IMANOKA
کاربر سایت
LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitorسلام دوستان تا 24 اینچ چه مانیتوری پیشنهاد میدین اسپیکر برام مهم نیست. نداشته باشه بهتره.
Samsung S24D595 Plus 24inch PLS LED
LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitorسلام دوستان تا 24 اینچ چه مانیتوری پیشنهاد میدین اسپیکر برام مهم نیست. نداشته باشه بهتره.
رزولوشن 1080 × 2560سلام این مانیتور به درد کنسول میخوره: ديجی کالا - مانیتور بسیار عریض و خمیده مخصوص بازی BenQ مدل XR3501 - BenQ XR3501 Ultra-Wide Curved Gaming Monitor
سلام عزیزم با عرض پوزش من به نت دسترسی نداشتم احتمالا خیلی دیر رسیدم اما خب جواب بدم@WikiVB
درود .مصطفی جان من فردا میرم همین مانیتور رو بگیرم . نکته ای نیاز نیست بدونم ؟ میگن اخه این مدل سامسونگ معمولا پیکسل سوخته دار و سامسونگم قبول نمیکنه ! نمیدونم چقدر درست هست .
و اینکه من اینو هم واسه گیم میخوام هم مصرف نت و خود کامپیتور . 27 اینچ واسه محیط ویندوز شما که از نزدیک کار کردی اذیت نمیکنه ؟ چون 23 اینچشم هست ولی از اونور 27 طبعً واسه بازی لذت بخش تره .
در واقع این Game Mode هست که باعث شده من این مانیتورو انتخاب کنم و Review ها رو میخوندم خیلی تعریف کرده بودن .
چقدر از وضوح و کیفیت رنگ ها و زمان پاسخ گویی بازی ها راضی بودی و خصوصا بخش GM رو این مانیتور ..
باز ممنون از این معرفی خوبت .
سلام عزیزم با عرض پوزش من به نت دسترسی نداشتم احتمالا خیلی دیر رسیدم اما خب جواب بدم
در مورد پیکسل سوخته من خودمم خونده بودم در موردش به فروشنده هم گفتم گفت که قبول نمیکنن اما من تا الان اینهمه فروختم پیکسل سوخته نداشتم شما تهران هستی حضوری بری خرید کنی اونجا میتونی تست کنی پولت دست طرف نیست باز کرد پیکسل سوخته داشت نمیگیری یا نهایت اینه که فرار میکنی LoL
برای استفاده ویندوز ممکنه اولش کمی فکر کنی زیادیه اما چند ساعته عادت میکنی من کلا از همه نظر راضی هستم شما هم بگیر من اطمینان میدم پشیمون نشی GM هم عالیه تفاوتش کاملا مشخصه البته توی همه بازی ها هم جواب نمیده برای مثال من Mortal Kombat با GM بازی میکنم فوق العاده میشه اما تو Bloodborne فعال کنی زیاد جالب نیست در کل برای بازی هایی که تنوع رنگی دارن به نظرم خوب جواب میده اما برای یه بازی تاریک مثل bloodborne غیر فعالش بهتره اما در کل فعال و غیر فعال اونقدری عالی هست که برات اهمیت نداشته باشه
درودسلام
یک جوانمردی به ما پاسخ بده که میشه بوسیله تبدیل PS4 رو به مانیتور VGA وصل کرد و اون رزلوشن اصلی مانیتور و با همون کیفیت رو گرفت یا خیر ؟
راستش قصد خرید دارم ولی پول مانیتور ندارم اصلا.
ممنون
شما تست کردین ؟درود
بله
ولی متاسفانه جالب درنمیاد.
XPERIA Z3+
مبارک باشهخب دوستان ماهم بلاخره تلویزیون سونی "w800b 55 اینچ رو خریدیم.قبلا 42 w670 داشتم.میخواستم 60 اینچ بگیرم پولش خیلی ریاد میشد.چون داخل اتاقم بازی میکنم 55 اینچ رو ترجیح دادم![]()
درودخواهشن یکی جواب بده لطفا
میشه ps4 رو ب لب تاب وصل کرد و بازی کرد یعنی از مانیتورش استفاده کرد