داداش سري ٨ و منحني هم همينجا مونتاژ ميشه ... فقط ممكنه قطعات مستقيم از كره اومده باشه ... ولي اينجا مونتاژ ميشهدوستان پس اگه پشت تلویزیون زده made by sumamsung یعنی مونتاژه ایرانه؟
اخه شنیده بودم فقط سری های پایین رو مونتاژ میکنه نه سری ۸ و منحنی رو
اگه کسی اطلاعاتی داره توضیح بده لطفا
واسه شما چه مدلیه؟ماله منم همین زده . دوستان گفنن یعنی اینکه مونتاژ خوده ایرانه . قطعات هم احتمال زیاد چینیه .
به نظرتون تو کیفیت تصویر تفاوتی داره یا عمر تلویزیون؟ و اینکه همه تلویزیونهای سامسونگ made by samsung هستند؟داداش سري ٨ و منحني هم همينجا مونتاژ ميشه ... فقط ممكنه قطعات مستقيم از كره اومده باشه ... ولي اينجا مونتاژ ميشه
Sent from iPhone using Tapatalk
Ju6990 سایز ۴۰ اینچ . مدل جهانیش میشه ۶۵۰۰واسه شما چه مدلیه؟
واسه بنده هم ju8920Ju6990 سایز ۴۰ اینچ . مدل جهانیش میشه ۶۵۰۰
تلوزیونت منحنیه؟واسه بنده هم ju8920
مدل جهانیش ju7500
دوستان نظرتون چیه؟
بعيد ميدونم تفاوتي داشته باشهبه نظرتون تو کیفیت تصویر تفاوتی داره یا عمر تلویزیون؟ و اینکه همه تلویزیونهای سامسونگ made by samsung هستند؟
پس با این اوصاف همهمدلهای سامسونگ made by samsung هستبعيد ميدونم تفاوتي داشته باشه
چون تلوزيون هاي ساخت كره تو بازار نيست ك مقايسه بشه
اما نظارت هايي هست شما نگران نباش
بالاخره برا هر منطقه ي استانداردهايي در نظر ميگيرن
اوكي ... حالا من امروز قيمت گرفتم 40r350 سوني ١.٥٩٠ بود و 40w650d ١.٧٥٠ بود ... حالا با اين اوصاف 4k الجي با 3 اينچ بزرگتر و كيفيت بالاتر با قيمت ١.٨٥٠ بصرفه تر نيست براي اينده؟؟؟شما اشتباه می کنید الان tv های سونی اندرویدی هستن با پشتیبانی کامل از زیرنویس های فارسی حتی رنگ با سایزش قابل تغییره البته ممکنه این دو فاکتور در برخی فرمت ها قابل تغییر نباشه اما درست نشونش می ده
کلا lg هم جز سطح پایین ترین تولید کننده های lcd led هست برای همینم ارزون هستن.
خیر اکثر قطعات ماله کره هستن اسمش مونتاژ هست بازرسی هم دارن اما برخی قطعات جانبی مشابه هیت سینک خنک کننده اینا تغییر کردن یا ممکنه مونتاژ با کیفیت اصل کره ایش نباشه(قبلا که اصلا نبود.) در کیفیت ساخت tv های سامسونگ چندان بالا نیست حالا مونتاژش 1 پله هم پایین تره
نسبت ب اون گزينه ها ك ذكر كرديد معلومه كه 651 به صرفه ترهاوكي ... حالا من امروز قيمت گرفتم 40r350 سوني ١.٥٩٠ بود و 40w650d ١.٧٥٠ بود ... حالا با اين اوصاف 4k الجي با 3 اينچ بزرگتر و كيفيت بالاتر با قيمت ١.٨٥٠ بصرفه تر نيست براي اينده؟؟؟
كيفيت بازي در نهايت مهمه ... الان نوشتم كه يه سامسونگ ٤٠ اينچ منحني jc6960 پيدا كردم زير قيمت اين خوبه بگيرم؟؟؟نسبت ب اون گزينه ها ك ذكر كرديد معلومه كه 651 به صرفه تره