سلام، عزیز اگه شما تمام این محدودیت هارو تو انتخابتون اعمال کردید، حتما Full HD, نهایتا ۴۳ اینچ، بودجه هم ۱.۵ تا ۲ چندین گزینه با توجه محدودیت های موجودی بازار داخلی وجود نداره که کسی معرفی کنه، شما دنبال 40W650 باش که انتخاب ایده عالی نیست ولی چاره دیگه ای هم ندارید، اصلا نمیدونم گیر میاد اینم یا نه، سری ۶ سامسونگ J6200 هم بعیده با این بودجه پیدا بشه، مگر اینکه بودجه رو تا ۲.۵ افزایش بدید 43W800 بگیرید که بازم برای فاصله شما توصیه نمیشه، برای شما ۳۲ اینچ مناسب هست که ۳۲ کم کم داره از رده تلویزیون ها خارج میشه و گزینه فوق العاده ای چه تو بازار داخلی چه خارجی بعد از منقرض شدن W670 نیست، همینطور Full HD TV خاصی هم معرفی نمیشه دیگه ! تکنولوژی به سرعت در حال تغییر هست و مانتیورها دارن به این سایز میرسن برای فواصل نزدیک و استفاده ای که شما هم به عنوان مانیتور میخواید هم تلویزین، پیشنهاد خودم برای شما قطعا با این فاصله، بودجه و Full HD های متنوع بازار مانیتور و استفاده شما فقط مانیتور هست و بس، با این خواسته ها دنبال تلویزیون نباشید !
با سلام و تشکر از شما دوست عزیزم بابت توضیحاتتون
بله کاملا حق باشماست و در شرایط این چنینی مجبوریم مانیتور بخریم به دلیلی برخی محاسناتش ولی واقعیتش
الان زیر دستم مانیتور 27 ایچ سامسونگ دارم و ازش راضی هستم ولی خب 27 اینچ الان کوچیکه برام و میخوام بزرگترش
رو بگیرم که نیست تو بازار مثلا 34 اینچش رو ولی کلا تخمش رو ملخ خورده / از طرفی اکثر مانیتورهای سایز بزرگ اکثرا 21:9 هستند یعنی خیلی باریک هستند
که اصلا و ابدا به دردم نمیخورن و برای فیلم و بازی اصلا خوب نیستند و فقط به درد کار با نرم افزار میخورن
تلویزیون sony w650 با قیمت حدودی 2 میلیون هست تو بازار بانه که بعداز دیدن بررسیهاش تو یوتیوب متوجه شدم دارای چندتا عیب هست مثل اوج روشنایی به شدت پایین
یا زاویه دید خیلی کم یا کالیبراسیون ضعیف یا وسعت رنگ ضعیف یا imput lag پایین ولی x800 عالی هست و ارزش خریدش بالاست ولی قیمتش اجازه تکون خوردن رو به ما نمیده
مدل j6200 هم متاسفانه زاویه دید خیلی ضعیفی داره و شدت روشناییش خیلی کمه و تاخیر ورودیش یا همون imut lag هم خیلی ضعیف هست که به درد کنسول بازی نمیخوره / 32 اینچ ها هم فول اچ دی نیستند متاسفانه
مثلا مدلهایی که من به شخصه جزو بهترینها میدونم Samsung JU7100 و Samsung KU7000 هست که واقعا جزو بهترینهای سامسونگ بودند در رده میان قیمتی و ارزش خرید بسیار بالایی دارند ولی خب قیمتهاشون بالاست
البته مدلهای زیادی میشناسم که جزو برترینهاست ولی یا اینجا نیست از این مدلها یا گرونن
به هر حال تلویزیون کامل نداریم و هر کدوم محاسن و معایبی دارن ولی دومدلی که گفتم به درد بازی نمیخورن
در محدوده 1.500 تا 2 میلیون هم چندین مدل هست برای خرید که مسئله اینجاست که ادم نمیدونه کدومش خوبه و کدومش بدرد نخور
4k میگیرید سعی کنید سایز 55 اینچ به بالا باشه....تو سایز 55 اینچ به بالا تفاوت ها کاملا فاحش هست...زیر 55 اینچ تفاوت 4k با یک tv فول اچ دی بسیار خوب تشخیصش کمی سخت هست.
سلام
بله کاملا حق با شماست و اصولا از 49 اینچ مدلهای خوب و به دردبخور شروع میشه
ولی قیمتهای نجومی دارن متاسفانه و به شخصه مجبورم full hd بگیرم