خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان
میخوام تی وی ۳۲ اینچ فول اچ دی بگیرم برای ایکس وان و پلی ۴ و بین پاناسونیک و سامسونگ و فیلیپس موندم که کدام رو انتخاب کنم
۳۲ اینچ هر سه برند هم مشخصات تقریبا یکسانی داره ۱۰۰ هرتز و ۱۰۸۰P
قیمت، گارانتی و خدمات پس از فروش هم اصلا برام مهم نیست و فقط کیفیت برام مهمه
ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
به نشر من بستگی داره چه فنآوری ای بخوای پلاسما بخوای یا Led توی پلاسما به خاطر کیفیت رنگای فوقالعاده بهتر و رفرش ریت بالاتر پیشنهاد میشه از اون ور lcd led ها به خاطر مصرف برق ناچیز . من خودم با هر جفتشون بازی ولی به دلایلی الان رفتم روی lcd led ولی به نظر من برای گیم پلاسما بهترین گزینه هستش

به نشر من بستگی داره چه فنآوری ای بخوای پلاسما بخوای یا Led توی پلاسما به خاطر کیفیت رنگای فوقالعاده بهتر و رفرش ریت بالاتر پیشنهاد میشه از اون ور lcd led ها به خاطر مصرف برق ناچیز . من خودم با هر جفتشون بازی ولی به دلایلی الان رفتم روی lcd led ولی به نظر من برای گیم پلاسما بهترین گزینه هستش
پلاسما ۳۲ اینچ فکر نکنم تو بازار ایران باشه و به همین دلیل باید از بین LED های موجود در بازار انتخاب کنم

سلام دوستان
بهترین Tv سایز 42 به بالا تا قیمت تمام شده 2500 کمی کمتر یا بیشتر که بتونم از بانه بگیرم چیه؟
اولویت اول کیفیت تصویره که خیلی خیلی برام مهمه
سه بعدی اگر نبود مهم نیست بجاش سایزش بزرگتر باشه بهتر
اسمارت بودن زیاد مهم نیست. PS3 بهش وصل میکنم ولی زیاد بازی آنلاین بازی نمیکنم

خودم فکر میکنم از لحاظ برند به ترتیب فیلیپس، سونی، توشیبا، شارپ، الجی، سامسونگ تو تصویر خوب باشن ولی به هر حال ممکنه مدلی از یه برند پایین تر باشه که نسبت به مدلی از برند بالاتر تصویر و کیفیت بهتری داشته باشه
فیلیپس ها معمولا تصویرشون خوبه ولی منوی تنبلی دارن و خدمات هم که ندارن
سونی ها رنگ آمیزی خوب و جزئیات تصویر خوب ولی زیرنویس فارسی مشکل دار که مهم نیست ولی تو بعضی از تی وی های سونی احساس کردم یه لایه مه مانند رو تصویر هست وقتی نور زیاد باشه و کنتراست زیاد جالب نیست وقتی هم نور کم باشه تصویر زیاد جالب نیست
الجی و سامسونگ کنتراست خوب ولی جزتیات نا مناسب بخصوص تو تصاویر سایه دار رنگ آمیزی غلیظ ولی نچندان دلچسب بخصوص تمایل به رنگ زرد و افت کیفیت ساخت
اینایی که گفتم کلی هست و ممکنه در مورد تمام مدلها درست نباشه

اگه هر کسی نظرش رو بگه بینهایت لطف کرده
ممنون

- - -ویرایش - - -

پلاسما ۳۲ اینچ فکر نکنم تو بازار ایران باشه و به همین دلیل باید از بین LED های موجود در بازار انتخاب کنم

دوست عزیز من یه مدت پلاسما پاناسونیک 50 اینچ (فکر کنم مدل vt20 ) داشتم تصویرش محشر بود ولی چشم رو زود خسته میکرد چون بهترین تصویر تو حالت داینامیک با نور بالا بود و مشکل دوم اگه رنگ سفید تو تصویر زیاد بود رنگها کمی قاطی میشد ولی نه مشکل دیده شدن پیکسل نه جا موندن تصویر نه زاویه دید داشت پشتش هم گرم میشد مصرفش هم بالاست فکر میکنم از مدلهای سامسونگ والجی هم خیلی بهتر باشه از لحاظ تصویر

سلام دوستان
بهترین Tv سایز 42 به بالا تا قیمت تمام شده 2500 کمی کمتر یا بیشتر که بتونم از بانه بگیرم چیه؟

خودم فکر میکنم از لحاظ برند به ترتیب فیلیپس، سونی، توشیبا، شارپ، الجی، سامسونگ تو تصویر خوب باشن ولی به هر حال ممکنه مدلی از یه برند پایین تر باشه که نسبت به مدلی از برند بالاتر تصویر و کیفیت بهتری داشته باشه
سونی ها رنگ آمیزی خوب و جزئیات تصویر خوب ولی زیرنویس فارسی مشکل دار که مهم نیست ولی تو بعضی از تی وی های سونی احساس کردم یه لایه مه مانند رو تصویر هست وقتی نور زیاد باشه و کنتراست زیاد جالب نیست وقتی هم نور کم باشه تصویر زیاد جالب نیست
الجی و سامسونگ کنتراست خوب ولی جزتیات نا مناسب بخصوص تو تصاویر سایه دار رنگ آمیزی غلیظ ولی نچندان دلچسب بخصوص تمایل به رنگ زرد و افت کیفیت ساخت

ممنون
درود
فیلیپس و پاناسونیک بینظیرن و هردو از نظر عمق رنگ و کیفیت تصویر علی هستن
سونی هم تو پنلهای ۴k بد نیست اما نه در حد پاناسونیک
اگر ۴k و اسمارت و کیفیت رنگ و سرعت انتقال تصویر براتون مهمه پاناسونیک بگیر
اگر زمان پاسخگویی و کیفیت تصویر خیلی براتون مهمه فیلیپس مدلهای فول اچ دی ( در اکثر مدلهای فیلیپس زمان پاسخوگویی ۱ میلی ثانیه هست و اینپوت لگ بسیار پایینی دارن )
سونی هم تو نسل قبل عالی بودن . مدلهای ( W800 و W900 ) اما تو مدلهای جدید فول اچ دی هیچ حرفی در مقابل پاناسونیک و فیلیپس نداره
نصیحت برادرانه بهت میکنم که به هیچ عنوان سمت الجی و ساسونگ نرو . خودم ۳ ماه پیش بهترین مدل ۵۵ اینچ فول اچ دی سامسونگ رو گرفتم که به هیچ عنوان هم ازش رازی نبودم و مجبور شدم دوباره هزینه کردم برای خرید تی وی

سلام دوستان
میخوام تی وی ۳۲ اینچ فول اچ دی بگیرم برای ایکس وان و پلی ۴ و بین پاناسونیک و سامسونگ و فیلیپس موندم که کدام رو انتخاب کنم
۳۲ اینچ هر سه برند هم مشخصات تقریبا یکسانی داره ۱۰۰ هرتز و ۱۰۸۰P
قیمت، گارانتی و خدمات پس از فروش هم اصلا برام مهم نیست و فقط کیفیت برام مهمه
ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید

دوست عزیز W670 سونی از همه اون مدل ها که گفتید از نظر سرعت و کیفیت، برتری داره.

سلام دوستان

ممنون

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من یه مدت پلاسما پاناسونیک 50 اینچ (فکر کنم مدل vt20 ) داشتم تصویرش محشر بود ولی چشم رو زود خسته میکرد چون بهترین تصویر تو حالت داینامیک با نور بالا بود و مشکل دوم اگه رنگ سفید تو تصویر زیاد بود رنگها کمی قاطی میشد ولی نه مشکل دیده شدن پیکسل نه جا موندن تصویر نه زاویه دید داشت پشتش هم گرم میشد مصرفش هم بالاست فکر میکنم از مدلهای سامسونگ والجی هم خیلی بهتر باشه از لحاظ تصویر

W800B تاخیر بسیار پایین برای بازی، قابلیت سه بعدی، اسمارت، کیفیت بالا و رنگ های طبیعی.

W800C تاخیرش نسبت به مدل قبلی بیشتره ولی سیستم عاملش آندروید هست و فکر کنم عینک سه بعدی هم همراهش نداشته باشه.

دوست عزیز W670 سونی از همه اون مدل ها که گفتید از نظر سرعت و کیفیت، برتری داره..

درود
همینطوره ۳۲ اینچ W670 از هرنظر بهترینه اما متاسفانه تو بازار موجود نیست و تو بانه هم دیگه پیدا نمیشه
شما جایی رو سراغ دارید که موجود داشته باشن ؟
اگر تهران هم نباشه مهم نیست تلفنی هماهنگ میکنم که برام بفرستن
یک دنیا سپاس

سلام دوستان عزیز
امروز رفتم پیشه یکی از دوستان قدیمیم که تو خیابان جمهوری نمایندگی سامسونگ داره
یه ال ای دی ۳۲ اینچ سامسونگ مدل J5880 اکبند بهم داد که بیارم خونه با ایکس وان و پلی استیشن ۴ تست کنم که اگر خوب جواب داد بردارم و اگر هم خوب نبود برشگردونم

1r50_421315936_5677754976951023872.jpg

r2a_421332999_9048852231138035764.jpg

نظرتون چیه همینو بردارم یا مدل بهتر هم پیدا میشه ؟
فقط خواهشا زودتر نظرتون رو بگید
یک دنیا سپاس

آخرین ویرایش:
[MENTION=35249]iMahmoud[/MENTION]
مبارکه
FIFA, COD, BF چیزی روش تست کن ببین لگ اذیت میکنه یا نه
کیفیت رنگ هم دیگه خودت TV کم ندیدی ببین این چطوره

من هم مشتاقم بدونم چطوره

@iMahmoud
مبارکه
FIFA, COD, BF چیزی روش تست کن ببین لگ اذیت میکنه یا نه
کیفیت رنگ هم دیگه خودت TV کم ندیدی ببین این چطوره

من هم مشتاقم بدونم چطوره
درود
قابل نداره عزیز
با چندتا گیم سنگین تست کردم لگی احساس نکرم اما سال ۹۰ به ۳۲ اینچ سامسونگ مدل (۶۶۷۰ اگر اشتباه نکنم) گرفتم برای PC و احساس میکنم یکم روانتر از این بود که اونم ۲ سال پیش دادم پدرم برای دفترش
از نظر رنگ هم اوکیه بنظرم
و اصل مطلب اینکه
چند ماه پیش یه ۵۵ اینچ سامسونگ فول HD مدل H7790 گرفتم که واقعا خیلی اذیتم کرد انقدر که لگ داشت و سایه مینداخت مثلا یه نمونش این بود که تو درایوکلاب تصویز تیک میزد و یا تو پروجکت کار سر پیچها ماشین سایه مینداخت !!!!!!!!!
کلا تلوزیون خیلی بیخودی بود و مجبوز شدم عوضش کردم
این هم برای رو میزم میخوام که بعضی وقتها که خواستم با موس و کیبرد بازی کنم راحت باشم الان هم فقط ترسم از اینه که اینم مثل ۷۷۹۰ اذیتم کنه و یا مدل بهتر از این هم تو بازار باشه و بعدا پشیمان شم از خریدش!

دوست عزیز W670 سونی از همه اون مدل ها که گفتید از نظر سرعت و کیفیت، برتری داره.

W800B تاخیر بسیار پایین برای بازی، قابلیت سه بعدی، اسمارت، کیفیت بالا و رنگ های طبیعی.

W800C تاخیرش نسبت به مدل قبلی بیشتره ولی سیستم عاملش آندروید هست و فکر کنم عینک سه بعدی هم همراهش نداشته باشه.

ممنون دوست عزیز
نمیدونم چرا سری C ارزونتره البته بعضیاشون عینک همراهشون نیست بازم دلیلش رو نمیدونم ولی رنگها رو کمی غلیظ تر نشون میدن نسبت به سری های قبل البته اگه فروشنده ها تنظیمات رو تغییر نداده باشن و سفیدشون کمی ضعیفتر بنظر میان تا اونجا که من دیدم اگر شما هم به این موضوع برخورد کردین ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

- - -ویرایش - - -

درود
فیلیپس و پاناسونیک بینظیرن و هردو از نظر عمق رنگ و کیفیت تصویر علی هستن
سونی هم تو پنلهای ۴k بد نیست اما نه در حد پاناسونیک
اگر ۴k و اسمارت و کیفیت رنگ و سرعت انتقال تصویر براتون مهمه پاناسونیک بگیر
اگر زمان پاسخگویی و کیفیت تصویر خیلی براتون مهمه فیلیپس مدلهای فول اچ دی ( در اکثر مدلهای فیلیپس زمان پاسخوگویی ۱ میلی ثانیه هست و اینپوت لگ بسیار پایینی دارن )
سونی هم تو نسل قبل عالی بودن . مدلهای ( W800 و W900 ) اما تو مدلهای جدید فول اچ دی هیچ حرفی در مقابل پاناسونیک و فیلیپس نداره
نصیحت برادرانه بهت میکنم که به هیچ عنوان سمت الجی و ساسونگ نرو . خودم ۳ ماه پیش بهترین مدل ۵۵ اینچ فول اچ دی سامسونگ رو گرفتم که به هیچ عنوان هم ازش رازی نبودم و مجبور شدم دوباره هزینه کردم برای خرید تی وی

ممنون از پاسختون دوست گرامی

فقط مشکل اینجاست که مدلها فیلیپس خیلی زیاده و کیفیتشون هم متفاوت شما مدل خاصی مد نظرتون هست؟

در مورد تی وی های جدید سونی که کیفیت پایین تری دارن منظورتون سری C هست؟مثلا W800C?

- - -ویرایش - - -
تو پاناسونیک چه مدلی پیشنهاد میدین؟ تا اونجا که متوجه شدم تو تهران که دیگه نمایندگی نداره نمیدونم مدلهای جدیدش پیدا بشه یا نه البته تو بانه شاید بشه

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز
نمیدونم چرا سری C ارزونتره البته بعضیاشون عینک همراهشون نیست بازم دلیلش رو نمیدونم ولی رنگها رو کمی غلیظ تر نشون میدن نسبت به سری های قبل البته اگه فروشنده ها تنظیمات رو تغییر نداده باشن و سفیدشون کمی ضعیفتر بنظر میان تا اونجا که من دیدم اگر شما هم به این موضوع برخورد کردین ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

- - -ویرایش - - -

ممنون از پاسختون دوست گرامی

فقط مشکل اینجاست که مدلها فیلیپس خیلی زیاده و کیفیتشون هم متفاوت شما مدل خاصی مد نظرتون هست؟

در مورد تی وی های جدید سونی که کیفیت پایین تری دارن منظورتون سری C هست؟ البته تو رنج میانی و رو به بالا X8500 که جدید تر از w800 و 900 هست تصویرش خوب بود و تو سری C هم X8500C هست هم X8505C که دومی گرونتره کسی تفاوت این دو مدل رو میدونه؟
درود
مدلی که من تست کردم W800B بود و چیزی که تو کیفیت و زمان پاسخوگوییش دیدم بد نبود اما در حد W800 و W900 نسل قبل هم نبود
در مورد مدلهای فیلیپس هم زیاد اطلاعات ندارم ولی تصویرهاشون رو تست کردم که واقعا عالی بودن حتی امروز هم که پیش دوستم که یکی از نمایندگی های اصلی سامسونگ هست بودم اونم هم نظر بود با من که فیلیپس و پاناسونیک یه سرو گردن از تمام برندها بالاتر هستن حتی گفت از قدیم زمان تلویزیون های CRT و Plasma بازم پاناسونیک بهتر از برندهای دیگه بود

تو پاناسونیک چه مدلی پیشنهاد میدین؟ تا اونجا که متوجه شدم تو تهران که دیگه نمایندگی نداره نمیدونم مدلهای جدیدش پیدا بشه یا نه البته تو بانه شاید بشه
چندتا نمایدنگی پاناسونیک در خیابان جمهوری هست یکیشون هم از دوستای قدیمی پدرم هست ( بعد از خیابان یغما نرسید به پاساژ مستوفی ) اگر هم خواستی میتونی هر کنسولی که میخوای بیاری با هم بریم تلویزیون هاشون رو تست کنیم
من خودم پاناسونیک ۵۵ اینچ ۴K گرفتم از هر نظر بینظیره
البته مدلهای فول اچ دی پاناسونیک هم بسیار عالی هستن

Last edited by a moderator:
w800c از کدوم فروشگاه بخرم
اینترنتی میخوام سفارش بدم
قیمتش چنده

Sent from my iPhone using Tapatalk

W800 c 43 inch
با گارنتی 3.200-300 بی گارنتی 2.400-600 .

بی گارانتی از کجا بگیرم که مطمئن باشه
راهنمایی کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
درود
قابل نداره عزیز
با چندتا گیم سنگین تست کردم لگی احساس نکرم اما سال ۹۰ به ۳۲ اینچ سامسونگ مدل (۶۶۷۰ اگر اشتباه نکنم) گرفتم برای PC و احساس میکنم یکم روانتر از این بود که اونم ۲ سال پیش دادم پدرم برای دفترش
از نظر رنگ هم اوکیه بنظرم
و اصل مطلب اینکه
چند ماه پیش یه ۵۵ اینچ سامسونگ فول HD مدل H7790 گرفتم که واقعا خیلی اذیتم کرد انقدر که لگ داشت و سایه مینداخت مثلا یه نمونش این بود که تو درایوکلاب تصویز تیک میزد و یا تو پروجکت کار سر پیچها ماشین سایه مینداخت !!!!!!!!!
کلا تلوزیون خیلی بیخودی بود و مجبوز شدم عوضش کردم
این هم برای رو میزم میخوام که بعضی وقتها که خواستم با موس و کیبرد بازی کنم راحت باشم الان هم فقط ترسم از اینه که اینم مثل ۷۷۹۰ اذیتم کنه و یا مدل بهتر از این هم تو بازار باشه و بعدا پشیمان شم از خریدش!

قربانت

دقیا منم میخوام TV 32 بگیرم برا اتصال همزمان به PC , PS4 بزارم رو میزم --- بگیرم ؟ (البته PC گیمر نیستم برا کارهای روزمره ی PC مثل وب گردی و دیدن فیلم)
اگه W650 گیرت میومد اینو میگرفتی یا اینی که الان گرفتی ؟

پلاسما 32 که من هم تا الا ندیدم باشه هم Hd هست ولی پیشنهاد می کنم یه سایز بالتر بگیری لذتش قطعا بیشتره بروی توی رنج 40 اینچی

سلام دوستان و اساتید عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه

عزیزان یه راهنمایی میخواستم ... با بودجه ی 9 ملیون تومان کارآمدترین تلوزیون نسبت به این بودجه چیه در حال حاضر؟؟

عزیزان LG 55EC9300 و پیشنهاد دادن به ما که هم OLED هست هم Curved ... حقیقتا کفیت تصویر هم دوست داشتنی بود ... یه مسئله ای که هست راجع به این تی وی همه جا رزولوشنش رو FHD قید کردن ... اما گلدیران توی کاتالوگ رزولوشن رو 2K اعلام کرده ... خیلی عجیبه این مسئله واقعا !!!

اما میخواستم ببینم تو این رینج قیمت مدل بهتری از برند های دیگه هم هست؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید ... چون کم پولی نیست واقعا ...

ضمنا اصلا Input Lag مهم نیست و تلوزیون فقط برای تماشای فیلم هستش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or