خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دوستان پس اگه پشت تلویزیون زده made by sumamsung یعنی مونتاژه ایرانه؟
اخه شنیده بودم فقط سری های پایین رو مونتاژ میکنه نه سری ۸ و منحنی رو
اگه کسی اطلاعاتی داره توضیح بده لطفا

دوستان پس اگه پشت تلویزیون زده made by sumamsung یعنی مونتاژه ایرانه؟
اخه شنیده بودم فقط سری های پایین رو مونتاژ میکنه نه سری ۸ و منحنی رو
اگه کسی اطلاعاتی داره توضیح بده لطفا
داداش سري ٨ و منحني هم همينجا مونتاژ ميشه ... فقط ممكنه قطعات مستقيم از كره اومده باشه ... ولي اينجا مونتاژ ميشه

Sent from iPhone using Tapatalk

داداش سري ٨ و منحني هم همينجا مونتاژ ميشه ... فقط ممكنه قطعات مستقيم از كره اومده باشه ... ولي اينجا مونتاژ ميشه

به نظرتون تو کیفیت تصویر تفاوتی داره یا عمر تلویزیون؟ و اینکه همه تلویزیونهای سامسونگ made by samsung هستند؟

• Like
Reactions: Xenon360
سلام من ps4 دارم و الان هم تلویزیون lg la620v استفاده می کنم و می تونم بگم رازی هستم
الان می خوام یک تلویزیون 4k با قیمت مناسب بگیرم 43ku7000 رو دیدم نظر شما در این باره چیه به تلویزیونی که الانم استفاده می کنم توجه کنید
و این که hdr ku7000 چطوره مشکلی پیش نمیاد با ps4؟
ممنون

به نظرتون تو کیفیت تصویر تفاوتی داره یا عمر تلویزیون؟ و اینکه همه تلویزیونهای سامسونگ made by samsung هستند؟
بعيد ميدونم تفاوتي داشته باشه
چون تلوزيون هاي ساخت كره تو بازار نيست ك مقايسه بشه
اما نظارت هايي هست شما نگران نباش
بالاخره برا هر منطقه ي استانداردهايي در نظر ميگيرن

بعيد ميدونم تفاوتي داشته باشه
چون تلوزيون هاي ساخت كره تو بازار نيست ك مقايسه بشه
اما نظارت هايي هست شما نگران نباش
بالاخره برا هر منطقه ي استانداردهايي در نظر ميگيرن

پس با این اوصاف همه‌مدلهای سامسونگ made by samsung هست

• Like
شما اشتباه می کنید الان tv های سونی اندرویدی هستن با پشتیبانی کامل از زیرنویس های فارسی حتی رنگ با سایزش قابل تغییره البته ممکنه این دو فاکتور در برخی فرمت ها قابل تغییر نباشه اما درست نشونش می ده
کلا lg هم جز سطح پایین ترین تولید کننده های lcd led هست برای همینم ارزون هستن.

خیر اکثر قطعات ماله کره هستن اسمش مونتاژ هست بازرسی هم دارن اما برخی قطعات جانبی مشابه هیت سینک خنک کننده اینا تغییر کردن یا ممکنه مونتاژ با کیفیت اصل کره ایش نباشه(قبلا که اصلا نبود.) در کیفیت ساخت tv های سامسونگ چندان بالا نیست حالا مونتاژش 1 پله هم پایین تره
اوكي ... حالا من امروز قيمت گرفتم 40r350 سوني ١.٥٩٠ بود و 40w650d ١.٧٥٠ بود ... حالا با اين اوصاف 4k الجي با 3 اينچ بزرگتر و كيفيت بالاتر با قيمت ١.٨٥٠ بصرفه تر نيست براي اينده؟؟؟

• Like
اوكي ... حالا من امروز قيمت گرفتم 40r350 سوني ١.٥٩٠ بود و 40w650d ١.٧٥٠ بود ... حالا با اين اوصاف 4k الجي با 3 اينچ بزرگتر و كيفيت بالاتر با قيمت ١.٨٥٠ بصرفه تر نيست براي اينده؟؟؟
نسبت ب اون گزينه ها ك ذكر كرديد معلومه كه 651 به صرفه تره

دوستان يه مسأله فوري پيش اومده يه سامسونگ jc6960 منحني (خميده) 40 اينچ پيدا كردم زير قيمت ميگه نو هست ... بنظرتون اين گزينه ي مناسبي براي ps4 ام هست؟؟؟

نسبت ب اون گزينه ها ك ذكر كرديد معلومه كه 651 به صرفه تره

كيفيت بازي در نهايت مهمه ... الان نوشتم كه يه سامسونگ ٤٠ اينچ منحني jc6960 پيدا كردم زير قيمت اين خوبه بگيرم؟؟؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or