خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
نمایشگر

با عرض سلام و احترام یه توضیح کوچولو و میشه گفت یه تجربه کوچیک در خرید تلویزیون دارم و میخواستم برای دیگر دوستان هم تعریف کنم امیدوارم که مورد استفاده قراربگیره
بنده به بقیه سلیقه ها شدیدا احترام میزارم .. من چندین بار افتخار این رو داشتم که برای خانواده و فامیل و در آخر هم همین یکی دوماه پیش برای خودم خرید تلویزیون داشته باشم.

داستان خرید : برای اینکه بتونم tv خوبی بگیرم و آبروم نره و در آینده نگن فلانی پولمون رو هدر داد این روش رو انتخاب کردم .. اول خودم تحقیق کرده بودم .. دوم : چند نظر حاکم بشه و حالت خود رای نشه .. من خانواده رو و همین طور فامیل هایی که مارو در این زمینه ها قبول داشتند رو ... اول به مغازه سونی و دوم به پاناسونیک و بعد به سامسونگ و در آخر هم ال جی بردم
چقدر کار خوبی و همین طور تجربه عالی شد... حالا چرا ؟ ... تعدادی نظرشون اول بخاطر اسم سونی و کیفیتی که زبان زد بود تمایل داشتند .. فامیلمون پاناسونیک و بقیه بچه ها رو سامسونگ ...
کیفیت سونی اون طوری که مد نظر بود نسبت به قیمتی که داشت اصلا خوب نبود.. رفتیم پاناسونیک کیفیت پلاسما هاش فوق العاده بود حتی نسبت به ال ایی دی ... اون روز به چشم ما اینطوری اومد ... ولی طراحی فریم یا قاب دور تلویزون و اسمارت نبودنش و قیمت خیلی خیلی بالا اصلا مرقوم بصرفه نبود... رفتیم سامسونگ طراحی شیک و همه مسائل عالی ولی تصویر رو چاق یا پهن نشون میاد نسبت به تصویر های که از سونی و پاناسونیک دیده بودیم .. رسیدیم به ال جی .. تصویر ایستاده تر و بلند تر بخاطر دو اینچ طراحی بزرگتر نسبت به سامسونگ یعنی اندازه های هم رده ال جی از 42 شروع میشه ولی سونی و سامسونگ از 40 اینچ ... الجی طراحی قاب نسبتا خوب از سونی و پاناسونیک و کنتراست تصویر فوق العاده بالا و شفاف و قیمت خیلی منصفانه نسبت به برند های رقیب داشت ...ا این کار رو دوباره انجام دادیم تا تصویرهای مختلفی که از برند های مختلف دیده بودیم رو راحتر تو ذهن و تصمیم نهایی و بهتری رو بگیریم انجام دادیدم ... نهایتا به ال جی رسیدیم که واقعا پشیمون نشدیم و خیلی این روش برای ما عالی جواب داد همه اتفاق نظر داشتند . خلاصه من میگم تو تصویر ها همه عالی شدند تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده .. وبحث و جدل روی انتخاب خوب ترین هستش میشه گفت دیگه بدی ووجود نداره... ولی من از دوستان خواهش میکنم موقع انتخاب تلویزون که یکی از سخت ترین کارهاست بخاطره اینکه یکبار برای چند سال آینده میخوایی بخری و دومی سختی اینکه گیج چند انتخاب میشی... برای همین من پیشنهاد میکنم از شرکت هایی که هم اندازه از نظری اینچ تلویزیون تولید میکنند اول اون ها رو ببینند و مقایسه کنند و در نهایت بیان به شرکت های که اندازه تولیدشون با شرکت اولی فرق میکنه ببینند تا راحت انتخاب کنند .. مثلا سونی پاناسونیک و سامسونگ 40 اینچ .. شروع میشه یاهم مقایسه کنند در نهایت هم ال جی و چند شرکت دیگه که من الان یادم نیست رو باهم .. قطعا متوجه خواهید شد که اون دو اینچ بزرگتر و بقیه مسائل فنی خیلی در تصویر تغییر احساس میشه رو متوجه میشد ... شرمنده خیلی طولانی شد . خیلی درهم و برهم ... امیدوارم بدرتون خورده باشه ....

به نظرم بهترین مدل پاناسونیک ST60 هست که برگزیده سایت cnet هست فکر کنم وارد ایران هم شده

بهترین تلویزیون برای بازی sony kdl 42w670a کیفیتش عالی 200 هرتز خوراک گیم قیمتش هم تا این لحظه که من دارم این پیام رو مینویسم 2640000 تومان با 2 سال گارانتی

100 در 100 پاناسونیک
از سامسونگ و ال جی آشغال تر نداریم اینو به عنوان یک تلویزیون باز حرفه ای و البته معتاد این کار:d دارم بهت میگم
جدي كه نميگي؟ اين تفكرت قديميه، Review سايت هارو چك كن بعد بيا بگو سامسونگ اشغاله.

همين الان سامسونگ TV هاش تو يك سري نكات خيلي بهتر هست.

آخرین ویرایش:
متاسفانه يه عادت يا اخلاق ناپسندى همگى به اون دچار هستيم كه هر كسى هر چيزى به هر قيمتى با هر برندى خريده ميگه مال من بهتره و اصرار عجيبى هم داريم.
و اگه براى كسى بهتر از ما بود به شدت اون شخص رو ميكوبيم و ته دلش رو خالى ميكنيم كه بلهههه اينى كه خريدى آشغاله و سرت كلاه رفته. ياللا اظهار ندامت كن و اِقرار كن كه مال من بهتره.

واسه بازی با پلی4تلویزیون سونی ال ای دی جدید ترین مدلش رو خریدم به پلی4میخوره؟یا نه؟/:)
تی وی 42اینچ

- - -ویرایش - - -

متاسفانه يه عادت يا اخلاق ناپسندى همگى به اون دچار هستيم كه هر كسى هر چيزى به هر قيمتى با هر برندى خريده ميگه مال من بهتره و اصرار عجيبى هم داريم.
و اگه براى كسى بهتر از ما بود به شدت اون شخص رو ميكوبيم و ته دلش رو خالى ميكنيم كه بلهههه اينى كه خريدى آشغاله و سرت كلاه رفته. ياللا اظهار ندامت كن و اِقرار كن كه مال من بهتره.

حق با شماست دوست عزیزl-)

100 در 100 پاناسونیک
از سامسونگ و ال جی آشغال تر نداریم اینو به عنوان یک تلویزیون باز حرفه ای و البته معتاد این کار:d دارم بهت میگم
آره آشغال تر از سامسونگ نداریم که تو 2013 hdtv shoutout پلاسما F8500 بهترین تی وی سال شد:|
متاسفانه یه عادت دیگه ای هم که اکثرا دارن اینه که به چیزایی که خودشون میگن عمل نمیکنن
واسه بازی با پلی4تلویزیون سونی ال ای دی جدید ترین مدلش رو خریدم به پلی4میخوره؟یا نه؟/:)
تی وی 42اینچ
چرا نخوره؟
سلام دوستان من TV زیر رو دارم به نظرتون برای ps4 خوبه ؟؟
Playstation 3D Dispaly
بله این مدل رو سونی برای PS3 ساخت مسلما برای PS4 هم خوب هست.
چند میلیون هستش؟ 55 اینچ
از بانه باید بگیرم یا نمایندگی های سونی دارن؟
بدون گارانتی حدود 7.300
با گارانتی رو باید از نمایندگی بپرسید

تی وی 42اینچ
عزیز البته من نمیدونم کدوم مدل رو خریدی و اطلاعات دقیقی هم از مدلهای جدید سونی ندارم.
ولی بهرحال تنها رابط کنسول و تلویزیون یک کابل HDMI هست که معمولا همه تلویزیون ها این ورودی رو دارند و در حالت کلی مشکل خاصی نداره ، چی خریدین...
بحث کیفیت و سرعت پردازش و تصویر اینا به کنار ... که معمولا با تنظیم تلویزیون به حالت دلخواه درمیان. تو کیفیت سونی هم که شکی نیست!
موفق باشی.

میگم به نظر شما من بمونم تلویزیون های 4k بیشتر و ارزون تر و با کیفیت بهتر بیان بخرم به صرفه تر نیست(چون بعدا پی اس 4 4k رو ساپورت میکنه میگم)
فک میکنید چه قد طول میکشه رزولوشن جدید جای اینو بگیره:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or