سلام دوستان
بهترین Tv سایز 42 به بالا تا قیمت تمام شده 2500 کمی کمتر یا بیشتر که بتونم از بانه بگیرم چیه؟
اولویت اول کیفیت تصویره که خیلی خیلی برام مهمه
سه بعدی اگر نبود مهم نیست بجاش سایزش بزرگتر باشه بهتر
اسمارت بودن زیاد مهم نیست. PS3 بهش وصل میکنم ولی زیاد بازی آنلاین بازی نمیکنم
خودم فکر میکنم از لحاظ برند به ترتیب فیلیپس، سونی، توشیبا، شارپ، الجی، سامسونگ تو تصویر خوب باشن ولی به هر حال ممکنه مدلی از یه برند پایین تر باشه که نسبت به مدلی از برند بالاتر تصویر و کیفیت بهتری داشته باشه
فیلیپس ها معمولا تصویرشون خوبه ولی منوی تنبلی دارن و خدمات هم که ندارن
سونی ها رنگ آمیزی خوب و جزئیات تصویر خوب ولی زیرنویس فارسی مشکل دار که مهم نیست ولی تو بعضی از تی وی های سونی احساس کردم یه لایه مه مانند رو تصویر هست وقتی نور زیاد باشه و کنتراست زیاد جالب نیست وقتی هم نور کم باشه تصویر زیاد جالب نیست
الجی و سامسونگ کنتراست خوب ولی جزتیات نا مناسب بخصوص تو تصاویر سایه دار رنگ آمیزی غلیظ ولی نچندان دلچسب بخصوص تمایل به رنگ زرد و افت کیفیت ساخت
اینایی که گفتم کلی هست و ممکنه در مورد تمام مدلها درست نباشه
اگه هر کسی نظرش رو بگه بینهایت لطف کرده
ممنون
- - -ویرایش - - -
پلاسما ۳۲ اینچ فکر نکنم تو بازار ایران باشه و به همین دلیل باید از بین LED های موجود در بازار انتخاب کنم
دوست عزیز من یه مدت پلاسما پاناسونیک 50 اینچ (فکر کنم مدل vt20 ) داشتم تصویرش محشر بود ولی چشم رو زود خسته میکرد چون بهترین تصویر تو حالت داینامیک با نور بالا بود و مشکل دوم اگه رنگ سفید تو تصویر زیاد بود رنگها کمی قاطی میشد ولی نه مشکل دیده شدن پیکسل نه جا موندن تصویر نه زاویه دید داشت پشتش هم گرم میشد مصرفش هم بالاست فکر میکنم از مدلهای سامسونگ والجی هم خیلی بهتر باشه از لحاظ تصویر