون کنم تا تو کاتالوگ شرکت دوو این قابلیت رو دیدم
اما چیزی که نگرانم میکه قابلیت انطباق 400Hz این مدل هستش که اصلا نمیدونم این همه فاصله تا مدل های سامسونگ مهم هست یا نه !
حالا کلا این سری ۷ و ۸ سامسونگ قابلیتی دارن که بشه PC رو از یه فاصله ای به TV وصل کرد یا نه ؟
کلا هر چقدر میتونید بینهایت ممنون میشم کمکم کنید چون در این رابطه اصلا اطلاعات کاملی ندارم.