درودقربانت
دقیا منم میخوام TV 32 بگیرم برا اتصال همزمان به PC , PS4 بزارم رو میزم --- بگیرم ؟ (البته PC گیمر نیستم برا کارهای روزمره ی PC مثل وب گردی و دیدن فیلم)
اگه W650 گیرت میومد اینو میگرفتی یا اینی که الان گرفتی ؟
دیشب تلویزیون رو با تمام گیم هام تست کردم
تو یک سری از گیمها بخصوص سبک ریسینگ یکم لگ پیدا کردم و نور پس زمینه هم به کل یکم فیلکر داره اما در کل از سری H7790 خیلی بهتر بود اما بازم راضی کننده نیست برام
شک نکن که اگر سونی ۳۲ اینچ پیدا کنم میگیرم . دیروز هم چندتا نمایندگی سونی رفتم برای W670 اما متاسفانه سونی ۳۲ اینچ اصلا تو بازار نیست
- - -ویرایش - - -
درودپلاسما 32 که من هم تا الا ندیدم باشه هم Hd هست ولی پیشنهاد می کنم یه سایز بالتر بگیری لذتش قطعا بیشتره بروی توی رنج 40 اینچی
۵۵ اینچ ۴K دارم
۳۲ اینچ هم میخوام برای رو میزم که اگر بعضی وقتها که میخوام با موس و کیبرد بازی کنم اذیت نشم
- - -ویرایش - - -
درودسلام دوستان و اساتید عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
عزیزان یه راهنمایی میخواستم ... با بودجه ی 9 ملیون تومان کارآمدترین تلوزیون نسبت به این بودجه چیه در حال حاضر؟؟
عزیزان LG 55EC9300 و پیشنهاد دادن به ما که هم OLED هست هم Curved ... حقیقتا کفیت تصویر هم دوست داشتنی بود ... یه مسئله ای که هست راجع به این تی وی همه جا رزولوشنش رو FHD قید کردن ... اما گلدیران توی کاتالوگ رزولوشن رو 2K اعلام کرده ... خیلی عجیبه این مسئله واقعا !!!
اما میخواستم ببینم تو این رینج قیمت مدل بهتری از برند های دیگه هم هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ... چون کم پولی نیست واقعا ...
ضمنا اصلا Input Lag مهم نیست و تلوزیون فقط برای تماشای فیلم هستش ...
کلا سمت الجی و سامسونگ نرو
تلویزیون های اجی لک بسیار بالایی داره
حتی زمانی که داری مثلا فیلم اکشن میبینی و قتی زیرنویس رد میشه تصویر تیک میزنه !!!
کلا اذیتت میکنه