خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
تفاوت که خیلی هست ولی اولین چیزی که به چشم میاد کنتراست عالی تصویر هست.!!!!!سیاه عمیقی داره .مخصوصا اگر داخل اتاق تاریک هستید.همچنین در اتاق های پر نور رفلکشن نور خیلی کمی هست .موقعی که w670 داشتم موقعی که افتاب بود اصلا نمیتونستم درست تصویر رو ببینم ولی w800 این مشکل رو نداره وعالیه از این نظر. رنگها زنده تر هستند.خلاصه در این رنج قیمت عالی هستش.کنراست تصویر 5000.1 هستش که برای این تلویزیون با این قیمت عالی هستش.w950 که جز تلویزیون بالا رده سونی هستش کنتراستش 1000.1 هستش که فاجعه هستش

نه خوب موقعی رسیدی :دی
من نرسیدم اون موقع برم ، امروز رفتم یه نگاه بندازم . دو نوع بود ، یکی همین d595 شما یکی هم d395 . 395 ِ شدت روشنایی ش تا حدودی بالتر بود و یکی قشنگ تر . از اونور مدل شما باریکتر بود و حاشیه های کمتری داشت . و قیمت بسیار خوبی هم میگفت و البته ظاهراً فقط 24 داشت . اما از نزدیک دیدم 24 برای من خیلی خوب بود ، فکر میکردم 24 کوچیکتر باشه که دیدم اوکیه . البته فاصله من با مانیتور خیلی کمه سر همین شاید واسه خیلی ها این 24 کم باشه . قیمت خیلی عالی هم میداد اینجا فقط 660 تومن مدل 595 و مدل 395 فقط 618 تومن .
بازم ممنون . اگه فردا باز بود یسر میرم فردا میخرم و تجربه کار باهاش رو میگم .

باز ممنون بابت معرفی همچین مانیتور فوق العاده مقرون به صرفه ای با این مشخصات سخت افزاری.

پیشنهاد من همین مدل و 27 اینچش هست من قبل از این 22 داشتم درضمن کارم طوریه که در طول روز مدت میانگین 10 ساعت من فاصله 40-50 سانتیمتری مانیتور هست چشمام و اذیتم نمیشم ممکنه 3 اینچ اختلاف کم به نظر بیاد اما تفاوتش خیلیه حتما شما قبل از خریدن ببین تفاوتش رو
پیشاپیش هر مدلی میخری مبارکت باشه

سلام به همگی
کسی از بین شما دوستان عزیز تجربه استفاده از این دوتا مانیتور رو داشته ؟
benq GL2760H
Samsung S27D590
از نظر کیفیت تصویر و اینپوت لگ چقدر تفاوت دارن ؟
کدومشون رو بخرم بهتره ؟

پیشنهاد من همین مدل و 27 اینچش هست من قبل از این 22 داشتم درضمن کارم طوریه که در طول روز مدت میانگین 10 ساعت من فاصله 40-50 سانتیمتری مانیتور هست چشمام و اذیتم نمیشم ممکنه 3 اینچ اختلاف کم به نظر بیاد اما تفاوتش خیلیه حتما شما قبل از خریدن ببین تفاوتش رو
پیشاپیش هر مدلی میخری مبارکت باشه

درود .
همون 27 ـه 590 رو گرفتم . فعلاً کنسولم نرسیده تا با HDMI چک کنم ولی تا همینجا هم خیلی عالی بوده . با تشکر از شما . به همه بچه ها پیشنهاد میکنم این مانیتور رو . کیفیت عالی و قیمت مناسب .
من یه مانیتور 17 و 21 داشتم ؛ این الان جلوشون هیولاس ! لول

یک چیزی رو هم در مورد Game mode توضیح بدم .
رنگ ها رو کاملاً زنده میکنه و کنتراست رو بر طبق رنگ بندی تصویر به بهترین شکل درمیاره . با اینکه من فعلاً کنسولم نرسیده و به VGA سیستم وصل کردم ولی عملکرد گیم مود حتی رو فیلم ها هم فوق العادس ! به شدت توصیه میکنم خرید این مانیتور رو به دوستان .

دوستان عزیز مانیتور 27 اینچ میخوام بگیرم بین Asus و BenQ موندم کدومش واسه PS4 بهتره ؟ از لحاظ پولش مشکلی نیست فقط بهترین گزینه رو میخوام بگیرم لطفا راهنمایی کنید

درود .
همون 27 ـه 590 رو گرفتم . فعلاً کنسولم نرسیده تا با HDMI چک کنم ولی تا همینجا هم خیلی عالی بوده . با تشکر از شما . به همه بچه ها پیشنهاد میکنم این مانیتور رو . کیفیت عالی و قیمت مناسب .
من یه مانیتور 17 و 21 داشتم ؛ این الان جلوشون هیولاس ! لول

درود مجدد
مبارکت باشه خوب خریدی داشتی :D
روی VGA اصلا و ابدا نمیشه در موردش نظر داد شما باید HDMI تست کنی و باهاش حتما بازی کنی تا قدرتشو ببینی
ایشالا پیکسلاش برات بچرخن :D

دوستان اين تلويزيون هاي 4k جديد سوني كه قرار بود ارزونتر از مدلهاي قبليش باشه وارد بازار شده؟

سلام دوستان برای کلوپ که ps4 استفاده میکنم چه تلویزیونی بگیرم که ارزانترین باشه؟حداقل فاصله بازیکن یک متر و حدکثر دو متر.
می خوام کیفیتش مشتری را راضیه کنه وهمه موارد کلوپ را در نظر بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or