خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستان
من میخوام یه LED TV بخرم که یه تاپیک جدا براش زدم حالا پستش رو اینجا هم میذارم چون بالاخره PS4 هم گرفتم از این جهت هم نیاز میشه :دی

سلام دوستان
قصد خرید یک LED TV از برند Samsung یا Daewoo رو دارم حالا چند تا سوال دارم اگه کسی میتونه ممنون میشم کمک کنه !

اول اینکه بگم گزینه های اصلی تو برند سامسونگ سری ۷ و ۸ یعنی مدل های F8880 و F7770 هستش (۴۶ اینچی!)‌
یکی از تفاوت این دو نسل سرعت انطباق تصویر هستش که سری ۷ 800Hz و سری ۸ 1000Hz هستش !‌ حالا برام سوال شده که این فاکتور چی هست و چقدر تاثیر داره ؟

گزینه دوم هم مدل آندرویدی Daewoo هستش که میشه همون E8008 (مدل ۴۷ اینچی!)
دلیل اینکه این گزینه هم توجه منو به خودش جلب کرده قابلیت Multi Screen هستش که مثل اینکه اجازه میده تصویر از PC به صورت بی سیم انتقال داده بشه به TV که این قابلیت برام بسیار بسیار حیاتی هستش چون فاصله PC و TV خیلی زیاده و واقعا هیچ ایده ای نداشتم که چطوری میخوام بهم وصلشون کنم تا تو کاتالوگ شرکت دوو این قابلیت رو دیدم

اما چیزی که نگرانم میکه قابلیت انطباق 400Hz این مدل هستش که اصلا نمیدونم این همه فاصله تا مدل های سامسونگ مهم هست یا نه !

حالا کلا این سری ۷ و ۸ سامسونگ قابلیتی دارن که بشه PC رو از یه فاصله ای به TV وصل کرد یا نه ؟
کلا هر چقدر میتونید بینهایت ممنون میشم کمکم کنید چون در این رابطه اصلا اطلاعات کاملی ندارم.

سلام دوستان
من میخوام یه LED TV بخرم که یه تاپیک جدا براش زدم حالا پستش رو اینجا هم میذارم چون بالاخره PS4 هم گرفتم از این جهت هم نیاز میشه :دی
من برادرم یه مدل از سامسونگ داره فک کنم سری ۶ که میزان انطباق تصویرش ۴٠٠ هرتز بود،من تفاوتی بین ۴٠٠ و ١٠٠٠ هرتز حس نکردم

از نظر کیفیت سری ٧ و ٨ خیلی شبیه به همن و اصن تفاوتشو متوجه نمیشی...

والا من همچین گزینه ای که بشه بی سیم تصویر رو انتقال بده ندیدم و تو دفترچش ننوشته...

سلام دوستان
الان دیر وقته و حس تایپ ندارم ولی به صورت مختصر و بدون وارد شدن به بحث فنی میگم :
رفرش ریت تاثیری رو بازی کردن نداره . 800 هرتز و اینا نداریم رو LED و این رفرش ریت مال تلویزیون های پلاسما هستش . ( F8000 مثلا 240 هرتز هست . مدل های سری 7 هم فکر میکنم همین باشن . شاید یکی دو مدلشون 120 باشن )
Daewoo نخرید . اگر میخواید از PC ببینید رو تلویزیون یک Media HD Player یا Android Box بخرید با قیمت تقریبی حد اقل 400 هزار تومن .
فکر میکنم Smart TV های سامسونگ میتونن اینکار رو بکنن . میتونید نقد های F8000 رو تو نت بخونید تا ببینید دارن این قابلیت رو یا نه .
پیشنهاد من در درجه اول : خرید پلاسمای پاناسونیک .
درجه دوم سامسونگ F8880 یا W904 سونی .
درجه سوم : سامسونگ F6850
در ضمن اگر قصد خرید دارید بدونید که تلویزیون های سامسونگ تخفیف های وحشتناکی خوردن ( که شاید همین فردا تخفیفشون برداشته بشه و زمانش معلوم نیست ) . به طور مثلا همین F8880 مدل 46 اینچیش 1 ملیون و 200 تخفیف خورده و از 6200 رسیده به 5 تومن .
راهی هست من بتونم از PC تو اطاق تصویر بگیرم واسه TV ؟
یه Android Box بخرید بزارید کنار تلوزیون و همه مدل فایلی رو که دوست دارید با هارد اکسترنالی که بهش وصل میکنید روی تلوزیون ببینید .

آخرین ویرایش:
من برادرم یه مدل از سامسونگ داره فک کنم سری ۶ که میزان انطباق تصویرش ۴٠٠ هرتز بود،من تفاوتی بین ۴٠٠ و ١٠٠٠ هرتز حس نکردم
از نظر کیفیت سری ٧ و ٨ خیلی شبیه به همن و اصن تفاوتشو متوجه نمیشی...

بعد نظرت در مورد اشتراک بی سیم تصویر بین PC و مانیتور چیه ؟

بعد نظرت در مورد اشتراک بی سیم تصویر بین PC و مانیتور چیه ؟
فقط میتونی تصویر فیلم،عکس،mp3 رو از روی pc یا گوشی به صورت بیسیم انتقال داد و روی تلویزیون به نمایش گذاشت

برای اون کار حتما باید به سیم hdmi یا component باشه

دوست عزیز ناراحت نشی ولی شما اطلاعات فنی ـت تو زمینه تلویزیون زیاد بالا نیست و مشکلی هم نداره 99 درصد مردم مثل شما احتیاجی ندارن به دونستن مسائل فنی و پیچیده تلویزیون چون لزومی هم نداره , بقیه هم با کمی تحقیق تو اینترنت یک سری مسائل رو یاد گرفتن . دقیقا نصف بیشتر ویژگی های تلویزیون ها Marketing Gimmick هستن یک سرچی تو گوگل بکنی میبینی که حق با این بنده خداست .
چند درجه مشکی رو تلویزیون وجود نداره اونا حقه های تصویری و تبلیغاتی هستن و وقتی شما از اون مد ها رو تلویزیون برای تغییر رنگ مشکی ( فکر میکنم منظورت Dynamic Contrast , Black Tone و Dimming باشه ) استفاده میکنی داری تصویر رو از حالت واقعیه خودش ( تصویری که کارگردان یا سازنده مد نظرش بوده ) خارج میکنی و این تغییر رنگ مشکی با استفاده از این حالت های نرم افزاری در ازای از دست دادن جزئیات و حتی اضافه شدن جزئیات غیر واقعی همراه هستش . توصیه کارگردانها و تولید کننده های بزرگ سینمایی اینه که شما تمام Enhance Mode های غیر واقعی رو تو تلوزیونتون خاموش کنید تا تصویری واقعی تر و پر جزئیات تر داشته باشید . به صورت ساده میگم : چند رده رنگ مشکی وجود داره که یکی از اونها رو شما نباید ببینی . یعنی قسمتی تاریک از یک صحنه هست که تو فرایند ساخت فیلم و برنامه کارگردان و بقیه اون رو میبینن ولی با تکنیک های فیلم برداری جوری تصویر برداری میشن که برای بیننده مشخص نباشن . تو این مکان های مشکی بعضا وسایل کمکی صحنه و جلوه های ویژه میدانی هم هست که شما نباید اونا رو ببینی . حالا وقتی شما میای و کانتراست و Brightness رو رو تلویزیونت به شکل نادرست تنظیم میکنی ( یا از افزونه های نرم افزاریه تلویزیون ها استفاده میکنی ) این قسمت و تن مشکی تنظیمش به هم میخوره . گاها تصویر زیاد از حد روشن میشه و جاهایی که نباید مشخص بشن مشخص میشن و گاهی هم تصویر زیادی تاریک میشه و این باعث از دست دادن جزئیات میشه .
کانتراست واقعیه تلویزیون W805 ( با کد 804 در ایران و مناطق آسیایی مالزی-سنگاپور و غیرو ) تقریبا :1 1,1000 هست که برای تلویزیونی با این قیمت و رده کارایی در سطح معمولی قرار داره .

نه داداشم ناراحتی چیه ادم بحث میکنه که یاد بگیره.
دقیقن و به طور واضح بگم منظورم تنظیمات بخش BLACK CORRECTOR هستش که واقعن تو نمایش رنگ مشکی تاثیر بسزایی داره.

الان دیر وقته و حس تایپ ندارم ولی به صورت مختصر و بدون وارد شدن به بحث فنی میگم :
رفرش ریت تاثیری رو بازی کردن نداره . 800 هرتز و اینا نداریم رو LED و این رفرش ریت مال تلویزیون های پلاسما هستش . ( F8000 مثلا 240 هرتز هست . مدل های سری 7 هم فکر میکنم همین باشن . شاید یکی دو مدلشون 120 باشن )
Daewoo نخرید . اگر میخواید از PC ببینید رو تلویزیون یک Media HD Player یا Android Box بخرید با قیمت تقریبی حد اقل 400 هزار تومن .
فکر میکنم Smart TV های سامسونگ میتونن اینکار رو بکنن . میتونید نقد های F8000 رو تو نت بخونید تا ببینید دارن این قابلیت رو یا نه .
در ضمن اگر قصد خرید دارید بدونید که تلویزیون های سامسونگ تخفیف های وحشتناکی خوردن ( که شاید همین فردا تخفیفشون برداشته بشه و زمانش معلوم نیست ) . به طور مثلا همین F8880 مدل 46 اینچیش 1 ملیون و 200 تخفیف خورده و از 6200 رسیده به 5 تومن .

یه Android Box بخرید بزارید کنار تلوزیون و همه مدل فایلی رو که دوست دارید با هارد اکسترنالی که بهش وصل میکنید روی تلوزیون ببینید .

تلویزیونش بدون سینما شد ۴۴۵٠
۵۵٠ تومن تو پاچم رفت،ای کاش به حرف حسین(vivaz) گوش میکردم :(

نه داداشم ناراحتی چیه ادم بحث میکنه که یاد بگیره.
دقیقن و به طور واضح بگم منظورم تنظیمات بخش BLACK CORRECTOR هستش که واقعن تو نمایش رنگ مشکی تاثیر بسزایی داره.
Black Corrector ـه سونی به خاطر اینکه Gamma رو میاره پایین قسمت های مشکی تصویر رو مشکی تر نشون میده ولی این در ازای از دست رفتن جزئیات و عمق در سایه ها در تصاویره . به شکل ساده تر : شما در تصاویر خیلی تاریک سایه اجسام یا افراد رو نمیتونید ببینید چرا که رنگ خاکستریه تیره رو به مشکی خالص تبدیل کرده .

Black Corrector ـه سونی به خاطر اینکه Gamma رو میاره پایین قسمت های مشکی تصویر رو مشکی تر نشون میده ولی این در ازای از دست رفتن جزئیات و عمق در سایه ها در تصاویره . به شکل ساده تر : شما در تصاویر خیلی تاریک سایه اجسام یا افراد رو نمیتونید ببینید چرا که رنگ خاکستریه تیره رو به مشکی خالص تبدیل کرده .
برای تست این مورد من تصویر رو stop کردم و اتفاقن این مورد رو دوستی بهم گفته بود ولی من این مورد که سایه از بین میره رو ندیدم.
چون تغییر رنگی تو رنگ خاکستری ندیدم و فقط رنگ مشکی بود که میشد تا 4 درجه تیره ترش کرد.

دوست عزیز در مورد Android Box خب آیا میتونه فیلم هایی مثل MKV رو با زیرنویس SRT پخش کنن ؟

در مورد انطباق تصویر هم بابد بگم این ارقام نیست !‌ تو کاتالوگ نوشته شده مدل F7770 با ۸۰۰ هزتر و مدل F8880 با ۱۰۰۰ هرتز !

در مورد تخفیف های سامسونگ هم دقیقا حق با شماست حتی پایین تر هم اومده قیمت ها من F8880 رو با ۴ میلیون و ۷۰۰ قیمت گرفتم که فوق العادست !

دوست عزیز در مورد Android Box خب آیا میتونه فیلم هایی مثل MKV رو با زیرنویس SRT پخش کنن ؟

در مورد انطباق تصویر هم بابد بگم این ارقام نیست !‌ تو کاتالوگ نوشته شده مدل F7770 با ۸۰۰ هزتر و مدل F8880 با ۱۰۰۰ هرتز !

در مورد تخفیف های سامسونگ هم دقیقا حق با شماست حتی پایین تر هم اومده قیمت ها من F8880 رو با ۴ میلیون و ۷۰۰ قیمت گرفتم که فوق العادست !
۴۴۵٠ هزار تومن دیجی کالا،اضافه کن به سبد خرید،اگه اکانتشو داری تا قیمتو ببینی که چطور تخفیف خورده
من و scarface اشتباه کردیم باید صبر میکردیم

اکانت نمیخواد داداش قیمتاش هست دیگه !

باور کن روی ۴٩٩٠ خط زده نوشته ۴٧٠٠
بعد نوشته برای تخفیف ٢۵٠ تومنی وارد شوید،شما وقتی وارد اکانت شی و اونو به سبد خرید اضاف کنی میزنه مبلغ قابل پرداخت :۴۴۵٠ تومن
امتحان کن اگه اشتباه گفتم؟!!!

دوست خوبم اینکه شما این عددها رو صرفن تبلیغات میدونید برام جای سواله و اینکه مثلن شرکتی به بزرگی سونی بیاد و دروغ تحویل ملت بده اونم تو این دوره که کوچکترین مشخصات فیک 3 سوته امارش درمیاد برام جای سواله!
در مورد جدولی هم که شما ذکر کردید دهها مدل دیدم که با هم تناقض داشتن.
در مورد رنگ مشکی که گفتید باید بعد از اپدیت هم تست کرد که در چه حالتی قرار گرفته.
در ضمن اگه دقت کنید 4 مدل برای تعیین رنگ سیاه در تی وی وجود داره و اگه کسی بخاد میتونه درجه سیاهی رو روی مدل اخر بزاره.
ولی اینکه ما بیایم و بگیم اعداد و امار و ارقام الکی و تبلیغاته بنظرم درست نیست چون داریم راجب سخت افزار حرف میزنیم.
محمد عزیز توضیح ها رو دادن من فقط اینو بگم که شرکت سونی یا سام یا هر کدوم ، هیچ همونطور که خودت میگی دروغ تحویل مردم نمی دن فقط روش اندازه گیری این اعدادشون فرق می کنه در واقع سعی می کنن یجوری اینارو اندازه بگیرن که اینطوری باعث بشه مردم به اشتباه بیفتن ! الان اگه من برم به سونی اعتراض کنم که چرا دروغ میگی قشنگ میاد برام آزمایش می کنه که راست می گه و کاملا هم درسته اما بحث اینه که اینا از پایه آزمایششون یطوریه که اعداد اینجوری باشن ! :|

داداش فقط یه تفاوت دیگه هم هست بین سری هفت و هشت سام که سری 7 Micro Dimming PRO داره اما سری 8 Macro Dimming ULTIMATE داره که پیشرفته تر قبلیش هستش که فکر کنم این ویژگی روی کنتراست تاثیر داره حالا این که چقدر نمی دونم :دی
شرمنده داداش اگه می تونی خودت سرچی بزن ببین این دوتا چقدر تفاوت دارن ! من پس فردا کنکور بدم دیگه تمام و کمال در خدمتم :دی

آخرین ویرایش:

من که دیگه زبونم مو در آورد از بس توضیح دادم این قضیه Refresh Rate رو . میتونید با کمی سرچ تو اینترنت واقعیت رو متوجه بشید یا میتونید سرچ نکنید و حرف های شرکت های سازنده تلوزیون رو باور کنید . انتخاب با شماست .
Android Box فیلم 3d و حتی Iso فیلم بلوری هم میتونه پخش کنه . MKV که چیزی نیست :دی حتی متیونه براتون سرچ کنه خودش زیرنویس فارسی رو پیدا کنه . بعضی مدل ها حتی فونت و رنگ زیرنویس رو هم عوض میکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or