به نظرم بهترین مدل پاناسونیک ST60 هست که برگزیده سایت cnet هست فکر کنم وارد ایران هم شدهیک TV خوب 50 تا 65 اینچ رنج قیمت تا 7 میلیون بهترین چیزی که تو ایران هم باشه چی هست؟
بیشتر برای بازی کردن و کمی هم فیلم دیدن
به نظرم بهترین مدل پاناسونیک ST60 هست که برگزیده سایت cnet هست فکر کنم وارد ایران هم شده
یکم اگه بودجتو ببری بالا میتونی w900 یا همون w904 بگیری که بهترین تلویزیون 2013 هستش !یک TV خوب 50 تا 65 اینچ رنج قیمت تا 7 میلیون بهترین چیزی که تو ایران هم باشه چی هست؟
بیشتر برای بازی کردن و کمی هم فیلم دیدن
100 در 100 پاناسونیکواسه led پاناسونیک بهتره یا lg ؟
یکم اگه بودجتو ببری بالا میتونی w900 یا همون w904 بگیری که بهترین تلویزیون 2013 هستش !
جدي كه نميگي؟ اين تفكرت قديميه، Review سايت هارو چك كن بعد بيا بگو سامسونگ اشغاله.100 در 100 پاناسونیک
از سامسونگ و ال جی آشغال تر نداریم اینو به عنوان یک تلویزیون باز حرفه ای و البته معتاد این کار:d دارم بهت میگم
متاسفانه يه عادت يا اخلاق ناپسندى همگى به اون دچار هستيم كه هر كسى هر چيزى به هر قيمتى با هر برندى خريده ميگه مال من بهتره و اصرار عجيبى هم داريم.
و اگه براى كسى بهتر از ما بود به شدت اون شخص رو ميكوبيم و ته دلش رو خالى ميكنيم كه بلهههه اينى كه خريدى آشغاله و سرت كلاه رفته. ياللا اظهار ندامت كن و اِقرار كن كه مال من بهتره.
آره آشغال تر از سامسونگ نداریم که تو 2013 hdtv shoutout پلاسما F8500 بهترین تی وی سال شد100 در 100 پاناسونیک
از سامسونگ و ال جی آشغال تر نداریم اینو به عنوان یک تلویزیون باز حرفه ای و البته معتاد این کار:d دارم بهت میگم
متاسفانه یه عادت دیگه ای هم که اکثرا دارن اینه که به چیزایی که خودشون میگن عمل نمیکننمتاسفانه يه عادت يا اخلاق ناپسندى همگى به اون دچار هستيم كه هر كسى هر چيزى به هر قيمتى با هر برندى خريده ميگه مال من بهتره و اصرار عجيبى هم داريم.
و اگه براى كسى بهتر از ما بود به شدت اون شخص رو ميكوبيم و ته دلش رو خالى ميكنيم كه بلهههه اينى كه خريدى آشغاله و سرت كلاه رفته. ياللا اظهار ندامت كن و اِقرار كن كه مال من بهتره.
چرا نخوره؟واسه بازی با پلی4تلویزیون سونی ال ای دی جدید ترین مدلش رو خریدم به پلی4میخوره؟یا نه؟
تی وی 42اینچ
بله این مدل رو سونی برای PS3 ساخت مسلما برای PS4 هم خوب هست.سلام دوستان من TV زیر رو دارم به نظرتون برای ps4 خوبه ؟؟
Playstation 3D Dispaly
بدون گارانتی حدود 7.300چند میلیون هستش؟ 55 اینچ
از بانه باید بگیرم یا نمایندگی های سونی دارن؟
عزیز البته من نمیدونم کدوم مدل رو خریدی و اطلاعات دقیقی هم از مدلهای جدید سونی ندارم.واسه بازی با پلی4تلویزیون سونی ال ای دی جدید ترین مدلش رو خریدم به پلی4میخوره؟یا نه؟
تی وی 42اینچ